בית פורומים יין ושטריימל

איתי חשאי המנהל המיתולוגי של הפורום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/7/2014 21:59 לינק ישיר 
איתי חשאי המנהל המיתולוגי של הפורום

למי שלא יודע איתי יוצא לשליחות חינוכית בקליפורניה (אני מניח שגם שם הוא ישתה יין)
אמנם בעולם האינטרנטי של היום אין זה משנה היכן אתה גר
אבל בכל אופן גם ככה הפורום די רדום (נראה שהחברים כבר מיצו את מה שאפשר לקבל מהפורום)
אז נראה לי שהסיכוי שנראה את איתי בפורום הוא עוד יותר קטן וגם לא נזכה לראות אותו בתקופה הקרובה באירועי יין (אפרופו אירוע יין האירוע שבמוזיאון ישראל נדחה לתחילת ספטמבר נקווה שכמה שיותר מבני החבורה יפגשו שם)
חשבתי לכתוב כמה מילים על איתי
אל תבינו אותי לא נכון זה לא "הספד" וזה רק "מקצת שבחו"
משיטוט קצר בפורום אני מבין שאיתי הקים את הפורום אי שם בסוף 2009 המעיין בעצים הראשונים של הפורום יראה שהוא כתב את רובם.
המיוחד שהיה בפורום אז שהוא היה חי כלומר לא רק כתיבה במקלדת מעיון קצר רואים שיתוף פעולה עם שני חנויות יין "שירת היין" ו"חמרא טבא" כאשר הרוב היה עם שירת היין המון טעימות יין עם עשרות יקבים נעשו במסגרת הזו.
איתי היה כותב את רשמי הטעימה בסגננו המיוחד (קרבי, הדור בחליפה, פרי סגול, שוקלד נהדר, ריח קפה קלוי, מפולפל,עישון וכו' וכו') כמו כן איתי ארגן סיורים ביקבים היו סיורים בטפרברג, טורא, כרמל, יקבי הצפון (אדיר דלתון ואור הגנוז) זה הסיור  שבו הצטרפתי לפורום מבחינתי זה היה אירוע מכונן בכל ההשכלה הייננית שלי.
בסיור זה איתי דאג לארגן לי טרמפ לא הכרתי את איתי לא הכרתי את הנהג שהסיע אותי (כונה בזמנו "בעל הבית") אבל עם הרבה רצון טוב נכנסתי לחבורה.
כמו כן היו אירועים שאיתי ארגן באופן אישי את המפגש עם יקב הר אודם בפתח תקוה ואת המפגש עם יקב אור הגנוז ברעננה.
כפי שאני מבין איתי היה האחראי לקשר בין שני הקבוצות הקבוצה של הפורום והקבוצה של יוסי כפיר ואמנון פלד
עיון בפורום יגלה שאיתי הביא כתבות  בנושאי רוחב ועומק החל מנושאי כשרות שקשורים ליין (החזון איש והאגרות משה) 
וכן בנושאי יין פרופר כגון טרואר, השריה , כתבת עומק בנושא "בעיות במעבדה"
בהמשך עוד אחרים כתבו אבל תמיד נזכור שמי התחיל את כל זה - זה היה איתי.
יש עוד הרבה מה לכתוב אבל כפי שאמרתי "מקצת שבחו"

*אני יודע שאיתי לא יהיה מרוצה ממה  שכתבתי - אבל אין ברירה צריך להגיד תודה

תוקן על ידי יצחק1178 ב- 31/07/2014 22:00:46

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2014 16:54 לינק ישיר 

אכן איתי ישאר תמיד מייסדו המיתולוגי של הפורום.

רק על עצמי לספר ידעתי. זוכר אני איך הייתי נפעם למול שליטתו האבסולוטית של איתי בכל גוון מגווני היין, בכל טעם דל מטעמי היין ובכל בשומת דקה מניחוחות היין.

למדתי ממנו המון (עוד בביה"ס למדנו יחד...), בעיקר הניתוח הנכון שידע לעשות לכל יין והיכולת שלו לזהות יין גם בטעימה עיוורת היתה מדהימה. 

דבר נוסף, איתי ידע להביא את הפן הרוחני לכל טעימה ואף פעם לא שכח לומר וורט טוב או להקשות קושיא חזקה שעוררה פולמוס תלמודי.

אאחל לאיתי הצלחה בכל אשר יפנה ובוודאי הוא יצליח בעז"ה ובעזרת כשרונותיו הברוכים.

איתי, אל תשכח לדאוג לנו למיטה כשנקפוץ אליך לביקור!!!

להשתמע,
עקיבא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2014 02:14 לינק ישיר 

פשש. איזה הספדים. לדעתי הוא עוד  לא נעלם. חכו שיתחיל לכתוב רשמים מיינות קליפורניה...
בכל אופן, גם לא השארתם שום מילה להוסיף..

איתי היקר!  נ-ת-ג-ע-ג-ע!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > תרבות ואומנות > יין ושטריימל > איתי חשאי המנהל המיתולוגי של הפורום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext