|
|
| נשלח ב-27/8/2014 09:42 |
|
| |
הערה נוספת ברשותכם
סיום המלחמה באלול הוא מחוייב המציאות משום שאלול זה "המלך בשדה" כידוע..
ומי יעיז לירות פצמ"ר כשהמלך בשדה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 14:58 |
|
| |
אין תגובות?? מוזר מאוד..
אם כך אני מקווה שאני לא מטריד אתכם עם הדיבורים האלה כי אם כן הלילה בסליחות אבקש סליחה על כך 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 15:25 |
|
| |
כל כך מפליא התזמון הזה של הפסקת האש, רואים בחוש שכבר מכניסת א׳ אלול, הקב״ה רוצה שיהיה שקט כדי שנתרכז בתפילות ועבודת ה׳ של חגי תשרי.
אז האם זה אומר שהחל מחודש חשוון יחזור אי-השקט לאזורינו, או שזה לא מחייב? איך זה מסתדר עם דברי הרב שאי השקט יימשך? כל שכן ערב שנה שביעית שנאמר בגמרא ששביעית עומדת בסימן מלחמות...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2014 08:05 |
|
| |
יוצא אם כן מדברינו, במידה וצדקנו כמובן שהשבועות הבאים אמורים להיות שקטים יחסית, לפחות בעורף, כדי לאפשר את השקט הדרוש להתרכזות בעבודת הימים הנוראים. האם הבלאגן יחזור לאחר החגים? זה תלוי כמובן באיך ננצל את ימי הדין וכיצד נעבור אותם
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2014 21:54 |
|
| |
היש ראוי ממנו לעמוד בראש מדינת ישראל בעת הזאת?

מי ששמע את דבריו של כבוד הרב בשיעורים האחרונים בהתייחסו לסיום המלחמה ראה כיצד הוא חיזק את ידי הממשלה ביבי-בוגי-גנץ המתונים שאינם ששים אלי קרב ותקף את בנט-ליברמן הניצים שצידדו בלגמור את המלאכה ולחסל את החמאס. בקיצור המשיח בעד המתינות והשמאלנות של הממשלה הנוכחית ונגד הימניות הציונית המיוצגת ע"י בנט והבית היהודי.
נו תגידו לי אתם, איך אפשר להזדהות עם תפיסת עולם כזו? איך אפשר לקבל משיח כזה?! הדרך היחידה בה אני מצליח לעכל אותו זה אם הולכים בקו של "אוטוטו משיח מתגלה מקבל מבורא עולם את הכח לשנות מציאות וממילא כבר לא צריך לפעול בדרך הטבע ולסכן את חיילנו משיח כבר יעשה את העבודה באמצעים רוחניים". אם לא זה אני לא רואה כיצד אפשר לעכל משיח כזה. כי בדרך הטבע ברור שעם ישראל זקוק להנהגה מדינית כזו המיוצגת ע"י בנט. אם לשפוט עפ"י הצהרותיו כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2014 10:05 |
|
| |
נו יפה מאוד אתה מחזק את מה שאמרתי
שהיות והפיתרון היחידי לרצועת עזה הוא הטבעתה במים ע"י גזירת המשיח לאחר המלכתו מובנת התנגדותו למלחמה רגילה של בשר ודם שתעלה בחיי חיילנו. הוא שאמרתי שאני לא רואה דרך אחרת להבין את "שמאלניותו" של המשיח..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2014 15:22 |
|
| |
צחוק צחוק אבל מה שאותי קורע לא פעם זה הלהט והקנאות בה אני יוצא להגנת המשיח עם כאלה המעיזים לא לקבל אותו ככזה וברוב חוצפתם מנסים לחלוק עליי.
כאשר סערת הרוחות נרגעת אני יושב עם עצמי ומתחיל להרהר "רגע אחד הרי אני בעצמי לא בוחר בו כי אני רוצה אלא כי אין ברירה ומה לעשות זה מה יש מה שמביא אותי לא פעם לחלוק עליו ולא לקבל את דעתו ושיטתו בנושא מסויים אז מה אני כ"כ להוט לערוף את ראשי המעיזים לצאת עליו ולזלזל בו?!"
נכון, יש הבדל אמנם, הם לא מכירים בו כמשיח בכלל ואני כן, אבל בכל זאת, המצב לא קל. בקיצור המצב חרבשה. חייבים משיח עכשיו! בעצם אני לא בטוח.. 
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/09/2014 15:24:52
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|