אז הגענו! כמה כייף!מקווה לעדכן בשביבים מה שאפשר תוך כדי ההופעה...ובתור התחלה- קבלו את הכרטיסים שלנו!!נשלח מהאנדרואיד שלי
מחרוזת שירים משולבת מיאמי-פריד, כשבמרקע רצות תמונות מחג הסוכותבינתיים:רווחהפכת מספדי למחול לילא ישא גוינשלח מהאנדרואיד שלי
המנחה-- יואלי קארמתחילים עם יואלי גרינפלד.השיר- ה' מלךנשלח מהאנדרואיד שלי
הלהיט הכובש מתנחל גם כאן-יואלי גרינפלד מבצע את "ואפילו בהסתרה"נשלח מהאנדרואיד שלי
אברהם פריד הגדול נכנס עם השיר "הפכת" בליווי שלושה גברים חסידיים כאלה..שמחה שמחה שמחה, שמחה!!נשלח מהאנדרואיד שלי
מיאמוש טוענת שקוראים לשלישיה הזאת "זמירות"----------- שיר הבא:"כשם שאני"כן לא יוכלו כל אויבי לנגוע בי, לנגוע בי לרעה-אה-אה!-----------ההופעה הזאת עושה לי משהו:-) ------------שיר הבא:אמת מה נהדרשיר הבא:נאך א יידנשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי אסתרק ב- 14/10/2014 03:35:15
תוקן על ידי אסתרק ב- 14/10/2014 03:35:15
אברהם פריד נותן צדקה ומספר לכולם שזו הוראה שקיבל מהרבי לפני 28 שנה. כהרגלו בתחילת כל הופעה...כשהוא אומר 770 איסטערן פארקווי כולם מריעים:-)נשלח מהאנדרואיד שלי
מחרוזת ניגוני חב"דנשלח מהאנדרואיד שלי
אנחנו הראשונות לספר:חלק מהתמונות שתמצאו באתרי החדשות החרדים שייכים למאיר דהן:-)נשלח מהאנדרואיד שלי
התזמורת:שני אורגניםשתי גיטרות חשמליותחצוצרהסקסופוןוכמובן, תופים. סה"כ 7 כלים.מיאמוש טוענת שזו תזמורת גדולה. מיאאאאמיייייי!!שיר ראשון: אט אטנשלח מהאנדרואיד שלי
סליחה עמוקה על האיכות הזוועעתית של הסמאטפון שלי...לפחות מיאמוש מכינה לנו הסרטות באיכות מעולה!סה"כ 22 ילדיםלחלקם יש מדונה בנוסף לרמקול ביד-צבי שמחון שלמה גרוב ו אביגדור בלוךיש ילדים חדשיםמחרוזת דוואינשלח מהאנדרואיד שלי
וואי הם מתוקים!!!שימי יצחקוב כאןוגם דוד פרלמן!נשלח מהאנדרואיד שלי
השיר "אשת חיל"ירחמיאל:אני יודע שמחכים הרבה זמן לאלבומים, אבל אני מבטיח שהשנה- 5775 הם יצאו, ובקרוב ממש!)תרגום עילג שלי, אל תתפסו אותו על המילה:-) (נשלח מהאנדרואיד שלי
ירושלחם השמיעיני קולךאתם עוד תשמעו על האדום החדש. הוא יגיע רחוק!!------------יש מאחורה מסך עם תמונות רצות בהתאם לשירים.היה פעם דבר כזה?נשלח מהאנדרואיד שלי
הפסקה קצרה ושוב יואלי גרינפלד.הוא שר את:מלאים זיו ומפיקים נוגה של יידלעת רקוד של יעקב שוואקינשלח מהאנדרואיד שלי
פתחו לי שערי צדק של מ. בן דודנשלח מהאנדרואיד שלי