|
|
| נשלח ב-14/11/2014 11:06 |
|
| |
נטסון תודה על העריכה.
טעיתי הם בני דודים לא דודים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2014 21:37 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | - אני לא יודע אם אתה זוכר או יודע לירחמיאל היה ראיון כזה מיאמי בויס באנד (להקה) שהם ינגנו על כלים, אז הרעיון הזה זה הגיע ממני בגלל שאני ניגנתי בכינור באיזה להקה, אז הוא חשב על הרעיון הזה. (התלהבתי, חשבתי שהוא זה שמנגן על הכינור בשיר "לכה דודי "שהם ביצעו בהופעה כלהקה אך הוא אמר לי שזה לא הוא)
זה היה בן הדוד שלו - יגאל ספרסטין! הזכרתי לו את שאול אלסון שהוא היה סולן טוב ברווח, אז הוא אמר כן, עכשיו הקול שלו מאוד השתנה. אז סיפרתי לו כמה היה לי קשה לראות את בנימין רבינא אברמוביץ בשיר אני מאמין במיאמי 36 שהקול שלו השתנה..
עוד בן דוד... תפסת אותו חזק עם בני הדודים, הא? ;)
האם שנותנים לילד אחד הרבה סולואים (הבאתי דוגמא את שאול אלסון והוא הוסיף זלמן פולק) לא מקנאים בו? בטח שלא. אסביר לך למה ואתן לך דוגמא מעצמי. אני נכנסתי למיאמי רק כמה חודשים לפני שהקלטנו את "רווח". אז שאול אלסון וזלמן פולק לדוגמא שהם היו סולנים הרבה פעמים, כבר היו חמש שנים במקהלה. אז איך יכול להיות שאני יקבל את כל הסולואים? אז הוא נותן את זה להם. קח אפילו את יוסי שיק שהוא באמת מיוחד כמה סולויים כבר היה לו ברווח?! הזכרתי לו שהיה לו את השיר פתח ליבי שהוא שר לבד.. הוא אמר כן, יוסי שיק היה מדהים מדהים.. הוא היה אח''ז אצל ברוך לוין בשיר וזכני, ובשלשלת.
יש לו עין טובה, לבחור!! מעריכים אותך מאוד, ג'וש!
היום אתה עדיין שומע מיאמי? אני מאוד אוהב את שוואקי.
חחח... תשובה דיפלומטית בעליל 
- דיברנו קצת על ג'ורדן אודינסקי הוא אמר שהוא מכיר אותו טוב והוא למד איתו יחד בישיבה ושהיום ג'ורדן מאוד קרוב אצל ירחמיאל הוא אחראי על מקהלת בוגרים.
בצדק בצדק!!! גם הוא בחור מיוחד בעליל!!! וגם מוכשר מאוד, אם אתם זוכרים את השיר ההוא שהוא כתב לאיזשהו האסק... (לא לבקש ממני פרטים כי אני לא זוכרת...)
- בין לבין אמר לי שיגאל ספרסשטיין וחנינא אברמוביץ הם בני דודים שלו.
חחח, ואח"כ מתפלאים שהוא מנגן בכינור ;)- ביקשתי ממנו שישיר לי משהו הוא שר לי את השיר "הוא יברך את החתן" (מה ששאול אלסון מבצע בו סולו ברווח).
טעם טוב! :)
הודיתי לו בשם הפורום. בהחלט תודה רבה על הראיון, ג'וש, ותודה לך ניורק שהבאת לנו אוצר כזה מבחור מעורר השראה כמו ג'וש! 
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2014 21:58 |
|
| |
תודה רבה רבה על התמלול!!
מרתק מאד!
אני בהלם.. שום איזכור על שאול כמעט, ועל יוסי כמעט 3 פסקות...
יוסי שיק בהחלט שר מדהים!!
אבל...:)
הקטע של השיר שהוא שר יועלה גם? מקווה:)
תוקן על ידי תמרור25 ב- 16/11/2014 21:58:56
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2014 22:22 |
|
| |
הכי נצפים...
|
האשכולות הכי נצפים בשעה האחרונה |
|
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2014 17:42 |
|
| |
תודה על כל העידוד. מעודד להמשיך להביא ראיונות לפורום המיוחד הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2014 01:34 |
|
| |
ניורק, אתה גדול.איזו יוזמה! וכיף לראות שיש בוגרים שמתנהגים בבגרות, משתפים פעולה ומגיבים לענין!
תמרור- מה אכפת לך מה חושבים אחרים.... ? ג'וש בכלל לא פונקציה. מספיק שאת ואני יודעות את האמת,לא ? ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 03:06 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | ניורק, אתה גדול.איזו יוזמה! וכיף לראות שיש בוגרים שמתנהגים בבגרות, משתפים פעולה ומגיבים לענין!
תמרור- מה אכפת לך מה חושבים אחרים.... ? ג'וש בכלל לא פונקציה. מספיק שאת ואני יודעות את האמת,לא ? ;) |
|
תודה. הוא באמת שיתף פעולה. באמת זה קצת כיפה לי על גורקין..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2014 11:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2017 13:35 |
|
| |
אחרי קצת שוטטות בפורום מצאתי את האשכול המעניין הזה. כבר שכחתי את הראיון הנ"ל, ולקרוא אותו שוב זה מעניין ממש. הכי תפס אותי- אני זוכר כמה שירים שירחמיאל הלחין וכבר התאמנו על זה, אך לבסוף הם לא הוכנסו לאלבום ואפילו לא להופעה. היה שיר אחד "ותגלה ותראה מלכותך אלינו" שזה שיר גדול, והיה עוד שיר "מי שברך אבותינו" גם שיר מאוד טוב(הוא שר לי קטע מהשיר). לא ראיתי את זה בכלל אחרי זה לא ביבוא וגם לא אח''ז, יכול להיות שהוא לא ישים את זה בכלל.. איזה מבאס זה!! ייתכן וקרוב לוודאי שלא נזכה לראותם..וחבל! מי יודע כמה אוצרות של ירחמיאל לא זכינו לשמוע. גם את השיר עם לבדד ישכון lets stand as one שהוא בין השירים הכי מהממים לדעתי, לא בטוחה שנזכה לשמוע בדיסק.. אולי אשלח לירחמיאל מייל,נראה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-7/8/2017 21:25 |
|
| |
איזה מגניב!! נכון מאוד.. יש ה מ ו ן שירים. כ"כ חבל. לא זוכרת אם יש על זה אשכול. אם לא, אפשר לפתוח משהו בנושא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-8/8/2017 02:16 |
|
| |
מן הסתם יש כבר אשכול... רק צריך לחפש... לי זה לא כ''כ דחוף-כבר אמרתי את דעתי בתמצות כאן... אבל אם את רוצה את יכולה...(כאילו שאני צריכה לאשר לך :)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2017 11:48 |
|
| |
אמממ צר לי לאכזב אותך משיחמיד, אבל גם אם "טוב ה לכל" יצא בדיסק יהודה לא יהיה זה שישיר את זה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|