| נשלח ב-1/8/2014 00:23 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתבה: |  |
| אדם_ה1 כתב: |  | עושה רעש כששותה עם קש
|
|
חחח קרעת אותי.. ( סמיילי מת מצחוק!!!!! ) אבל זה אמיתי לצערי.........
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 00:24 |
|
| |
רצוי לעשות הפסקה אחרי שההצעה ירדה, הייתי אומר שבוע, או שיעבור שבת, כי בשבת מתרעננים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 04:39 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתב: |  | |
|
מישהו מעניין? כי אני מחפש בשביל מישהי...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 12:57 |
|
| |
ריקוש ..... צר לי להודיע כי תמה לה הפסקת האש.... תאלצי להפגש שוב.... נקבע למוצש??? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 13:03 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2014 01:33 |
|
| |
רצינית? כל פחות משלוש שבועות יצאת עם בחור???
או שיצאת גם לדאבל דייט וכאלה? ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2014 18:38 |
|
| |
מומלץ לעשות רשימה כשמכסת הבחורים עוברת את ה- 20 ומעלה.... ובכדי לזכור מי הוא יוסי כהן?! כי זהו שם לא נדיר.. יש לי בטבלת השמות עמודה של סימן הכר- הערה על הברנשים כמו: - זולל העוגות, - הנמוך מאד, - מבע חלול. - המטיל את מימיו מאחורי השיחים, (כן, תתפלאו..תרימו גבה.. לי זה קרה..) - אף, אוזן גרון- (למד מהחמאס לחפור..אבל למה למען ה' באמצע דייט?? לא יפה!) - אהרוני פותח שולחן- (דהיינו, הזמין כל טוב, במוצ"ש, כשהבטן עמוסה לעייפה מסעודה שלישית.. ולא באמת קראו לו אהרוני..) - הצולע. - כרסו הולך לפניו. - ההוא מהדיור מוגן, (יעני, סבא..) - הקורא בתווי הפנים...( לא באמת.. סתם חש..). - המתפלסף. - ההוא ששרד בדייט 7 דק'. - השלמזעל...(מפוזר מכפר אז"ר). - הבנתי.. (ההוא שאומר בסיום כל משפט- "הבנתי"). - החתיך... (ותו לא..) - הפרומער. - הפסיכולוג. - ההוא שנפגש עימי בתחנת אוטובוס בשכונה. - שיודע לשאול.. (כמה שאלות......) - הפגישה בתחנה מרכזית. (עם בקבוק ספרינג, וכוסות חד"פ). ועוד... למכביר............
לצערי הרב... לא חלמתי שהרשימה תתארך, אבל אחרי 16 שנות שידוכים, וכמו שריקי אומרת, שהזיכרון חד ומחודד... בכל זאת החלטתי לערוך רשימה... למה? סתם שיעמם לי.. ושלא אתבלבל אולי כשיציעו שוב את יוסי כהן.. אסתכל בסימן הכר, ואדע שזהו יוסי אחר.....
תוקן על ידי אופק100 ב- 04/08/2014 18:41:49
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2014 03:17 |
|
| |
קפה קפה תיכף מוציאים אזהרת רווח.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2014 17:46 |
|
| |
ליטאי, חשבתי שנישאת כבר לבחירת ליבך.. נעלמת מכאן..............
וקפה, קפה זה כבר פאסה...
ואדם, רעיון מצוין האקסל...
בתור מתכנת... תבנה לי משו כזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 00:41 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | רצינית? כל פחות משלוש שבועות יצאת עם בחור???או שיצאת גם לדאבל דייט וכאלה? ;) |
|
הממ .... לא בהכרח היו הפסקות של חודש כמו בספירת העומר בגלל הזקנים וזה אבל אחרי זה נהייה לי פקק ובגל זה יצא שנפגשתי אם 2 בחורים אחד ביום ראשון והשני מיד במוצ"ש..... סיפרתי לאימא שלי בשבת את ההחלטה אבל היא טוענת שהרבנית קוק אמרה שצריך לצאת הרבה ככה מתקרבים לאחד .... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 00:43 |
|
| |
| אופק100 כתבה: |  | ליטאי, חשבתי שנישאת כבר לבחירת ליבך.. נעלמת מכאן..............
וקפה, קפה זה כבר פאסה...
בתור מתכנת... תבנה לי משו כזה.. |
|
אהבתי מה שכתבת.... למה פאסה?? אז איפה ניפגש בנתבג?! וליטאי באמת חושבני שאתה כבר נשוי עם צוציקון ולא הודעת לנו ודש לאחי אם הוא בכלל זוכר :P נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 01:53 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  |
| אופק100 כתבה: |  | ליטאי, חשבתי שנישאת כבר לבחירת ליבך.. נעלמת מכאן..............
וקפה, קפה זה כבר פאסה...
בתור מתכנת... תבנה לי משו כזה.. |
|
אהבתי מה שכתבת.... למה פאסה?? אז איפה ניפגש בנתבג?!
וליטאי באמת חושבני שאתה כבר נשוי עם צוציקון ולא הודעת לנו ודש לאחי אם הוא בכלל זוכר :P
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 02:05 |
|
| |
צוציק איתן
|
|