| נשלח ב-11/8/2014 10:42 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 13:12 |
|
| |
בס"ד
אם האישה מסכימה אז אין בעיה... לי אישית יש בעיה לעשות שינויים כאלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 14:41 |
|
| |
פתחת כבר אשכול דומה בעבר, לא?! או שאני טועה,
ולשאלתך, שנה-שלוש בערך הייתי אפילו אומרת שאני רוצה את זה, אני אוהבת אתגרים, שפה חדשה וסתם גם סוג ירח דבש ארוך, רק הוא ואני :)))
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 17:48 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  | פתחת כבר אשכול דומה בעבר, לא?! או שאני טועה,
ולשאלתך, שנה-שלוש בערך הייתי אפילו אומרת שאני רוצה את זה, אני אוהבת אתגרים, שפה חדשה וסתם גם סוג ירח דבש ארוך, רק הוא ואני :))) |
|
באשכול הקודם שאלתי בצורה שהאישה תישאר בארץ והבעל ישהה בחו"ל פה אני שואל על לגור תקופה בחור נידח בעולם יחד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 17:51 |
|
| |
| לומד_עובד כתב: |  |
| riki_m כתבה: |  | פתחת כבר אשכול דומה בעבר, לא?! או שאני טועה,
ולשאלתך, שנה-שלוש בערך הייתי אפילו אומרת שאני רוצה את זה, אני אוהבת אתגרים, שפה חדשה וסתם גם סוג ירח דבש ארוך, רק הוא ואני :))) |
|
באשכול הקודם שאלתי בצורה שהאישה תישאר בארץ והבעל ישהה בחו"ל פה אני שואל על לגור תקופה בחור נידח בעולם יחד
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 17:57 |
|
| |
זה נשמע שבא לך איזה אתגר כמו בהשרדות...
אני מזה לא בקטעים האלה...לנסוע,רחוק,לשנים..הכי לא אני..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 18:36 |
|
| |
בשנים הראשונות ,בתור זוג צעיר זה נשמע דבר נחמד. אבל אחרי זה.....לגדל ילדים באיזה חור.לא נראה לי!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 21:41 |
|
| |
| פרוזן כתב: |  | בשנים הראשונות ,בתור זוג צעיר זה נשמע דבר נחמד.
אבל אחרי זה.....לגדל ילדים באיזה חור.לא נראה לי!! |
|
מסכים
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 22:24 |
|
| |
| צדיקונת כתבה: |  |
זה נשמע שבא לך איזה אתגר כמו בהשרדות...
אני מזה לא בקטעים האלה...לנסוע,רחוק,לשנים..הכי לא אני.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 22:33 |
|
| |
הכנסה מכובדת יכול להיות מעמד מכובד?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 22:58 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
הכנסה מכובדת יכול להיות מעמד מכובד?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2014 08:37 |
|
| |
בס"ד
אני מוכנה לקבל אחוזים מהמשרה המכובדת בעלת המעמד המכובד...בעד תעודה פיקטיבית שאני נשואה לך
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2014 12:01 |
|
| |
יש אנשים שאוהבים את זה, ויש אנשים שלא אוהבים, עליך להצליח ולקרב רחוקים, להקים מוסדות, לארגן שחיטה, סת"ם, ואוכל כשר, ליל סדר ציבורי, מילה ופדיון הבן, בר מצוות והכנה לבר מצוות, ובת מצוות, חתונות, לוויות, דרשות, קריאת התורה ותקיעה בשופר, ערבי חיזוק, אחזקת בית הכנסת ומקוה, ולהתחזן לפני העמוד, קבלת קהל, ללמוד עם הילדים ולהעסיק אותם, ואולי לגייר גרים ולסדר גיטין, ולעסוק בהבאת שלום בין איש לאשתו וכו' וכו' מה גם שאם אתה בחור נידח, אז לא פעם לא תוכל להנות מהכסף, כי אין כל כך אוכל כשר, ומנעמי החיים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|