| כן היה ראיון מלא. בבקשה לכולם לקח לי זמן כי הייתי צריך לשכתב את זה מההקלטה. איזו השקעה. הראיון לא היה רישמי פשוט דיברנו ובסוף ביקשתי ממנו רשות לכתוב. לא היה קל לשכנע אבל הוא הסכים לבסוף: אני יספר לכם כמה דברים מעניינים: כשהיה לי את האודישן (מבחן קבלה) ירחמיאל התקשר ואמר שהוא רוצה לפגוש אותי, המבחן היה בבית יעקב בבארו פארק, הילד ששר ונבחן ממש לפני זה היה יוסי שיק הידוע, אז, ממש אף אחד לא הכיר אותו, הוא עדיין לא היה באלבום של ברוך לוין ובשלשלת, אז אני לא ידעתי שהוא היה מיוחד. ששמעתי את הקול שלו איך שהוא שר מיוחד, אמרתי לאמא שלי ישר, יוצאים מפה. הרגשתי שלא יהי' לי מזל לא יהי' לי צ'אנס אחריו. בסוף אמא שלי שכנעה אותי שיהי' בסדר אז נשארתי אחרי זה במבחן היה קטע מצחיק. נכנסתי וירחמיאל אומר לי איזה שתי שירים אתה הכנת/רוצה לשיר? אז אמרתי לו שאני לא ידעתי ואף אחד לא אמר לי שאני צריך להכין.. אז בסוף הוא אמר לי איזה שני שירים לשיר, אדון עולם ויעלה ויבוא, כי הוא רצה אחד שקט ואחד לא שקט. זה סיפור!!!
...אני זוכר כמה שירים שירחמיאל הלחין וכבר התאמנו על זה והוא לא הכניס את זה לא לאלבום ואפילו לא להופעה: היה שיר אחד ותגלה ותראה מלכותך אלינו שזה שיר גדול. והיה עוד שיר מי שברך אבותינו גם שיר מאוד טוב..(הוא שר לי קטע מהשיר) לא ראיתי את זה בכלל אחרי זה לא ביבוא וגם לא אח''ז
כל היהלומים זרוקים ברצפה ואף אחד לא טורח ואפי' לא חושב או עולה בדעתו להרימם! הייתכן   אידי לראיון הבא עם ירחמיאל... מתי יפורסמו כל אותם שירים הגנוזים. זה לא עסק. היה לך סולו ברווח? כן, בשיר יחדשהו יש שלוש ילדים ששרים יחד, אז אחד מהם זה אני. גם כאן הוא שר לי קטע מהשיר. חמוד כמה שנים היית במקהלה? אני הייתי שתי שנים. ...האם שנותנים לילד אחד הרבה סולואים (הבאתי דוגמא את שאול אלסון הוא הוסיף זלמן פולק) לא מקנאים בו? בטח שלא. אני יסביר לך למה, אני יתן לך דוגמא מעצמי, אני נכנסתי למיאמי רק כמה חודשים לפני שהקלטנו את רווח. אז שאול אלסון וזלמן פולק לדוגמא שהם היו סולנים הרבה פעמים הם כבר היו אז חמש שנים במקהלה. אז איך יכול להיות שאני יקבל את כל הסולואים אז הוא נותן את זה להם. קח אפילו את יוסי שיק שהוא באמת מיוחד כמה סולויים כבר היה לו ברווח?! הזכרתי לו שהיה לו את השיר פתח ליבי שהוא שר לבד.. הוא אמר כן, יוסי שיק היה מדהים מדהים.. הוא היה אח''ז אצל ברוך לוין בשיר וזכני, ובשלשלת. זו חשיבה בריאה וכדאי שתיהיה אצל כל אחד מהפרחים. . ...אומרים שההרכב שלכם בזמן של רווח זה היה אחד ההרכבים הכי טובים מה אתה אומר? אני לא יודע אם זה נכון, אבל ירחמיאל אמר לנו את זה כמה פעמים.האלבום רווח נמכר 15000 עותקים בשבועיים. דרך אגב מעניין שדווקא אז ההופעות לא היו באותה תפוסה של שנות התשעים. ...דיברנו קצת על פריד: פריד הוא מדהים. אני הייתי אצלו שבת שלימה כי אני הייתי חבר של מתתיהו והוא עשה שלום זכר שנולד לו בן, והוא התקשר אלי שאני יגיע לקראון הייטס ולא יכולתי כי היה לי הרבה מבחנים באותה תקופה, אז הוא אמר לי שהוא ישים אותי בבית של פריד ולכזה הצעה לא יכולתי לסרב.. ואז גילתי שהוא לא רק זמר מיוחד אלא אדם מיוחד מאוד ופשוט. חותם על כל מילה כאן. אידי- אולי תפני אותנו לקישור שבו כתבת סיפור מיוחד אבל כ"כ טבעי על אברהם פריד.(אני לא זוכר איפה זה). בין לבין אמר לי שיגאל ספרסשטיין הוא דוד שלי. וחנינא אברמוביץ הוא דוד שלי?ממש דודים
הודיתי לו בשם הפורום. שאלות מקוריות ולעניין. ממך יראו כולם וכן יעשו!
|