בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן חיזקי ברצ'ר -אתה יצרתה (מה דעתכם על הביצוע.)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/8/2014 15:09 לינק ישיר 
החזן חיזקי ברצ'ר -אתה יצרתה (מה דעתכם על הביצוע.)

www.youtube.com/watch?v=yNRudBr-vx4

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2014 22:57 לינק ישיר 

שר נהדר אולי נשמע ממנו עוד בעז''ה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2014 14:18 לינק ישיר 

יפה יפה
בהעדר מורי דרך ומוסדי חזנות בגולה, אנו עדים לתופעה של חזנים שמסתמכים על קול וכישרון ומתפתים להצלחה ואינם משקיעים הלאה. לבתי ספר לחזנות יש מעלות וחסרונות אך בדורנו בתי הספר לחזנות הם הדרך הנצרכת
המבצע ברוך כשרונות אך הביצוע לוקה בחסר מבחינת הפרשנות בעיקר, הוא נורא משעמם ומונוטוני. בשביל זה צריך מורה דרך ואם יש כזה וכרגע הוא עובד על כך איחולי שיצליחו.

מקהלת משוררים עושה עבודתה בהצטיינות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2014 18:35 לינק ישיר 

אם תרשמו בגוגל:"Yecheskel Brecher" -תמצאו ממנו יצירות רבות נוספות (נשמה -זו התשובה לתגובתך),,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,בני -נדמה לי "שבגולת ארה"ב" -יש יותר מ:2-3 מוסדות ללימוד חזנות ,כולל מורי דרך -היכן אתה חושב למדו:שטארק,/ למר או,,,היכן מלמדים שול/ שאל נ"י / מלובאני / בן ציון-מילר /החזן-פסנתרן דניאל גילדר ועוד רשימה ארוכה שעל רובם אף לא שמענו,,,,,,,,,,,,,,,בארה"ב -חובבי החזנות זוכים לראות "שלל" של מופעים ביוטיוב ,בהשתתפות טובי החזנים (למעט החזן הלפגוט שמסרב בנדון)ומהקלטות אלו גם אנו יוצאים נשכרים. ואילו בארץ-כל מפיק /אמרגן ,הן מתחיל והן וותיק-חושב "לעשות לפחות בוחטא" ,מתנהגים "בעליבות"בקשר להתרת הקלטות ביוטיוב ולכן "שוק החזנות בארץ -עלוב ונחשל מבחינת הביקוש" -אשמח לראות את תגובת האמרגנים בנדון-לרובם יש ניקים כאן בפורום ,המשמש אותם "להפצת אירועים /חזנים שהם הספונסרים שלהם>

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 21/08/2014 19:16:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2014 10:29 לינק ישיר 

מה שמפליא אותי, הוא שהחזן שר מאד יפה, המקהלה מקסימה, וכל זאת עם מנצח שעושה תנועות עם הידיים, אבל ללא קשר אמיתי לניצוח מקצועי מוזיקאלי (לפחות לפי כמה שאני מבין).
זה די מציב מראה מול אלה שמנסים להיצמד למקצוענות, לא לתת במה לפני שעוברים שבעה מדורי גיהינום. מי יודע כמה כישרונות כאלו אנחנו מפספסים בגלל קיבעון מחשבתי?

הק' מעניש

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן חיזקי ברצ'ר -אתה יצרתה (מה דעתכם על הביצוע.)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext