|
|
| נשלח ב-6/8/2014 15:11 |
|
| |
אם ככה חייכנית, אני רגועה.. סימן שירדת לסוף דעתי, הגם שלא היתה מאד עמוקה.. כי ליטאי ניסה להבין את הלוגיקה במשפטים שנאמרו.. האם הם לא היו ברורים מספיק??
תשאל כל גבר, רוצה להיות בהריון חודש, או לעשות צבא.. מה נראה לך הוא יענה? וחלילה מלהכליל.... כל הנשים סחטניות ונצלניות??? ממש לא... כתבתי שלא חסר... אני אישית לא מכירה כאלה.. חברותי, מדהימות ומתחשבות... רק מסיפורים שסיפרו לי בעקר מפיהם של גברברים מסוימים...
וחייכנית, אם אני בראש שלך... אז בראש שלך לשחק שש בש??
(סתם בדיחה גרועה על כורדים, שראשם מרובע כמשטח שש בש..).
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 16:43 |
|
| |
אמא שלי דיברה מספר פעמים על גברים והריון. אמרתי לה אם בורא עולם היה רוצה שהגברים יולידו אזי הוא היה נותן להם את הכוחות לזה (בדיוק כפי שהוא נותן לנשים):
|
| נשלח ב-6/8/2014 16:46 |
|
| |
אני לא בעד פמיניזם. אני כן בעד שכל בחור וכל בחורה יתחילו ללמוד וליישם את מה שכבר נאמר על נישואים וזוגיות בתורה וכו. אני בעד עבודת המידות בין לאישה בין לבעל. זו הדרך לבנות בית נאמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 18:49 |
|
| |
ליטאי,ניוטרל..תגידו מאיפה צצתם????
שניםםםם (לא הייתי כותבת אבל הייתי עוקבת..)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 18:59 |
|
| |
אני כאן, ומגיב כשיש על מה. (אפשר לעקוב אחרי היסטורית ההודעות שלי בפרופיל שלי):
|
|
| נשלח ב-20/8/2014 01:44 |
|
| |
ככלל יש פמניזם טוב ויש פמניזם רע. והעיקר שכל אחד צריך לדעת את מקומו. ולא לדחוף נשים בכח למקומות שלא מתאימים להן. אמנם התנועה הפמניסטית כיום היא תנועה כפרנית לכל דבר וענין שההלכה נחשבת בעיניה כקליפת השום. דוגמא טובה היא ההתנפלות על חיילים דתיים שסירבו לשמוע שירת נשים, וכן הלאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2014 00:31 |
|
| |
| אופק100 כתב: |  | - אישה שנוהגת- זה לא דבר נדיר. מפתחת לעצמה קריירה, מתפתחת מקצועית... תארים, דוקטורט... ועוד...
..
|
|
נו טוב, לא לשכוח שעליה לפרנס אברך, לקחת אותו לכוילל וכדו'.
תוקן על ידי האלכסנדרה ב- 31/08/2014 00:33:22
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2014 00:53 |
|
| |
שכל אחד יחיה איך שטוב לשניהם. זה מה שחשוב. אם יש כבוד הדדי אהבה והסכמה הדדית , יש הכל.
|
|
|
|
|