|
|
| נשלח ב-7/12/2014 22:35 |
|
| |
אנחנו לא יכולות לעזור לך בלי לדעת על איזו נקודה רצית לכתוב.......
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2014 22:38 |
|
| |
חחח התכוונתי בכללי שתגיבו על הנושא. מה הבנת מזה. זה סתם קשקוש, תיאור של סדר יום, או שמובן שניסיתי להכניס פה תוכן מסוים? מבינה? ובקשר לנקודה שרציתי לכתוב עליה- אני יחשוב עוד קצת איך לנסח את העניין שיהיה ברור
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2014 22:48 |
|
| |
ממה שאני הבנתי- נראה שזה מדבר על סוג של ירידת הדורות...לא בטוחה על הניסוח.. שהדור הצעיר כבר לא מכבד ומעריך את הדור המבוגר, ולא קולט שבעצם יש לו הרבה מה ללמוד מהמבוגרים. הבנתי נכון? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2014 22:49 |
|
| |
רידה איך הגעת? מאיפה?
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2014 00:08 |
|
| |
| יקוואל כתב: |  | ב"ה מדף זקן. שולחן זקן. יהודי זקן. נו, מה ההבדל הגדול ביניהם? מחר, או מחרתיים, יסיימו את תפקידם עלי אדמות. כשהוא ילך, גם המדפים ילכו איתו. הם הרי היו הולכים כבר מזמן, נכדיו של זיסל רצו כבר מזמן להחליף את המדפים, אבל הוא לא היה מוכן. |
|
יקוואל - קודם כל כהרגלך הטוב, קטע מעולה, תאור חי ואוטנטי כל כך של קצב החיים בגיל שיבה! מדהים!!!
שנית, המסר שניסית להעביר פה הוא על הרגשתו של זיסל על כך שאין הבדל בינו לבין השולחן? שניהם זקנים, מיושנים, ולא מושכים את הדור הצעיר?
או בלי קשר לדור הצעיר, סתם את ההרגשה שלו שאין לחייו עם כל מה שצבר בהם שום ערך מוסף?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2014 17:12 |
|
| |
יפה מילכהה.. מתקרבת.. כלומר, זה שמובע פה עד עכשיו.. הרעיון שניסיתי להגיע אליו הוא שלכל רגע בחייו של יהודי יש משמעות- כי הרי המשמעות בחיים של יהודי הוא לעשות מה שהקב"ה רוצה ממנו- אז מה זה משנה אם הוא מנהל פרוייקט חסד ענק, או צולע בקושי כדי לסדר את בית הכנסת?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2014 17:16 |
|
| |
אז את צודקת, באמת לא הצלחת להכניס את זה מ-מ-ש
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2015 00:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2015 10:32 |
|
| |
תודה לך:) זה באמת מעניין... עכשיו נשאר לי להתלבט אם לעלות בכלל:) שכוייח:)
|
|
|
|
|