|
| אסתרק כתב: |  | אני צריכה קצת לחשוב באמת איך עושים את זה... זה קשור לגדילה ודעיכה כנראה, וזה לא ממש נושא שאני בקיאה בו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא חושב שזה אפשרי כי זה לא מדד מסודר בכלל והוא משתנה בלי כל קשר אם יש דעיכה או אין.
תוקן על ידי netson ב- 08/05/2015 11:44:16
| | |
|
נכון שמדוייק זה לא יהיה, אבל משהו בקירוב אפשר לחשב... אם מחליטים על עקרונות מסויימים. למשל: 1. כל צפייה נספרת פעמיים 2. בד"כ אנשים לא נכנסים פעמיים לקריאת תגובה אחת. כלומר, כל עוד אין תגובה חדשה לא יהיו שתי צפיות מאותו אדם. (גדילה ודעיכה זה נושא במתמטיקה) נשלח מהאנדרואיד שלי
| | |
|
| אסתרק כתב: |  | (גדילה ודעיכה זה נושא במתמטיקה)
|
|
לא אמרתי כלום...
| | |
|
| אסתרק כתב: |  | אם מחליטים על עקרונות מסויימים. למשל: 1. כל צפייה נספרת פעמיים 2. בד"כ אנשים לא נכנסים פעמיים לקריאת תגובה אחת. כלומר, כל עוד אין תגובה חדשה לא יהיו שתי צפיות מאותו אדם.
|
|
3) כל עריכה של תגובה וכל מעבר לדף קדימה או אחורה ג"כ נספר.
| | |
|
טוב לדעת.. אבל עדיין זה מספרים גדולים מאוד
| | |
|
טוב לדעת. מיאמוש- זה אמנם מספרים גדולים, ענקיים אפילו, אבל בהתחשב בנתונים הנזכרים לעיל ובכך שאנחנו 4.5 שנים לאחר שהפורום נפצח, זה נכנס לפרופורציה אחרת... נשלח מהאנדרואיד שלי
| | |
|
זה בטוח. הרי גם אני וגם את ואני מאמינה שעוד הרבה- היינו צופים במשך זמן ארוך עד שהצטרפנו לפורום. אז אם נצליח לחשב נוכל לומר כמה צופים יש בערך לפורום... נשלח מהאנדרואיד שלי
| | |
|
זה נשמע מעניין, כמו החישוב של הדובער ההוא...
| | |
 |
|
|