בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מיאמי ופריד "בשמחה רבה סיקור + תמנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/10/2014 13:53 לינק ישיר 

אידי כתב:
התופים ברקע אמיתיים. ירחמיאל כנראה מפחד כבר מווקאלי... או שחנינא התקשר למחות על העוול שהם עושים לעיבודים שלו B-) גם אני חשבתי על זה :-)
צבי שמחון היה טוב פה!
ומה הלך בין דוד פרלמן לבין זה שלשמאלו (ימין שלנו) בדקה 00:42? חה חה חה. לא היה שם כלום. אבל זה מצחיק
אוה, בצד ימין יש אחד שעושה בוטס/קאטס... כבר היה בפסח. ואגב זה אותו איחד שבאט אט בתחילת השיר מגיע לקדמת הבימה שמו הוא: יוסף חיים סטילר.
שוב וינגארטן. לא אני שאתנגד.
פרלמן! שריד לדור דעה של "שמע ישראל" המקורי. (דור דעה! לא נסחפתי. עקבתא דמשיחא...) צריך פעם לעשות  אשכול "שרשרת הדורות"
למשל אתחיל מהסוף להתחלה: דוד פרלמן, יאיר קניג, שאול אלסן, שזה שרשרת של לפחות 10 שנים...
בכל אופן, איזו סיומת מרשימה! הקול שלו אמנם נסוג מהטונים הגבוהים מאוד, אבל התעשר להפליא.

בשמחה רבה

לא התחברתי כל כך.
במחשבה ראשונה עלתה לי אסוסיאציה של שנות השמונים - ולא המוצלחות שבהן - או של לחן חסידי כלשהו. 
במחשבה שניה, אפשר לומר שהשיר הזה זקוק לפילהרמונית שתלווה אותו כדי להישמע טוב. לא למקהלת ילדים ולעיבוד חצוצרות מייבש...
אבל היי, אני ממש בעניין של מיכאל וינגרטן! הוא טוב, הבחור!
ולמען ההגינות, גם שלמה גרוס ביצע פה מצויין. אידי- את בטוחה שאת מדברת על השיר הנכון? לא ראיתי את שלמה גרוס ומיכאל ויינגארטן סולנים בשיר הזה... ובכל מקרה נראה לי שאת מבולבלת בין מיכאל ויינגארטן לבין דוד יהונתן(שם ממשפחתו לא יודע) שראית את תמונתו הבוקר במייל:-)
 אהבתי את דוד הלר בדקה  5:20.

תוקן על ידי אידי ב- 19/10/2014 12:44:48

עוד תגובות על השירים בסיקור שלי שאוטוטו יעלה.

תוקן על ידי netson ב- 19/10/2014 13:54:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2014 14:35 לינק ישיר 

דברים כללים:

1)סאונד מצויין. וכך זה היה בכל ההופעות האחרונות של מיאמי(בלגיה, ישראל ועכשיו ניו יורק) מקווה שימשך. 
2)הכוריאוגרפיה היתה יותר טובה מהופעת "אט אט". וזה טבעי לאחר כל הניסיון שצברו מאז.
3) מהצפייה בוידאו ניתן להסיק כמעט בוודאות שהסולן היום מבחינת ירחמיאל עם עזיבת דוד פרלמן הוא צבי שמחון.
4)אכזבה שלא ניתנו יותר קטעי סולו לשמעון יצחקוב. אולי בקטעים שלא ראינו יש לו סולו..
דבר אחר: היו שירים שהיו שינוים בסולו בין הפרחים.
5)מה הקטע של אייזיק חסון שבחצי הראשון הוא נמצא ללא משקפיים ובחצי השני עם משקפיים? זה גם היה בהופעת פסח. אולי זה מבחינת האופנה שהמשקפיים מתאימים לו יותר לחליפה הלבנה?
6) אין ילדים חדשים בהופעה זו!
7) מה עניין המקרופון הצמוד? זו איכות טובה יותר? האם ניתן להסיק שלמי שלא אותם הוא פחות טוב ממי שכן היה לו או ההיפך?
8) כמות כלי הנגינה: לדעתי זה היה  דיי גבולי. ישנם שירים שהרגשתי שיש מספיק כלים וישנם שירים שהרגשתי שחסר...
9)אלי תמונות ווידאו ברמות שהפורום עוד לא הכיר. ישר כח.

ס
יכום

"אט אט"

שמעון יצחוקוב: "כימי כימי עולם כימי כימי עולם וכשנים קדמוניות" זהו השיא מבחינתי.
למיכאל ויינגארטן ירד סולו אחד שניתן ליהודה אפנהיימר.

מחרוזת דויי הסר - מצווה גדולה -יבוא"

בשיר "דווי הסר" חמודים הקולות רקע כאשר 3 הפרחים רוקדים ליושב הכסא("החתן") שהחליף את אברהם הלמן הלא הוא יוסף חיים סטילר.
לשמים לב, ישנו עיבוד מעט שונה מהופעת אט אט וכן מהופעות הקיץ.

"מצווה גדולה" - אשרי עין ראתה את שני אלה יחד : שמעון יצחקוב ואייזיק חסון רוקדים ,מפזזים ושמחים(צפו בתמונה מס' 50 החולצה הירוקה והסגולה).

"יבוא"- חבל שהסולן בסוף בני סקעת-צפו בתמונה מס '56- (האח של לוי סקעת גם במקהלה- שקולו לדעתי משתנה במהירות) מעט היה מבולבל. בפסח זה היה הרבה יותר טוב.

"אשת חיל"

*לחבדיניקים שביננו. שמת לב על התמונות המוקרנות? ואת מי רואים שם?
*גם כאן העיבוד שונה מהופעת פסח.
*לא אהבתי בחלק מהסלונים שסלסלו יותר מידי. ממש היה מיותר.
*השילוב בין דוד פרלמן למיכאל ויינגארטן יותר מטוב מהשילוב בין אברהם הלמן (שלא הופיע הפעם) עם דוד פרלמן.
*דוד פרלמן-  מוכיח שוב בשיר שהוא היה ונותר הכוכב הבלתי מעורער. חבל שפורש.

"אני מאמין"

מאוכזב . חבל שהוידיאו קצר. למה דווקא בשיר הזה:-)? למה המצלמה נתקעה בשיר הזה? אוף... מיאמוש אסתרק ניורק אני חייב פיצוי כל שהוא משלכן. יש לכן משהו? :-)

"בשמחה רבה"

למה  לכל הרוחות לסיים הופעה בשיר סיום כזה? לא אהבתי את הקטע. "אט אט" הרבה יותר נחמד. ובכל אופן לאחר האזנה של פעם וחצי אהבתי את הפזמון... 
אני מקווה שירחמיאל ישפר את העיבוד... אולי נאהב אותו יותר.
המילים לשיר: "מי כמכה באלים ה', מי כמכה נאדר בקודש. נורא תהילות עושה פלא"
פזמון: "בשמחה רבה, בשמחה רבה , בשמחה רבה ואמרו כולם. בשמחה רבה  לך ענו שירה, בשמחה רבה ואמרו כולם".

תוקן על ידי netson ב- 19/10/2014 22:23:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2014 03:16 לינק ישיר 

המצלמה של אלי היא 
Canon EOS REBEL T3i

ולושמעים ינעם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/10/2014 04:32 לינק ישיר 

מאיפה אתה יודע?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/10/2014 05:46 לינק ישיר 

אני צודק או לא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/10/2014 18:27 לינק ישיר 

לאלי תודה רבה על הסיקור אין מילים הרמה איכות התמונות ואני מקווה שגם הוידאו שעוד מעט תשלח הכל עולה ממופע למופע. אז תודה רבה.
ואני מחכה לוידאו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2014 10:06 לינק ישיר 

אלי - או שהניו יורקר ראה אותך עם המלצמה, או שהוא חילץ את הנתונים בדרך כלשהי, או שגם לו יש מצלמה כזאת והוא מזהה את הסגנון

צדקתי באחד הניחושים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2014 10:10 לינק ישיר 

ואני ממש אבל ממש כועסת על ירחמיאל.

אביגדור בלוך הוא הכי טוב שלך (חוץ מפרלמן שעוזב), מה אתה מפזר סולואים לכל אחד וממנו שוכח?!

תסמונת חייא (ספיח של תסמונת אברמוביץ) זולגת גם לממשיך שלו! ירחמיאל, לעיונך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2014 14:09 לינק ישיר 

מה???????? דיויד פרלמן עוזב???? אבל הקול שלו מדהיםםםם עדיין והוא אפילו לא בן 14!!! הוא הכוכב של המקהלה כיןם!!! מישן יכול לדבר איתו או משו????? זה לא אמיתיייי!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2014 14:33 לינק ישיר 

בעז"ה כשאגיע לארץ ואעביר את ההסרטות מהמצלמה אני אעלה אותם למייל משו מוזר זה שויינגרטן ואופנהיימר אמרו שהם לא מורשים לייצג את המקהלה משו כזה..כך שהם לא הסכימו לומר הי לפורום...יש לי הסרטות של הי מאת דוד יונתן)האדום(..שלמה גרןס והוא זכר את הכרטס ביקור! חיים גרבן משו כזה דוד פרלמן חשבתי שהסרטתי למיטב זכקוני את השיחה איתו אבל מתברר שבפועל זה לא הסריט..אבל רואים אותו קצת..ועוד כמה שלא היו בארץ..את אביגדור בלוך לא ראינו יכןל להיות שהוא יצא מיד אחרי ההופעה ואנחנו היינו עסוקות עם ילדים אחרים..זה היה מרוץ נגד הזמן.. והשיא זה שראינו את יאיר קניג!!!!!!!"" והוא גכ מסר הי לפורום וד.א גם אבא של דיויד פרלמן צולם כשהוא אומר הי.. בערך 8 ילדים מהמקהלה צילמנו..(הסרטות קצרצרות לא ראיונות..-:) תוקן שגיאות כתיבה אלי

תוקן על ידי elmonsey ב- 22/10/2014 20:25:06

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2014 14:41 לינק ישיר 

אלי אשמח אם תשלח גם לי... רוב ההסרטות שלי רועדות כאלה...אבל מוסרט לי יחסית.טוב השיר באנגלית החדש ועוד כמה...אז בעז"ה אעלה את הנל..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2014 20:56 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
בעז"ה כשאגיע לארץ ואעביר את ההסרטות מהמצלמה אני אעלה אותם למייל. משהו מוזר זה שויינגרטן ואופנהיימר אמרו שהם לא מורשים לייצג את המקהלה משו כזה..כך שהם לא הסכימו לומר הי לפורום...יש לי הסרטות של הי מאת דוד יונתן)האדום(..שלמה גרוס והוא זכר את הכרטס ביקור! חיים גלבן משו כזה דוד פרלמן חשבתי שהסרטתי למיטב זכקוני את השיחה איתו אבל מתברר שבפועל זה לא הסריט..אבל רואים אותו קצת..ועוד כמה שלא היו בארץ..את אביגדור בלוך לא ראינו יכןל להיות שהוא יצא מיד אחרי ההופעה ואנחנו היינו עסוקות עם ילדים אחרים..זה היה מרוץ נגד הזמן.. והשיא זה שראינו את יאיר קניג!!!!!!!"" והוא גכ מסר הי לפורום וד.א גם אבא של דיויד פרלמן צולם כשהוא אומר הי.. בערך 8 ילדים מהמקהלה צילמנו..(הסרטות קצרצרות לא ראיונות..-:) תוקן שגיאות כתיבה אלי

תוקן על ידי elmonsey ב- 22/10/2014 20:25:06

גם את שימי יצחקוב ??? א"כ אני ממש בפסגה:-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2014 21:16 לינק ישיר 

אידי כתב:
אלי - או שהניו יורקר ראה אותך עם המלצמה, או שהוא חילץ את הנתונים בדרך כלשהי, או שגם לו יש מצלמה כזאת והוא מזהה את הסגנון

צדקתי באחד הניחושים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

שמור את התמונה למחשב שלך.
לחיצה ימנית על שם התמונה
מאפיינים
ולמעלה  -  פרטים

ואז רואים את זה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2014 22:22 לינק ישיר 

חחחחחחחח גאון הניו-יורקר הזה!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/10/2014 04:45 לינק ישיר 

שמתם לב שלכל מי שהיה רמקול נוסף בהופעה-שזה רק 4 ילדים ,הם התורה קידס?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מיאמי ופריד "בשמחה רבה סיקור + תמנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.