| נשלח ב-7/10/2014 15:06 |
|
| |
הם לא קראו את איסתרק אלא התחילו לקרוא ישר ממהללאל ודווקא איסתרק יכול להראות "המשעמם" אבל מהללאל?!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 15:09 |
|
| |
לצערינו רוב הקומיקס בהחלט הוריד את רמת הקריאה
אך עדיין אפשר למצוא קומיקס על רמה ולכן אני חושב שאם הציורים והכתיבה יהיו ברמה גם ילדים יכולים להכנס לתקופת זמן עלומה וזה נותן לספר המון תעצומות
אם תשימו לב ההצלחה של הספר זה סגנון הכתיבה היחודי שמכניס אותך לארמונות ישנים ולכן השמות כ"כ חשובים
ואמת שהרבה יתייאשו בפרקים הראשונים כי איבדו את הרגש בענין השמות
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 16:07 |
|
| |
באמת כשקראתי את הפרק הראשון רציתי לסגור את הספר. הנושא היה משעמם. ולא אהבתי את הרעיון של החלום וכזה... אבל הכתיבה עצמה הייתה יפה אז המשכתי עוד קצת. ונשאבתי פנימה...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 16:43 |
|
| |
זה בדיוק ההגדרה נשאבנו פנימה, כולנו
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 16:46 |
|
| |
את האמת התחלתי בלי ציפיה..... אבל אני אחת "תולעת" כשמשעמם לי אני מסוגלת לקרוא רכיבים של מוצר! אז קראתי.... והסוף ידוע...
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 16:47 |
|
| |
אבל מהללאל מההתחלה מכניס למתח, לא? גם איסתרק אחרי 4 פרקים בערך מגיע הרצח של הבק, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 16:48 |
|
| |
נכון אבל הספר הראשון שיצא הוא איסתרק והיה צריך טיפונת אורך רוח עד הקטע של רצח הבק
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 17:28 |
|
| |
עומס, שמא עומס כל שניה עקבתי במילון אפילו אחרי כמה פעמים שהשם הוזכר.... אבל אין מה לעשות, כדי לקרוא ספר טוב, צריך להתאמץ קצת!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2014 22:08 |
|
| |
גם אני קצת השתעממתי מהחלום, אבל דוקא הפרק שלפני רצח הבק, השיעור סייף עם הירלוס ממש מרתק לדעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2014 22:13 |
|
| |
יש אנשים אומנם שאולי יעדיפו לקרוא קומיקס אבל אני נגד וכנראה לא ירצו לעשות אותו עבה מידי אז יורידו הרבה קטעים. אחותי הקטנה רצתה לשמוע על מה הספר מדבר אבל איך שסיפרתי בלי הרבה קטעים הרס אותו לטעמי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2014 00:36 |
|
| |
יקואל - השיעור סייף באמת מרתק - גם את ממש רואה בעיני רוחך את איסתרק הצעיר והמורה המבוגר עומדים אחד מול השני בזעם? את החרבות המתעופפות? את גם ממש רואה את הבעת התדהמה על פניו של הירלוס כשהחרב נחה על צוארו? טמיאל - כל היופי של הספרים זה הכתיבה הייחודית של מיה, המשפטים השנונים, התאורים המרתקים, שימת הלב לפרטים הקטנים ובקומיקס אין מצב לשחזר את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2014 00:50 |
|
| |
קראתי החג את מהללאל מתחילה ועד כלה ואחרי הפורום המדהים הזה החויה רק התעצמה הבחנתי בכל כך הרבה פרטים ועומק שעד היום לא שמתי לב אליהם נהניתי עוד יותר ממשפטים מתוחכמים ומענינים וכל הזמן רק חפשתי איזה קטע הייתי רוצה לראות בסרט
|
|
|
|
|