ניורק כתב:9
אוקי תסלחו לי אבל את רשימת השירים אני לא זוכר אני יכתוב מה שאני זוכר.
קודם כל היה הופעה מדהימה במיוחד!!!
אז נטסון צדק שבהופעה השניה נהנים יותר מאשר בראשונה ;-) בכלל זה מרגש להיות בהופעה עם כל הילדים, בניו יורק, עם תזמורת גדולה ומוצלחת.
אברהם פריד השקיע ועשה כמה מחרוזות וכמה שירים מאוד מיוחדים ולפני כל שיר או מחרוזת הוא נתן הקדמה מעניינת שקשורה למחרוזת או לשיר.
לדוגמא לפני מחרוזת חב''ד הוא הראה את הקופה שהולכת איתו מלפני 28 שנים כשהוא עבר בדולרים, והרבי הביא לו דולר אחד לשים לפני השיר שיהי' בהצלחה, ועוד דולר לשים אחרי ההופעה כדי לומר תודה רבה לה',
הוא הסביר שהוא שם גם לפני כל תפילה אבל אז זה לנחת לבריאות לפרנסה אבל עכשיו זה פשוט כדי לומר תודה.
היה עוד הקדמה יפה שהוא הסביר שיש ביהדות ארבע דברים שצריך להיות בשלימות ולומדים את זה מהאתרוג שגם הוא צריך להיות בשלימות, והר''ת שלו זה ארבעת הדברים האלו: א זה (שכחתי)
אולי אמונה? אמונה שלימה...
ת זה תשובה שלימה ר זה רפואה שלימה ג זה גאולה שלימה לפנ השיר זי גבענטש הוא אמר שהוא נותן עכשיו 5 שניות שבהם כל אחד יברך את חבירו הוא ספר 5 שניות ואז שמעו הרבה רעש בקהל עוד מעט תשמעו את מי ומה אני בירכתי את אחד מבוגרי מיאמי שישב לא פחות כסא לידי (תהיו במתח לא מזיק .)
זאת רק אני ששמתי לב שלניורק יש מזל מיוחד עם פרחים? 

אוקי עד כאן פריד.
אחרי שיואלי גרינפלד שר כמה שירים כמו אפילו בהסתרה וה' מלך ועוד כמה שירים פריד שר עוד כמה שירים.
ו... סוף סוף מיאמי נכנסים.
ישר אני קולט את הצהוב גרוס החמוד שיש לו רמקול קשת כזו חוץ מהמקרפון, יותר מאוחר שמתי לב שזה היה לעוד כמה עם קולות דקים שכנראה ירחמיאל רצה להבליט את הקולות שלהם.
הם מתחילים באט אט כמובן. אחרי זה אשת חיל. אחרי זה מחרוזת כמו שהיה בארץ שמסתיימת ביבוא אחרי זה הפסקה.
ירחמיאל אומר שיהי' הפתעה של חברה שנמצאים בתוך הקהל. לא הבנתי עכשיו על מה הוא דיבר וגם הבני הזה שהוא דיבר עליו אצל נחום סיגל לא היה.
אחרי זה יואלי גרינפלד אחרי זה התאומים הצרפתים. ואחרי זה אברהם פריד שוב.
ירחמיאל נכנס מתיישב על הכסא הגבוה ואומר שהוא רוצה לתת הקדמה לשיר הבא בקיץ האחרון פרחי מיאמי עשו סבב הופעות בארץ כשבסיומו הם היו בישראל בכלל המצב של היהודים זה לפני שלושת השבועות אבל בארץ הם מגיעים והמטוס עושה כמה סיבובים בשמים בגלל שזורקים רקטות לאזור ויש למטה אזעקות. כשהם נוחתים איש הקשר שלו מתקשר אליו ואומר לו תעזבו מהר את השדה זה מסוכן תסעו מהר לירושלים. ובכלל הילדים היו במתח מהמצב ביטלנו שתי הופעות בבית שמש. בסוף עשינו 'הופעה מרגשת מאוד' בירושלים
אז גם ירחמיאל התרגש מההופעה ההיא 
בהשראה של כל זה החלטתי להוציא את השיר הבא (אני לא יודע את שמו זה באנגלית) שאמא של ילד מפרחי מיאמי ישראל בשם אורי שקד הלחינה ושלחה לי את זה וזה שוכב אצלי במדף כבר הרבה זמן את השיר יבצעו צבי שמחון ודוד פרלמן
בהתחלה נכנס צבי שמחון ושר לא היה לו הרבה ביטחון בהתחלה. אחרי זה נכנס דוד פרלמן והוא שר מדהים מדהים ואחרי זה הם שרו קצת יחד. בקיצור תלמדו את השיר (ואולי שמישהו יתרגם קצת שגם אני יוכל להבין)
אחרי זה שרו אני מאמין בגירסא של הרביעיות וזה היה הסולו של השתי שניות של צבי שמחון שכ''כ כאב לי שהוא לא סולן ראשי לכה''פ.
אחרי זה ירחמיאל אמר שעכשיו הם יעשו ביצוע של שלוש שירים ישניםם בצורה מעניינת כמובן שזה היה הקטע הוואקלי שהם כאילו שרים את האיבודים של השיר ורק קטעים מסויימים הם עושים את הסולו הרגיל וירחמיאל הפעם א הסתפק רק בילד שיעשה את התופים והמתופף השתתף. הם ביצעו את זה מאוד יפה זה היה אדון עולם ועוד שני שירים שאני לא זוכר.
ירחמיאל אמר שלהופעה קוראים מיאמי ופריד בשמחה רבה אז הם יסיימו עם שיר מהאלבום החדש שכאן זה פעם ראשונה שהם שרים אותו 'בשמחה רבה'
השיר הוא נחמד אני לא רוצה להביע עליו דעה לפני שאני שומע אותו כמה פעמים.
יצאתי ממהופעה בהרגשה מצויינת עם חלום שיהי' הופעה של יום שלם עם מיאמי ובוגרים מכל הזמנים. ושאחרי זה יתנו לנו ליצטלם עם כל מי שאנחנו רוצים ושיהי' גם התוועדות כזאת עם ירחמיאל וכמה ילדים. לא רע אה?!
אחרי ההופעה עשיתי ראיון עם זה שישב לידי והסרטתי אותו שהוא אומר משהו קטן לפורום רק זה מה שהוא הסכים בהסרטה. השאר אני יכתוב לכם. הוא סיפר דברים מעניינים.
אחרי זה ראיתי הרבה מהילדים הולכים עם ההורים שלהם לרכב הם כולם היו מתוחים עייפים ונראים אחרי יום שלם של עבודה מפרכת אני לא מגזים לכם וההורים שלהם ככה נזהרים לא לשגע אותם כאילו תנו להם לישון נדבר אחרי זה.
צריך להכניס את זה לאיזה ראיון... "איך ההרגשה הכללית בקרב הילדים אחרי הופעה?"אז זהו להתחלה.
שכוייח ניורק!!נשלח מהאנדרואיד שלי