| בס"ד
שלום לכולם. פתחתי פה ניק בעבר אבל לא העזתי לכתוב עד היום.. אני רק קוראת אותכם ומזדהה עם חלק מהדברים פה.. עכשיו אני אשתף אתכם בבעיה שלי... טוב זה לא ממש בעיה זה יותר חיים מסובכים :-/ בוא נתחיל מזה שאני אגיד שה' ברך אותי ביופי משמעותי ואני גם בחורה מטופחת עם חוש אסטתי מפותח. מגיל צעיר חפרו לי על זה שאני מושכת עינים וזה לא טוב.. למרות שאני לא מתלבשת פרובוקטיבי או משו.. רק חופרים שאני יפה מדי ובגלל זה אני צריכה להיות פשוטה בלבושי, אתם מבינים למה הכוונה. זה קשה לי ואני לא רוצה לחיות ככה! אני אוהבת להראות טוב! ולא חושבת שיש לי פחות זכות להיות מטופחת מלבחורה אחרת שהנתונים הטיבעיים שלה פחות מושכים עינים ממני. אני מדברת על פי התורה. יובהר שאני בחורה מודרנית אבל יראת שמים. ודוקא בגלל היופי אני מפחדת להתחתן.. כי אני פוחדת שכמו ששמעתי פעם בהרצאה של רב אחד אז הבחורים חושבים דברים פרוצים ברגע שהם רואים בחורה יפה מדי.. ואני לא יודעת אצל מי לברר עם זה נכון! בכלל אין לי עם מי לדבר וללבן דברים.. אחותי הגדולה נשואה עם שלוש ילדים ותקועה בחור שלה ולא יוצאת ממנו. ואני כואבת את אובדן שיחות הנפש שהיו לנו פעם.. היא ידעה להקשיב.. גם אחי הגדול פרש כנפים.. וסוף גם לשיחות הנפש איתו.. ואחי הקטן שנשאר (כבר לא כזה קטן הוא בן 22..) ניסיתי להכניס אותו לנעלים של אחי הגדול בענין של השיחות נפש ובהתחלה הוא עוד היה נחמד עד שנשבר לו והוא נפנף אותי סופית.. והחברות כל אחת עסוקה עם הבעל או התינוק או שפרשו כנפיים לקצה הארץ. בקיצור בדידות!! תודה מראש למי שיביע עזרה או תמיכה.. ובבקשה לא מוסר כי זה יש לי מספיק מההורים.. תודה!! |