אפשר לקנות גם בקישור שאידי שמה כאן עם כרטיס אשראי אמריקאי.
מסתבר שכרטיס אשראי בינלאומי יהיה גם טוב אבל צריך לבדוק!!!
נשלח ב-1/10/2014 03:14
מיאמוש אני יכול לקנות לך אם תרצי תכתבי בפרטי.. הכי טוב שתבקשי מאיזה חברה יש להרבה חברה. אולי למארגנות של האשל או בנות חבד יש כרטיס אשראי לא יהי' איכפת להם אם את משלמת להם מיד.
נשלח ב-1/10/2014 03:15
אני קניתי היום 4 כרטיסים במחלקה של הגברים. זה מסודר נשים גברים ומשפחות. והנפרד זה כרטיסים רק ב36 $
נשלח ב-1/10/2014 06:46
מעולה שכך..!! טוב שזה נפרד-:) אסתרק ואני נקנה בעז"ה ב36$ בחלק של הנשים...
נשלח ב-1/10/2014 20:56
אני כבר קניתי כרטיס מקווה לפגוש אותכם בהופעה...
השנה יש לי מצלמה טובה מקווה שיהיה לי גם מצלמת ווידיאו כך שיהיה לכם סיקור + תמונות וגם ווידיאו
נשלח ב-1/10/2014 21:43
אני אביא את המצלמה שצילמתי בהופעה בישראל-:)
נשלח ב-2/10/2014 04:57
איזה כייף אז אני לא צריך להסריט כי כבר השתגעתי מאיפה להשיג איזה מצלמה... אבל אני לא יאכזב עם יהודה גורקין עוד נעשה איתו משהו.. מה שבטוח שמספר שלו ואימייל שלו כבר יש לי...
נשלח ב-2/10/2014 05:00
היום פגשתי את אברמל'ה פריד ברחוב אז שאלתי אותו עם ההופעה בסוכות תהיה עם כל המקהלה או רק חלק... הוא חייך ואמר לי שאין לו מושג בכלל... איזה מלך הוא, הוא מגיע כמו מלך לא יודע כלום יותר ממה שהוא צריך לשיר...
נשלח ב-2/10/2014 09:13
Ahhhhhhhhhh new great show!!!
זה ממש לא פייר שאני לא הולכת להיות שם!!!!!6;
באמת לא פייר שההורים לא מגיעים(עד שמיאמוש הולכת להסריט....)
אבל בכל אופן לפי המודעה זה באמת נראה שהולך להיות לנו פה משהו מרשים!!!!!
נשלח ב-2/10/2014 14:11
elmonsey כתב:
אני כבר קניתי כרטיס מקווה לפגוש אותכם בהופעה...
השנה יש לי מצלמה טובה מקווה שיהיה לי גם מצלמת ווידיאו כך שיהיה לכם סיקור + תמונות וגם ווידיאו
שהיה בהצלחה אנחנו כבר מחכים אז תצליח ותהנה. ושנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולכל יושבי תבל!!!!
נשלח ב-2/10/2014 16:32
ניורק כתב:
היום פגשתי את אברמל'ה פריד ברחוב אז שאלתי אותו עם ההופעה בסוכות תהיה עם כל המקהלה או רק חלק... הוא חייך ואמר לי שאין לו מושג בכלל... איזה מלך הוא, הוא מגיע כמו מלך לא יודע כלום יותר ממה שהוא צריך לשיר...
יאיי! באיזו אגביות אתה מספר את זה... חחח :)
נשלח ב-2/10/2014 23:41
אידי-לייק
נשלח ב-3/10/2014 03:42
אידי הוא יהודי פשוט פשוט וחסידי ורוצה שיתייחסו אליו ככה.. אני ראיתי אותו בקבוצה שלי וגם בתשרי הזה כמעט כל יום מתפלל בסווען סוונטי בפשטות כזו.. לכן אני גם מתייחס אליו ככה אני לא יוצא מהכלים שאני מדבר איתו... רק אנשים ולצערי גם בחורים חבדניקים לא נותנים לו אפי' בשכונה שלו להרגיש בבית ומבקשים ממנו כל רגע להצטלם איתו ולא תאמיני הוא מסכים לכולם... הוא מפשוט צדיק.. ראיתי אותו גם מתיישב ברחוב בספסל על יד איזה קבצן ומדבר איתו כמה דקות...
נשלח ב-4/10/2014 22:36
יהודי יקר ומלא השראה. ועדיין, נחמד לך :-) (מה אתה יודע, אני מכירה מישהי שביקשה ממנו כבר ברכה.........)
אגב, עכשיו ירחמיאל נזכר לפרסם בפייסבוק שלו. טוב שנזכר!