|
|
| נשלח ב-14/9/2014 14:19 |
|
| |
טום,.... הסרט שלי מוקרן רק ב- V.I.P , כך שלא לכל אחד יש אפשרות לצפות בו, רק לאלו שמורשים לכך, וראויים לכך.. הרי זה בכל אופן מעמד אחר מאזרח מהשורה .... זה יותר הצגת יחיד.... אני מחפשת ניצבים לסרט שלי.... ושחקן ראשי, שהוא מינימום בראד טיפ...................... כך שהסרט יהיה שווה טיפ... לשאלתו של אדם.. בקיצור, סיבכתי אתכם.. אני אמנם השחקנית אבל הבמאי שלי או של כולנו לא אחר מאשר הקב"ה.. שמכין לנו סוף הכי טוב לסרט שלנו................................ סרט, שאפילו לעשות חזרות לא התאפשר לנו.. פשוט נקלענו אליו...
אז כרטיסים ניתן להשיג במשרדי השידוכים.... והוא לשם שינוי לא שובר קופות- מלש' קוף- (אדם, גדול המשחק לש'). אלא שוברי כאפות..
תוקן על ידי אופק100 ב- 14/09/2014 14:20:06
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2014 14:28 |
|
| |
| אופק100 כתב: |  | טום,.... הסרט שלי מוקרן רק ב- V.I.P , כך שלא לכל אחד יש אפשרות לצפות בו, רק לאלו שמורשים לכך, וראויים לכך.. הרי זה בכל אופן מעמד אחר מאזרח מהשורה .... זה יותר הצגת יחיד.... אני מחפשת ניצבים לסרט שלי.... ושחקן ראשי, שהוא מינימום בראד טיפ......................
כך שהסרט יהיה שווה טיפ... לשאלתו של אדם..
בקיצור, סיבכתי אתכם.. אני אמנם השחקנית אבל הבמאי שלי או של כולנו לא אחר מאשר הקב"ה.. שמכין לנו סוף הכי טוב לסרט שלנו................................ סרט, שאפילו לעשות חזרות לא התאפשר לנו.. פשוט נקלענו אליו...
אז כרטיסים ניתן להשיג במשרדי השידוכים.... והוא לשם שינוי לא שובר קופות- מלש' קוף- (אדם, גדול המשחק לש'). אלא שוברי כאפות..
תוקן על ידי אופק100 ב- 14/09/2014 14:20:06
|
|

|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2014 14:42 |
|
| |
אני רק שאלה...
מותר הפסקת שירותים באמצע?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2014 15:13 |
|
| |
אין צורך.... הכסאות ב- V.I.P הופכים לאסלות בעת הצורך................
אוי לא.. זה מתדרדר מדחי אל סחי...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2014 15:37 |
|
| |
ואיך יקראו לסרט? החיים ב***?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2014 15:39 |
|
| |
בס"ד
חחחחחחחחח שרוטים כאן 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2014 16:15 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתבה: |  |
| כיפהאדומה1 כתבה: |  |
אשכרה חיים בסרט ..  |
|
....
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2014 16:27 |
|
| |
כיפה אדומה אחראית לאפקטים המיוחדים בסרט...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2014 16:38 |
|
| |
אדם.............. כל אחד ונקודת המבט שלו, אם אתה מרגיש בתוך ה***.................... כך תראה גם את הסרט.... ואם אתה מרגיש שאתה מצליח לצאת משם, אז לסרט שלך תהיה משמעות עצומה שהצלחת לצאת מהבוץ... ועל זה נאמר: "שניים מביטים מהחלון- האחד רואה בוץ, והשני רואה שמיים", כל אחד והבחירה שלו מה לראות........ זה בעצם סרט תלת מימד, אפשר לראותו בשתי אופנים, ואם אתה עדיין מודאג מהיציאה לשרותים, תצטייד בשירותים כימיים....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2014 00:23 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | אין שום קשר בין יופי לנישואין. אין שום קשר בין אהבה ליופי. יש אנשים יפים מאד, שאף אחד לא אוהב אותם, ויש אנשים שהם מאד לא יפים ואהובים מאד. |
|
אתה מגזים, יופי או מראה חמוד בהחלט משחק תפקיד. לא אצל כולם מסתבר, נראה לי אצל הרוב זה ככה. נראה לי גם שאנשים פחות יפים מתגמשים בקטע הזה. ההכרח מחייב להתגמש ? אז מתגמשים /בענק, אפילו מגיל קטן הם יודעים שככה זה ולא מפתחים עיניים גדולות. אז מי שהוא ממש לא יפה אז אצל הרוב זה לא יעזור לו שהוא חביב וענו ואדיב. אצל חלק מאתנו, מדהים כמה שאנחנו פוסלים כי הפרצוף הוא לא מי יודע מה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|