חג שמח לחברי הפורום. חג שמח!!!
לפני שאני מתחיל עם הסיקור ורשימת השירים יש לי בשורה לא משמחת שאחרי 5 שנים מצויינים דוד פרלמן עוזב את המקהלה כך הוא סיפר לי אחרי ההופעה. אתמקד יותר בפן החיובי. דוד, שיהיה לך בהצלה בהמשך הדרך החדשה!
הפעם סוף סוף היגעתי בזמן לא היה לי בעיות עם חנייה (מי שהיה פעם בברוקלין יודע בדיוק מה אני מתכוון) דיברתי עם חנני' ביגון הוא סיפר לי שעובדים על DVD שאלתי אותו האם זה של ההופעה חי חי הוא אמר שהוא לא יודע... הוא לא יודע??? פגשתי את יאיר קניג הוא לא מתכוון להוציא אלבום משלו הוא אמר "אני עסוק בלימודים בישיבה". מיאמוש- מה את אומרת? האולם שבו היה ההופעה נראה בעיני קצת יותר קטן מברוקלין קול'ג אבל די גדול הסאונד היה OK רק המיקרופון של מקהלת "זמירות" קצת מידי גבוה התאורה היה יפה צילמתי את זה. זה לכאו' אותו אולם שהיית בשנה שעברה, לא? היה מסך עם תמונות שרץ במשך השירים ותשובה לאסתרק "לא עם תמונות כאלה" היה סתם רקע אני גם אצטט את "אסתרק "התזמורת: שני אורגנים שתי גיטרות חשמליות חצוצרה סקסופון וכמובן, תופים. סה"כ 7 כלים." תזמורה יותר גדולה ממה שהגיע לארץ
היה לי מצלמה טובה רגיל אתם תראו שהתמונות קצת יותר ברורות הפעם וגם מצלמת ווידיאו שנתקע לי כמה פעמים ואני עצבני על זה כמו שאתם תראו בהמשך באיזה שיר זה נתקע לי.ב איזה סוג מצלמה צילמת? בווידיאו אתם גם תשמעו מישהו שישב מאחורי שר ברקע כמה פעמים וגם תראו אצבעות של מישהו שישב לפני וכל הזמן עשה תנועות עם הידיים שלו השתדלתי כמה שיותר שלא תראו... רואים לפי התמונות שישבת מאוד קרוב ... עכשיו לרישמת השירים. ההופעה התחיל בשעה 7:45 בדיוק...רגע זה שעון יהודי סליחה התחיל בשעה 8 בדיוק עם מחרוזת של התזמורת ויואלי קר נכנס והזמין את הזמר חתונות הידוע בארה"ב יואלי גרינפלד ופתח עם מחרוזת של 3 שירים התחיל עם "ה' מלך" של גד אלבז אח"כ שיר מתוך אלבום שלו "נשימה" וסיים עם "ופרצת" ברוך לוין. אחרי המחרוזת שר "ואפילו בהסתרה" (אני חושב שאני לא יגיב על השיר הזה...) יש המון שחושבים כמוך. ... פרחי מיאמי נכנס עם אט אט (הווידיאו נתקע לי אז חסר קצת מהווידיאו) ואחכ מחרוזת: התחיל עם "דוי הסר" אח"כ "מצווה גדולה" וסיים עם "יבא" אח"כ שיר שבצעו כבר בהופעה אחרונה "אשת חיל – בואי כלה" שיר מאוד יפה ואח"כ שרו "אני מאמין" של ''Yerushalayim Can You Hear Our Voice'' ובאמצע השיר הזה המצלמת ווידאו נתקע אז חסר הסוף של השיר... אויש... לא נורא ואז היה הפסקה. (וניסיתי לחפש את ניוארק...) ...וסיים עם שיר חדש ירחמיאל אמר שלהופעה קוראים מיאמי ופריד בשמחה רבה אז הם יסיימו עם שיר מהאלבום החדש שכאן זה פעם ראשונה שהם שרים אותו 'בשמחה רבה(קרדיט ניוארק)' אני דווקה אהבתי את השיר ובסוף הצטרפו יואלי גרינפלד ומקהלת "זמירות". הסיום של השיר לא היה כ"כ טוב אתם תראו כבר בווידיאו. שם פשוט יפה יש לשיר הזה ירחמיאל לא הכריז השמות של הילדים שאלית את חנני' ביגון הוא אמר שבגלל שההופעה לא התחיל בזמן והם היו חייב לסיים בשעה מסויימת. עכשיו אני יביא לכם תמונות תהנו! ווידיאו אתם יכולים לבקש ממני באימייל ואני רוצה להדגיש שאני שולח אך ורק לחברי הפורום בלבד וכמובן שאסור להעביר אותם לאנשים אחרים! (הוספתי את המחרוזת של פריד) |