מי שגם חובב וגם חובבן בהחלט מוזמן ובטוחני שילמד, יהנה וישתפר, חובבן שאינו חובב (קרי צלם סמרטפון ללא רצון לצלם יותר טוב, זו דוגמא כמובן) לא ימצא כאן את מבוקשו.
נשלח ב-11/9/2014 22:03
גינגישראלי כתב:
הניו_יורקר כתב:
האם רק תחרות התמונה השבועית גוועה ונאספה אל עמה, או שאנשים פשוט עסוקים?
האם רק תחרות התמונה השבועית גוועה ונאספה אל עמה, או שאנשים סתם עסוקים ?
יש לי גוף נוסף, D80 כרגע אצל בני. אני אחפש בל"נ במוצ"ש משהו של חשיפה ארוכה. בעבר צילמתי כאלו תמונות. וואוו, אני נזכר שצילמתי מחדר במלון לאונרדו... מעניין לחפש התמונה ההיא..
נשלח ב-12/9/2014 13:17
אולי כדאי לאתגר יותר את האתגר או לשנות כללים וגם לאחרונה האשכולות ניסגרים אחרי שבועיים וזה מאבד את זה קצת....
אפשר לשנות את שם האתגר לדו-שבועי... האם יש לך הצעות לייעול, שינוי, שיפור?
נשלח ב-12/9/2014 17:32
אני חושבת שנתינת אתגר (וגם אני 'חטאתי' בזה) שאפשרית רק במצלמות SLR מצמצמת את מספר המשתתפים. יש כאן הרבה צלמים חובבים שמשתמשים במצלמה קומפקטית רגילה ולא יכולים להגיע לביצועים כמו חשיפה ארוכה וכו'.
אני דוקא אוהבת את התאגר אבל הוא באמת גווע קצת בגלל כל הלחימה שהיתה והחזרה לשגרה ועכשיו עם החגים.. אני מציעה שאחרי שיסגר האתגר הנוכחי, האחד הבא יפתח רק אחרי סוכות, כך כולנו נחזור במרץ מחודש.
אני חושבת שנתינת אתגר (וגם אני 'חטאתי' בזה) שאפשרית רק במצלמות SLR מצמצמת את מספר המשתתפים. יש כאן הרבה צלמים חובבים שמשתמשים במצלמה קומפקטית רגילה ולא יכולים להגיע לביצועים כמו חשיפה ארוכה וכו'.
אני דוקא אוהבת את התאגר אבל הוא באמת גווע קצת בגלל כל הלחימה שהיתה והחזרה לשגרה ועכשיו עם החגים.. אני מציעה שאחרי שיסגר האתגר הנוכחי, האחד הבא יפתח רק אחרי סוכות, כך כולנו נחזור במרץ מחודש.