|
|
| נשלח ב-5/10/2014 06:59 |
|
| |
לגבי המופעים האחרים: הם אירועים משפחתיים המאורגנים בעיקר לילדים ויש אומנים אחרים. אין ספק שאם כל המקהלה תופיע, הם ישירו רק מספר שירים מוגבל ולא ישירו את השירים שהכינו למופע הגדול. ע"ע "מיאמי קידז" - מופע שהיה לפני מספר שנים כאשר הופיע רק 5 פרחים.
שימו לב לאחד מהמופעים המפורסמים המודעה של המופעים המשפחתיים:
Benny and the Torah Kidz - בני והתורה קידז - מופע חדש לילדים המופק ע"י ירחמיאל ביגן. מעניין מה תכיל ההופעה הזאת?! האם חלק מילדי המקהלה יופיע במופע החדש הזה?
לגבי הופעות - אין ספק שכדאי ללכת למופע הגדול יחד עם אברהם פריד.
לגבי דבריו של ניורק - צודק! אברהם פריד הוא איש עניו מאד והוא בהחלט נחשב כתושב מן המניין בשכונה ולא מחפש כבוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2014 07:10 |
|
| |
greehie האם אתה גר בשכונת קראון הייטס?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2014 07:42 |
|
| |
לא, אני לא גרה בקראון הייטס. למדתי שם לפני מס' שנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2014 09:31 |
|
| |
אסתרק וניורק,אפשר לקנות כרטיסים דרך יודאיקה וורלד?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2014 23:23 |
|
| |
סגל | greenie כתב: |  | לגבי המופעים האחרים: הם אירועים משפחתיים המאורגנים בעיקר לילדים ויש אומנים אחרים. אין ספק שאם כל המקהלה תופיע, הם ישירו רק מספר שירים מוגבל ולא ישירו את השירים שהכינו למופע הגדול. ע"ע "מיאמי קידז" - מופע שהיה לפני מספר שנים כאשר הופיע רק 5 פרחים.
Benny and the Torah Kidz - בני והתורה קידז - מופע חדש לילדים המופק ע"י ירחמיאל ביגן. מעניין מה תכיל ההופעה הזאת?! האם חלק מילדי המקהלה יופיע במופע החדש הזה?
לגבי דבריו של ניורק - צודק! אברהם פריד הוא איש עניו מאד והוא בהחלט נחשב כתושב מן המניין בשכונה ולא מחפש כבוד.
|
|
נחום סגל מאוכסן ירחמיאל ביגון בהופעה חי בJMבבוקר לעדכון קונצרט הפרחים מיאמי חול המועד סוכותhttp://www.wfmu.org/listen.m3u?show=57578&archive=114030&=21
תוקן על ידי Alexgator1 ב- 06/10/2014 23:24:45
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 04:39 |
|
| |
מיאמוש אני הייתי שם אתמול והם עדיין אומרים שאין להם זה מוזר אבל זה המצב אולי רק בסוכות יהי' להם.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 04:42 |
|
| |
אנחנו לא מבינים אנגלית מי שיכול שיתרגם את שתי הדקות שסגל מדבר עם ירחמיאל על ההופעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 04:44 |
|
| |
מיאמוש אם את רוצה אני יכול לקנות לך כרטיס ולתת אתזה לאח שלך אבל א''כ זה עד מחר בערב.. אלא א''כ את רוצה להזדהות וזה בסדר גמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 07:26 |
|
| |
| Alexgator1 כתב: |  | סגללגבי המופעים האחרים: הם אירועים משפחתיים המאורגנים בעיקר לילדים ויש אומנים אחרים. אין ספק שאם כל המקהלה תופיע, הם ישירו רק מספר שירים מוגבל ולא ישירו את השירים שהכינו למופע הגדול. ע"ע "מיאמי קידז" - מופע שהיה לפני מספר שנים כאשר הופיע רק 5 פרחים.
נחום סגל מאוכסן ירחמיאל ביגון בהופעה חי בJMבבוקר לעדכון קונצרט הפרחים מיאמי חול המועד סוכותhttp://www.wfmu.org/listen.m3u?show=57578&archive=114030&=21
תוקן על ידי Alexgator1 ב- 06/10/2014 23:24:45 |
|
החל אמר ירחמיאל בראיון שלו על JM בבוקר ביום שני בבוקר: אלבום לילדים חדש בשם "בני והתורה קידז" יוצא חנוכה. פרחי מיאמי אלבום "UT UT" יוצא פורים, שהיא הדרך שזה יצליח, זה לא היה "מתעכב" בגלל בני והתורה קידז, לא היה מה לעשות עם זה. בני והתורה קידז: בני הוא לא השם האמיתי שלו; הוא בוגר של הפרחי מיאמי. התורה קידז ארבעה חברי פרחי מיאמי שמתאימים לקטגוריה של משעשע עם בני . קונצרט מיאמי פריד: "בשמחה רבה" - שיר חדש ועוד שיר חדש באנגלית המורכבת לאחר ניסיון מיאמי במהלך מצב הקשה בארץ ישראל, שניסיון ירחמיאל ומקהלת.יחד עם שירים חדשים אחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 09:40 |
|
| |
לא הבנתי מי שר ב"בני והתורה קידס"? ובכלל הקישור לא עובד... צריכים לחכות עד פורים לאלבום החדש???
תוקן על ידי netson ב- 07/10/2014 09:47:10
אוקיי שמתי קישור במייל לראיון.(החל מדקה 6:40 ) וזה זה ראיון של שעה...
תוקן על ידי netson ב- 07/10/2014 12:58:48
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 19:40 |
|
| |
ניורק אני רוצה לקנות כרטיס באתר של גואיש טיקט.אבל מהפלא...אז איך אני מקבלת את הכרטיס?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 22:00 |
|
| |
לא השם האמיתי שלו? מה הרעיון? אלכס, תודה על העדכון. ונטסון, יישר כוח על הקישור! אני חושבת שאפשר לשים גם כאן, מה דעתך? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2014 03:46 |
|
| |
הלינק לא עובד, צריך להכנס לארכיון ולחפש את התכנית מאתמול של JM IN THE AM ואז לבחור. ירחמיאל התראיין בשעה השלישית של התכנית.
רק בכדי לתרגם קלות את התרגום גוגל של אלקס :) בני והתורה קידז מופע חדש לילדים - הילדים המופיעים בה הם ארבעה מילדי המקהלה ובני הוא בוגר המקהלה - הוא סירב לגלות מי. האלבום הזה ייצא לאור בחנוכה והאלבום החדש של המקהלה תצא לאור לקראת פורים.
הוא הוסיף שהמקהלה תשיר מספר שירים חדשים בהופעה הגדולה.
|
|
|
|
|