| נשלח ב-25/8/2014 15:26 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  |
| tootii2 כתבה: |  |
טוב, איבדתי אותך כשהתחלת לדבר על עוד נשים אחרות... ודימית את זה בפיתות וסטייקים... אני עדיין בקטע של גיוונים מידיי פעם, של לשבור שגרה.. וכמו שאמרו מעליי... שבועיים כיף כף ופסק זמן... וגם...שהלך עלייך חח  |
|
שבועים זה מלא מלא זמן, זה כמעט חצי מהחיים  |
|
מבלי להתייחס לנושא הילדותי שעלה כאן באשכול, אבל הייתי חייבת את לא יודעת, מותק, שבהריון תקין ובריא יש לכם 9 חודשים תמימים יחד? ואחרכך עם הנקה טובה עוד תקופה ארוכה ויפה? ובאיזשהו שלב דודה בלה כבר לא מגיעה לבקר? נו נו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2014 15:52 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2014 16:11 |
|
| |
| פווווווווו כתבה: |  |
טוב, איבדתי אותך כשהתחלת לדבר על עוד נשים אחרות... ודימית את זה בפיתות וסטייקים... אני עדיין בקטע של גיוונים מידיי פעם, של לשבור שגרה.. וכמו שאמרו מעליי... שבועיים כיף כף ופסק זמן... וגם...שהלך עלייך חח  |
|
|
מבלי להתייחס לנושא הילדותי שעלה כאן באשכול, אבל הייתי חייבת את לא יודעת, מותק, שבהריון תקין ובריא יש לכם 9 חודשים תמימים יחד? ואחרכך עם הנקה טובה עוד תקופה ארוכה ויפה? ובאיזשהו שלב דודה בלה כבר לא מגיעה לבקר?
נו נו..
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2014 16:18 |
|
| |
|
|
מבלי להתייחס לנושא הילדותי שעלה כאן באשכול, אבל הייתי חייבת את לא יודעת, מותק, שבהריון תקין ובריא יש לכם 9 חודשים תמימים יחד? ואחרכך עם הנקה טובה עוד תקופה ארוכה ויפה? ובאיזשהו שלב דודה בלה כבר לא מגיעה לבקר?
נו נו..
|
|
חחחחח נו נו ....... כאילו שאני לא יודעת את מה שכתבת ממש תורה מסיני שחדשה לי ..... מה הייתי עושה בלעדעי זה שעדכנת אותי עכשיו במידע החשוב?!? למה להיתפס על קטנות?!? ניסתי להסביר ששבועים זה המון (לפחות בשבילי) כנראה שצריך הסברים מדויקים ומפורטים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2014 16:40 |
|
| |
וזה בדיוק מה שניסיתי להסביר לך, רוב הזמן בכלל לא מחכים שבועיים. (ובמאמר מוסגר, כל מי שבונה על השבועיים האלו שיעשו לו את העבודה של ההתחדשות וכל זה, טועה טעות מרה לאור האמור לעיל) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2014 16:52 |
|
| |
וזה בדיוק מה שניסיתי להסביר לך, רוב הזמן בכלל לא מחכים שבועיים. (ובמאמר מוסגר, כל מי שבונה על השבועיים האלו שיעשו לו את העבודה של ההתחדשות וכל זה, טועה טעות מרה לאור האמור לעיל)
|
|
את התיחסת למשפט של כמעט חצי שנה, סו..... וגם אם השבועיים האלה קורים פעם בשנה, זה עדיין שבועיים וזה עדיין נראה לי קשה (וגם מה שהחברות מספרות) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2014 16:59 |
|
| |
הקושי הזה יותר בתחילת הנשואים או אם קורה ח"ו מקרים לא קלים...אחכ לומדים להסתדר עם זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2014 17:24 |
|
| |
| צדיקונת כתבה: |  |
הקושי הזה יותר בתחילת הנשואים או אם קורה ח"ו מקרים לא קלים...אחכ לומדים להסתדר עם זה... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2014 17:27 |
|
| |
אני בכלל בהלם שחברות שלכם מספרות לכם דברים מחיי האישות שלהם. וזה נשמע שזה בפתיחות..
אצלי זה קורה במקרים נדירים מאד ורק עם חברים ממש קרובים... ושזה כבר קורה אז זה יותר שהם מספרים ואני רק מקשיב ולא אומר כמעט כלום מאי נעימות.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2014 17:34 |
|
| |
וזה בדיוק מה שניסיתי להסביר לך, רוב הזמן בכלל לא מחכים שבועיים. (ובמאמר מוסגר, כל מי שבונה על השבועיים האלו שיעשו לו את העבודה של ההתחדשות וכל זה, טועה טעות מרה לאור האמור לעיל)
|
|
(ובמאמר מוסגר, כל אחד והניסיון שלו בחיים... אז נראה לי שכדאי שתכתבי שאת מדברת בשם עצמך...) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2014 17:41 |
|
| |
| ה_ספרדי כתב: |  | אני בכלל בהלם שחברות שלכם מספרות לכם דברים מחיי האישות שלהם. וזה נשמע שזה בפתיחות..
אצלי זה קורה במקרים נדירים מאד ורק עם חברים ממש קרובים... ושזה כבר קורה אז זה יותר שהם מספרים ואני רק מקשיב ולא אומר כמעט כלום מאי נעימות. |
|
זה ידוע שבנות הרבה יותר פתוחות בשיחה ויש להם את הצורך הנפשי לשוחח וכנראה על הכול (בע"ה שתתחתן תראה כמה זה חשוב לאישה שלך) אצלי זה בגלל שהרוב נשואות אז מטבע הדברים שהם מרגישות אחת עם השנייה בנוח. שבוע שעבר אחת החברות הטובות שלי אומרת אני מחכה שתתחתני שנדבר כבר גם על זוגיות ועיניינישיין (האמת שאני ממש לא רואה צורך לחלוק את הדברים האלה, אבל נחיה ונראה) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2014 17:59 |
|
| |
מישהו קרא לי?
|
|
|
|