|
|
| נשלח ב-7/8/2014 00:53 |
|
| |
מחקר שעשיתי שמפריכה את כל תורת בלום ,
רוב שוברי המוסכמות ,אינטלגנטיים יותר
רוב המורדים כנ"ל
רוב האינטלגנטיים מצליחים יותר
רוב האינטלגנטיים פחות נוטים לקבל מרות משם הדרך לאתאיזם קצרה יותר,
עוד מחקר שעשיתי ,רוב האתאיסטים מתפללים ליקום ומאמינים שהיקום מסדר את עצמו כפי מה שראוי להיות מה שנקרא להאמין באלוקים בהפוכה,
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 07:53 |
|
| |
| eli_s כתב: |  | בצורה מוזרה ומשונה, כולנו מגדירים "יהדות" כדת שבה יש "ניסים" (מעשה על טבעי שמתרחש כהתערבות כח חיצוני בטבע), כדת שמאמיניה מאמינים כי ישות עליונה בחרה בקבוצה מסויימת של אנשים והעניקה להם מסמך הוראות הקרוי "תורה", וכו'. . |
|
אז אני מתווכח אתך על העובדות. ואתה לא יכול לטעון שזה הדת שלי (דת מקסמן) כי זה דמגוגיה זולה. אני שולל מכל וכל את התזה שלך כלפי היהדות, היא שטחית דמגוגית ובעיקר שטיפת המוח של המשטרים להצדיק את קיומן ואת שליטתם על האדם.
נכון לילדים בגן מספרים סיפורי אגדות, אבל אף יהודי שלומד תורה לא נשאר בגן לנצח.
ולכן שאני בא לספר לך או לגולשים מהי הדעות האמיתיות, כך שאני מוכיח את היהדות מהמקורות, אז התשובה "דת מקסמן" היא דמגוגיה.
יותר מיזה, אתה עושה צחוק מעצמך, וכי מה אתה חושב שהגולשים לא מבינים מה קורה כאן ?? הם לא רואים שאתה מנסה כאן לקבוע הנחות ורוצה שכולם יגיעו למסקנות שאתה מעוניין שהם יגיעו ומי שמפריע לך אז תרוץ לגננת להלשין עליו ??
אני כבר חמש שנים כאן ולעולם לא התלוננתי לא על הפורום ולא על ההנהלה ולא על חברי הפורום ובוודאי לא רצתי לגננת להלשין על מישהו. אם יש לי משהו לומר אני אומר. יש כאן פורום פתוח ואנשים נפלאים ותנסה להסתדר עם מה שיש.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 10:06 |
|
| |
| maxmen כתב: |  |
ולכן שאני בא לספר לך או לגולשים מהי הדעות האמיתיות, כך שאני מוכיח את היהדות מהמקורות, אז התשובה "דת מקסמן" היא דמגוגיה.
|
|
מדוע שלא תפתח אשכול שידון ברצינות עד כמה ההוכחות שלך לגבי היהדות, מקובלות על הציבור הדתי,החרדי והחילוני?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 13:44 |
|
| |
מקס, קשה להפנים שיש כאלה שחושבים אחרת ממך? אני חושב שהיהדות היא X אתה חושב שהיא Y. אני (ולפי התגובות גם רבים אחרים) פותחים אשכולות ודנים בהם מתוך הנחה כי היהדות היא X. מסוגל להשתתף???
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 14:39 |
|
| |
בא נגיד שדי מביך שה'חוקר' שמתיימר לדעת אם המאמין יותר אינטלגנט או שלכופר יש יותר אחוזי I.Q. וכן פותח האשכול שמנסה לסכם ולדון על התגליות המופלאות. שניהם גם יחד לא מייצגים כאן את הצד האינטלגנט או בעל הI.Q או המפגין כושר ניתוח... מחקר כזה ברפואה היה נזרק מכל המדרגות, אבל בתחומים החשובים באמת, כל אידיוט יכול לומר מה שבא לו והכל קביל..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 14:47 |
|
| |
בשל כבודו של בעל המח"ס "המאמין והמשתדל" לא אענה לו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 15:29 |
|
| |
| eli_s כתב: |  | מקס, קשה להפנים שיש כאלה שחושבים אחרת ממך? אני חושב שהיהדות היא X אתה חושב שהיא Y. אני (ולפי התגובות גם רבים אחרים) פותחים אשכולות ודנים בהם מתוך הנחה כי היהדות היא X. מסוגל להשתתף??? |
|
נראה לי שקשה לך להפנים שעל עובדות לא מתווכחים. האם יש אפשרות לקבוע שהירח מורכב מסוכר וביצים ? ועל זה הדיון ותשאל האם אני מסוגל להשתתף ??
בכדי להכיר ולהבין את היהדות צריך ללמוד את הספרות, ומכאן אם מישהו יצא עם תזה X ואחר יוצא עם תזה Y ?! אז מזמינים אותם לדיון וכל אחד יוכיח מהספרות וההיגיון הבריא את התזה שלו.
אותו דבר אם תניח בדיון שהיהדות מאמינה בניסים, אז אני הוכיח לך מהספרות שלא כך העובדות. וחז"ל אמרו שמי שלומד את התורה ערום\כפשוטו ?! מת ערום = בלי דעת !!
אתה מציע משהו מטורף, בוא נניח שהירח מורכב מסוכר וביצים, ועל כך הדיון. ואני מציע לך להפנים שעל עובדות לא דנים, דנים רק מהן העובדות. ואם מישהו אומר דבר שלדעת האחר זה לא העובדה, אז בוודאי שיגיב לו. זה תוקף של כל דיון.
יש אנשים שלא רוצים דיון בכלל, הם רוצים שכך יהיה ושכך יחשבו כולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 15:37 |
|
| |
זהו דפקט מוחי? אני מעוניין להניח כי הירח מורכב מסוכר וביצים. ראה זה פלא - כך רוצים להניח עוד כמה. אנו - מטורפים שכמונו - מנהלים דיון בהנחה שהירח הינו עוגת ענק. מה הבעיה שלך???? תפסיק לקפוץ כמו משוגע.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 15:48 |
|
| |
| שלישישי כתב: |  |
מדוע שלא תפתח אשכול שידון ברצינות עד כמה ההוכחות שלך לגבי היהדות, מקובלות על הציבור הדתי,החרדי והחילוני? |
|
לא עושים דברים כאלה בדיון רק בסקר. כלומר מה מקובל על הציבור ?! את זה בודקים בסקר !!
יש לשאול האם סקר יכול לענות על השאלה מהי יהדות. לדעתי לא, כי בדיוק כמו סקר לא יכול לענות אייך מיוצר הכסף. כלומר אפי' שכל בני אנוש משתמשים עם כסף בכל זאת 99% מבני אנוש לא יודעים אייך מייצרים כסף. אותו דבר לגבי מדעי הרפואה או לטוס עם מטוס. כולם משתמשים עם הרפואה ועם מטוסים ובכל זאת הם לא יכולים לענות מהי מטוס ומהי אקמול.
בכדי להכיר ולהבין את היהדות או הרפואה או את הכלכלה וכדומה, אז אתה הולך ללמוד ולא שואל ברחוב. אם אפשר לשאול ברחוב, אז מה צריך בכלל דיונים ?? אתה שואל ידענים בכל תחום והידענים בינם יכולים להתווכח וכל אחד יביא ראיות מהספרות של התחום לצד שלו ונגד האחר וכו' וכו' אבל אם יבוא מישהו שאין לו מושג ירוק ביהדות\ברפואה\בכלכלה\בטיס חוץ ממה ששמע ברחוב, ויאמר אני קובע שהרפואה היא רפואת אלילים ?! ועל כך הדיון ?! אז כל הידענים בצדק יתקוממו נגדו ויסבירו לו שוב ושוב שעל עובדות לא מתווכים, את העובדות הולכים ללמוד בספרות של התחום.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 15:52 |
|
| |
| eli_s כתב: |  | זהו דפקט מוחי? אני מעוניין להניח כי הירח מורכב מסוכר וביצים. ראה זה פלא - כך רוצים להניח עוד כמה. אנו - מטורפים שכמונו - מנהלים דיון בהנחה שהירח הינו עוגת ענק. מה הבעיה שלך???? תפסיק לקפוץ כמו משוגע.
|
|
כל מילה מיותרת.
(בכל זאת כלפי הירח אתה יכול לומר מה שאתה רוצה והירח לא יגיב לך ולא יזעק לך שאתה דפקט. אבל שאתה רוצה לקבוע במה אני כיהודי חרדי מאמין ?! אז בוודאי שאני הגיב לך ויאמר לך שאתה טועה.)
תוקן על ידי maxmen ב- 07/08/2014 15:55:06
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 15:54 |
|
| |
| ישיבישעאר כתב: |  | | בא נגיד שדי מביך שה'חוקר' שמתיימר לדעת אם המאמין יותר אינטלגנט או שלכופר יש יותר אחוזי I.Q. וכן פותח האשכול שמנסה לסכם ולדון על התגליות המופלאות. שניהם גם יחד לא מייצגים כאן את הצד האינטלגנט או בעל הI.Q או המפגין כושר ניתוח... מחקר כזה ברפואה היה נזרק מכל המדרגות, אבל בתחומים החשובים באמת, כל אידיוט יכול לומר מה שבא לו והכל קביל.. |
|
ואוו, יש לך הנמקות רציניות ומשכנעות.
מקס, מה שאלי אמר לך בתגובתו האחרונה הוא מה שאמרתי לך קודם - אנחנו משוגעים אבל גם במשוגעים צריך להתחשב. אנחנו רוצים לדון במשהו מטופש על אלוהי הבייביסיטר ואתה רוצה לדון ביהדות, אבל זה לא אומר שאתה צריך להפריע לדיון שלנו. לאדם שחושב שהוא צריך להפריע לכל דיון כי הדברים שלו הכי חשובים קוראים בד"כ טרול.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 16:08 |
|
| |
| יש3 כתב: |  | | מקס, מה שאלי אמר לך בתגובתו האחרונה הוא מה שאמרתי לך קודם - אנחנו משוגעים אבל גם במשוגעים צריך להתחשב. אנחנו רוצים לדון במשהו מטופש על אלוהי הבייביסיטר ואתה רוצה לדון ביהדות, אבל זה לא אומר שאתה צריך להפריע לדיון שלנו. לאדם שחושב שהוא צריך להפריע לכל דיון כי הדברים שלו הכי חשובים קוראים בד"כ טרול. |
|
אני לא יודע מה זה אצלך "מפריע" ? ואם אתה מפריע לי מיום שנכנסת לכאן ותוקף אותי סתם כי בא לך ?
זה פורום פתוח ואם מישהו אומר משהו לא נכון עובדתית אז אני הגיב לו. במיוחד אם הוא אומר משהו פוגע עלי ועל כל יהודי מאמין.
אתה אומר שאסור להפריע לך לפגוע באחרים ?
בכל אופן אני לא חושב שחשבת לפגוע במישהו וכך אני לא חשבתי לפגוע במישהו, זה בסך הכל דיון על העובדות שאם אתה ואלי היו מספיק ישרים ?! הייתם צריכים לומר לי תודה שהשכלתי אותכם בדבר שלא ידעתם. זה נקרא דיון רציני שמביא תועלת לכולם.
אדם שמתעקש לטעון עובדה בעקשנות בלי לבדוק ובלי לרצות לשמוע אפי' מהן העובדות ?! אדם כזה חשוד שהוא בכלל לא מעוניין בדיון כלשהו, הוא רק מעוניין לפגוע באחרים. השאלה המתבקשת היא האם אתם מעוניינים לפגוע בכל המאמינים ??
תוקן על ידי maxmen ב- 07/08/2014 16:16:43
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 16:18 |
|
| |
מקסמן,
יש לי הצעה,
תכתוב אשכול מיוחד שנקרא "אשכול העובדות",
באשכול הזה תגדיר מה יכול להיות מורכב מסוכר וביצים ומה לא. על מה אי אפשר להתווכח.
ובכל פעם שמישהו יכתוב דבר שאינו מתאים לרשימת העובדות - פשוט תכתוב לו "זה לא נכון עובדתית ועיין באשכול העובדות"
ואז לא תצטרך בכל פעם להסביר באריכות למה זה סכלות וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 16:21 |
|
| |
מקס. כשאנשים רוצים לדון במשהו, ואתה מכריח אותם לדון במשהו אחר זה נחשב להפריע. אם הרבה מקסמנים יפתחו פורום ויהיה בו דיון על היהדות, אני לא אבוא להשתתף כי אי לא מסכים עם הנחות היסוד ואין לי שום עניין להפריע. אני לא חושב שחשבת לפגוע במישהו, אבל אני מנסה להסביר לך שזו התוצאה. לפעמים קורה שמישהו מפריע בלי לשים לב, ואם הוא אדם מתחשב ברגע שיאמרו לו שהוא מפריע הוא יפסיק. אכן, יכול להיות גם שיש אדם מוזר שדברים רגילים מפריעים לו ואז אין חובה להתחשב בו, אבל שים לב כמה אנשים מסכימים איתי. בוא נעשה עסק. אם אתה מוצא עוד 3 חברים בפורום שחושבים שאתה לא מחריב אשכולות, אני יורד ממך. אם לא תמצא, תקבל על עצמך להשתדל בכל מאודך להבין מה מפריע למשוגעים (למרות שזה קשה להבין משוגעים) ולנסות לא לעשות את זה. מסכים?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 17:58 |
|
| |
| יש3 כתב: |  | בא נגיד שדי מביך שה'חוקר' שמתיימר לדעת אם המאמין יותר אינטלגנט או שלכופר יש יותר אחוזי I.Q. וכן פותח האשכול שמנסה לסכם ולדון על התגליות המופלאות. שניהם גם יחד לא מייצגים כאן את הצד האינטלגנט או בעל הI.Q או המפגין כושר ניתוח... מחקר כזה ברפואה היה נזרק מכל המדרגות, אבל בתחומים החשובים באמת, כל אידיוט יכול לומר מה שבא לו והכל קביל..
ואוו, יש לך הנמקות רציניות ומשכנעות.
מקס, מה שאלי אמר לך בתגובתו האחרונה הוא מה שאמרתי לך קודם - אנחנו משוגעים אבל גם במשוגעים צריך להתחשב. אנחנו רוצים לדון במשהו מטופש על אלוהי הבייביסיטר ואתה רוצה לדון ביהדות, אבל זה לא אומר שאתה צריך להפריע לדיון שלנו. לאדם שחושב שהוא צריך להפריע לכל דיון כי הדברים שלו הכי חשובים קוראים בד"כ טרול. |
|
לא הפרעתי ל'דיון' שנערך כאן, אתם יכולים להמשיך לדבר על מקסמן.. ובודאי אני לא מפריע 'לכל דיון'.. מה שקרה שאלי העתיק את המחקר הטפשי שלא מחזיק מים, כשאריאל ניסה להעיר לו הערות עניניות במקום שיתרחש דיון עליהן דברו על הכל חוץ מעל הטענה של המחקר כמו: מדוע להגדיר עודף חלבון כגורם לאמונה במקום חוסר כגורם לכפירה ועוד הערות שהוערות לעיל וגם כאלו שלא הוערו וכל קורא את המאמר רואה שהוא לא היה עובר מסך בשום מקום אובייקטיבי
|
|
|
|
|