אחרי חלום כזה אני חושב שאת כבר יכולה להתפשר על כל בחור שיבוא. ;)
טוב..אנ י ממש מקווה שחיכנית אמרה הלילה "המפיל" בכוונה..כי, כפי ראות עיניפותרי חלומות זמינים כבק קיימים בפורום,חסרות עכשיו:קוראות בקפה.מתקשרותואסטרולוגיות...והופרום מושלם!!!
בס"דברור.בגלל זה אני רווקה...........................................................................................................................................................................................................................
איזה רעה חייכנית!!! לא מצאת שם אחר לאשכול??בזבזת לי התרגשות ... יאאלה... מקווה שזה יקרה בקרוב... נשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל שמתי סימן שאלה...זלא הוריד את ההתרגשות?חחח שמחה שאת מתרגשת עבורי...בעז"ה בקרוב אהייה באמת
הבעייה שכל הגברים ממך שומעים רק תחזיות קודרות ואפלות לגבי עתידםאז אני פוחד לנסות
בס"דחחחח זה כי הם לא שילמו לפני........נסה אותי
אין לי כסף מיותר שאזרוק אותו על אמונות תפלות
אמא חייכנית זה נשמע מפחיד....לדעתי בשבילך המציאו את המשפט :עדיף ציפור אחת ביד מאשר הרבה על העץ..אלה שמתמחות בהכל זה כזה....לוסומכת עליהם...וחוץ מזה אם את רוצה קליינטים את צריכה פירסום ובשביל פירסום את צריכה לנסות על אנשים בחינם ולאט לאט לעלות תמחירים...ככה שיכירו אותך בשוק...אם זה חינם ולא כיוון קודר אז אני מתנדבת :) תחשבי טוב טוב לפני שאת עונה...הצעה כזאת לא תקבלי כל יום...
בס"דסבבה חשבתי על זה...ואני מוכנה לעשות בתור התחלה בחינםמי בתור??
אגב, ברפואה המשלימה של היום אפשר לעשות פלאים וטיפולים מהירים מאוד.למשל,תוך טיפול אחד אפשר להשתחרר מחרדת קהל.נשלח מהאנדרואיד שלי