אלעדדד
כשאתה מצפה ממישהו ומאמין בו בצורה עיוורת הכאב של ההתפקחות גדול יותר ולכן אתה מגיב ככה
אני לשמחתי לא בחרתי בו ולא ציפיתי יותר מידי (אני מודה ציפיתי קצת)
בכל אופן בקשר לטענותך
כשאמרו לך שפרוש סגר עם שי נתן על שליטה משותפת בעיר לא לקחת את זה קשה, גם כשאמרו שהוא סגר איתו על אולפנה ב'היכל' כמו שקראת לזה טמנת את הראש בחול... כך גם בנוגע לטענותך על דיל עם נציגו של בנט... הרי זה היה שקוף כבר לפני שנה...
בנוגע לעיקול בארנונה אני מכיר עיר חרדית נוספת שעשתה את זה ממש עכשיו (זה בהחלט מגעיל ואם הוא באמת הוציא מקורבים ממעגל המעוקלים אז זה זוועה)
בנוגע למשפחתונים פה לדעתי יש סיבה אחת ויחידה, קפץ לו האשכנזי שחייב להוציא מהשסניקים את הדבר היחיד שנשאר להם בעיר.
בנוגע לזה שהמהנדס, הגזבר לא מתפקדים ואין מנכל- כי הוא נותן הוראות - פרוש כבר התבטא שהוא לא מסוגל להיות כפוף למישהו (ועוד ליטאי - ע"פ ההסכם המנכל צריך להיות ליטאי)
אני אוסיף עוד משהו וזה ביטול שוק ארבעת המינים במרכזים המסחריים בצורה שרירותית אחרי שהסוחרים כבר השקיעו הרבה כסף... גם אם הוא רוצה להיות זייברט ולעשות סדר יש דרך לעשות את זה... לא היה מזיק להודיע את זה לפני שבועיים שלוש
ועוד משהו - בתקופת הבחירות הוא אמר לחברה תבנו כמה שבא לכם אני לא הולך לאכוף בניה בלתי חוקית בשעה שהוא ידע על המכתבים ממשרד הפנים שקיבל קודמו בנושא
ויש לי פניה אחת לפרוש... תחליף דחוף את ה"דובר האוטומטי" שיש לך פה... זה לא מוציא אותך טוב
נשלח מהאנדרואיד שלי