| נשלח ב-4/9/2014 18:24 |
|
| |
| דובונת כתב: |  | | חשבתם על זה שיכול להיות שהבחור מאוד נהנה... אבל אחר כך.. הוא חשב על הפגישה והבין שזה לא מתאים בגלל דברים אחרים? |
|
 גם לי זה קורה לפעמיים בפגישה שהכל זורם ומגניב.. אבל אז אני חוזרת הביתה, וחושבת על כל מה שהיה, ורואה שאם כל זה שהפגישה היתה כ"כ טובה זה לא מה שאני מחפשת!!
תוקן על ידי פרוזן ב- 04/09/2014 18:28:20
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2014 18:43 |
|
| |
צדיקונת, מחילה, את לוקחת את המחמאה שלהם למחוזות קסומים, ואחר כך את באה בטענות ! הגבר אמר בידיוק מה שהוא חשב, והוא מצא לנכון להחמיא לך ; שהיה כיף. חשוב לו שתדעי שאת בחורה מקסימה וכיפית. הוא לא אמר שהוא מעונין להמשיך ! את פה הלא מובנת. אולי אצל נשים זה אחרת.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2014 19:09 |
|
| |
נ.ב. ואם בחור צעיר מתלהב, אז הוא גם מראה זאת. אפשר להניח שהבחורים לא קולטים עד כמה ראו עליהם שהם התלהבו. והכלל והעיקר, ממש לא מומלץ לפנטז פינטוזים ולפרשן עניינים שהנה הנה יש חתונה. עד שלא שוברים צלחת שום דבר לא סגור. נהיה קולים ונחסוך הרבה כאב לב. מה שכן, אפשר לנסות לשאול את השדכנית, למה הבחור לא רצה להמשיך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2014 22:25 |
|
| |
רציף...לא על כל מחמאה כבר בונים בניינים...אבל הקטע הזה של התלהבות בכל הפגישה,עיניים נוצצות,לא מוריד מבט לשנייה! וכו וכו ובסוף מרעיף הרבה מחמאות ופחות מחמש דקות אחכ מוריד.....זה מראה קצת על מידות לפי דעתי...יכול להיות שאני טועה...אבל בנתיים ככה אני רואה תעניין... ולא שחשבתי כבר על חתונה..בכלל לא!היה לי עוד מה לבדוק תבחור אבל עדיין יש צורה לכל דבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2014 16:58 |
|
| |
נכון מאוד, צדיקונת. אדם שיש לו רגישות ועדינות יחשוב על השני, ויתחשב בשני. הוא לא יכביר עליה במחמאות כשהכל עדיין טרי כל כך, ולא צפוי. יתכן גם שהבחור ממש התבלבל ממך.. נשמע גם חוסר רגישות שהוא הביט עלייך כל הזמן.. לפעמים אני נוהג גם לומר בהקשר דומה, "בן אדם עם לב טוב - לא היה מתנהג ככה"..... (אין מצב שבן אדם עם לב טוב יצא עם מישהיא שעתיים, וישכח להזמין לה שתיה, אלא אם כן משו משובש אצלו) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2014 17:25 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2014 23:03 |
|
| |
בדרך כלל גברים כאלה נכנסים לפגישה בקטע שהם הולכים להיות ג'נטלמנים, ולהנעים לאשה את הערב. זה מאד מתאים לישיבות שמדגישים את ערך המידות, ישיבות כמו חברון ועטרת ודומיהם. הם בכלל לא מודעים לזה שהאשה בונה ציפיות. אין כאן מחסור במידות, אלא מחסור במודעות. מספיק שפעם אחד מישהו יאיר את עיניהם, ואז הם יהיו יותר זהירים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2014 23:07 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | | בדרך כלל גברים כאלה נכנסים לפגישה בקטע שהם הולכים להיות ג'נטלמנים, ולהנעים לאשה את הערב. זה מאד מתאים לישיבות שמדגישים את ערך המידות, ישיבות כמו חברון ועטרת ודומיהם. הם בכלל לא מודעים לזה שהאשה בונה ציפיות. אין כאן מחסור במידות, אלא מחסור במודעות. מספיק שפעם אחד מישהו יאיר את עיניהם, ואז הם יהיו יותר זהירים. |
|
מאיפה הקביעה הזאת שחברון ועטרת הם בחורים שלא מטפחים מידות סליחה אבל פשוט ההכללה היא לא במקומה לחלוטין
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2014 23:20 |
|
| |
| רציף כתב: |  | צדיקונת, מחילה,
את לוקחת את המחמאה שלהם למחוזות קסומים, ואחר כך את באה בטענות !
הגבר אמר בידיוק מה שהוא חשב,
והוא מצא לנכון להחמיא לך ; שהיה כיף.
חשוב לו שתדעי
שאת בחורה מקסימה וכיפית.
הוא לא אמר שהוא מעונין להמשיך !
את פה הלא מובנת.
אולי אצל נשים זה אחרת..
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
סיימת יפה
אולי אצל נשים זה אחרת ואכן כך
אשה מטבעה יותר רגשנית וממילא היא לא מצליחה בחשיבה קרה וחדה לחתוך את החיוך או המחמאה מהרגשה כל שהיא שזה זה
במיוחד אם הפגישה מוצלחת והבחור צריך לדעת את זה ולהכנס לראש שלה
אם לא איך הוא חושב להתחתן
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2014 23:35 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | בדרך כלל גברים כאלה נכנסים לפגישה בקטע שהם הולכים להיות ג'נטלמנים, ולהנעים לאשה את הערב. זה מאד מתאים לישיבות שמדגישים את ערך המידות, ישיבות כמו חברון ועטרת ודומיהם. הם בכלל לא מודעים לזה שהאשה בונה ציפיות. אין כאן מחסור במידות, אלא מחסור במודעות. מספיק שפעם אחד מישהו יאיר את עיניהם, ואז הם יהיו יותר זהירים.
מאיפה הקביעה הזאת שחברון ועטרת הם בחורים שלא מטפחים מידות סליחה אבל פשוט ההכללה היא לא במקומה לחלוטין |
|
אני מציע לך לקרוא את הדברים שוב ותראה שכתבתי בדיוק ההיפך.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2014 23:38 |
|
| |
סליחה אבל את כותבת שהם מטפחים מידות בלי מודעות שהמידות שלהם כרגע פוגעות זה מידות רעות חד וחלק כמו שאומרים כל הדרך לגהינום רצופה כוונות טובות וגם על זה אני חולק כי לא מלמדים שם ככה ואני יודע את זה מקרוב
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2014 23:54 |
|
| |
אני בפירוש לא התכוונתי למה שכתבת. בחברון בפירוש מטפחים מידות טובות, חברים שלי למדו שמה, וגם הסתובבתי שמה וראיתי את זה בעצמי. משום כך, הם מנסים להיות אדיבים במיוחד בכל מצב. אבל, מכיון שהם עדיין לא מודעים למורכבות החיים, לפעמים הם טועים. זה שהם טועים, לא עושה אותם פחות בעלי מידות. פשוט צריך לחכות עד שמישהו פותח להם את העינים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2014 00:00 |
|
| |
אוקיי נו שוין שיהיה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2014 00:25 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | אני בפירוש לא התכוונתי למה שכתבת. בחברון בפירוש מטפחים מידות טובות, חברים שלי למדו שמה, וגם הסתובבתי שמה וראיתי את זה בעצמי. משום כך, הם מנסים להיות אדיבים במיוחד בכל מצב. אבל, מכיון שהם עדיין לא מודעים למורכבות החיים, לפעמים הם טועים. זה שהם טועים, לא עושה אותם פחות בעלי מידות. פשוט צריך לחכות עד שמישהו פותח להם את העינים. |
|
לא יודעת אם זה קשור אבל ניפגשתי עם חברון שבאת התנהג בצורה כזאת, מזל שלא רציתי כי זה באמת לא נעים בכלל..... קרה לי מקרה אחד שהבחור הראה לי התחהבות כמו שצידוקנת אמרה ואפילו גלשנו מעל הזמו הנורמאלי לפגישה ראשונה ואז הוא אמר היא לא בסגנון שלי בחייאת אני לא מתאימה לך תהייה מספיק גבר לא לתת לבחורה לפתח ציפיות (לא לחתונה) אבל לפחות לא לפגישה שנייה..... שאני לא מעוניינת במישהו אני לא נותנת הרגשה טובה וגם לא הרגשה שח דחיה..... זה לא בוגר בעניי או משחק כמו שכתבת להתנהג בצורה כזאת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2014 00:33 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | | שיגושיח כתב: |  |
אני בפירוש לא התכוונתי למה שכתבת. בחברון בפירוש מטפחים מידות טובות, חברים שלי למדו שמה, וגם הסתובבתי שמה וראיתי את זה בעצמי. משום כך, הם מנסים להיות אדיבים במיוחד בכל מצב. אבל, מכיון שהם עדיין לא מודעים למורכבות החיים, לפעמים הם טועים. זה שהם טועים, לא עושה אותם פחות בעלי מידות. פשוט צריך לחכות עד שמישהו פותח להם את העינים. |
|
לא יודעת אם זה קשור אבל ניפגשתי עם חברון שבאת התנהג בצורה כזאת, מזל שלא רציתי כי זה באמת לא נעים בכלל.....
קרה לי מקרה אחד שהבחור הראה לי התחהבות כמו שצידוקנת אמרה ואפילו גלשנו מעל הזמו הנורמאלי לפגישה ראשונה ואז הוא אמר היא לא בסגנון שלי
בחייאת אני לא מתאימה לך תהייה מספיק גבר לא לתת לבחורה לפתח ציפיות (לא לחתונה) אבל לפחות לא לפגישה שנייה.....
שאני לא מעוניינת במישהו אני לא נותנת הרגשה טובה וגם לא הרגשה שח דחיה.....
זה לא בוגר בעניי או משחק כמו שכתבת להתנהג בצורה כזאת
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
ריקי כתבתי כבר שהבעיה נעוצה בכך שגברים פחות מבינים את הראש של האישה שמחמאה כמו זאת היא נשמעת מעבר לנימוס
ולא משנה מה רק אם הפגישה הייתה ממש גרועה נשים תמיד יפתחו ציפייה להמשך לחתונה וואטבר
והקטע הנימוסי אם כל הכוונות הטובות מביא לתוצאה לא חיובית
ובקטע של חברון אז ממש אבל ממש לא לעניין זה שנפגשת עם בחור שמגיע לפגישה בלי לקרוא את הראש הנשי
זו מחלה כלל גברית בכל המגזרים
ובכל הישיבות
ןתלוי בבחור אם הוא מודרך
אצלי ברוך ה לא הייתה תקלה כי הודרכתי הייטב בוועדים שנמסרו אצלנו על ידי הרב לויכטר
וגם על ידי הרב האישי שלי
ומי שאין לו דעת תורה שמכוונת אז אלו התוצאות שפותחים אשכול על בעייה שלא אמורה להיות בכלל
|
|
|
|
|