התופים ברקע אמיתיים. ירחמיאל כנראה מפחד כבר מווקאלי... או שחנינא התקשר למחות על העוול שהם עושים לעיבודים שלו B-) גם אני חשבתי על זה :-) צבי שמחון היה טוב פה! ומה הלך בין דוד פרלמן לבין זה שלשמאלו (ימין שלנו) בדקה 00:42? חה חה חה. לא היה שם כלום. אבל זה מצחיק אוה, בצד ימין יש אחד שעושה בוטס/קאטס... כבר היה בפסח. ואגב זה אותו איחד שבאט אט בתחילת השיר מגיע לקדמת הבימה שמו הוא: יוסף חיים סטילר.שוב וינגארטן. לא אני שאתנגד. פרלמן! שריד לדור דעה של "שמע ישראל" המקורי. (דור דעה! לא נסחפתי. עקבתא דמשיחא...) צריך פעם לעשות אשכול "שרשרת הדורות" למשל אתחיל מהסוף להתחלה: דוד פרלמן, יאיר קניג, שאול אלסן, שזה שרשרת של לפחות 10 שנים... בכל אופן, איזו סיומת מרשימה! הקול שלו אמנם נסוג מהטונים הגבוהים מאוד, אבל התעשר להפליא.
בשמחה רבה
לא התחברתי כל כך. במחשבה ראשונה עלתה לי אסוסיאציה של שנות השמונים - ולא המוצלחות שבהן - או של לחן חסידי כלשהו. במחשבה שניה, אפשר לומר שהשיר הזה זקוק לפילהרמונית שתלווה אותו כדי להישמע טוב. לא למקהלת ילדים ולעיבוד חצוצרות מייבש... אבל היי, אני ממש בעניין של מיכאל וינגרטן! הוא טוב, הבחור! ולמען ההגינות, גם שלמה גרוס ביצע פה מצויין. אידי- את בטוחה שאת מדברת על השיר הנכון? לא ראיתי את שלמה גרוס ומיכאל ויינגארטן סולנים בשיר הזה... ובכל מקרה נראה לי שאת מבולבלת בין מיכאל ויינגארטן לבין דוד יהונתן(שם ממשפחתו לא יודע) שראית את תמונתו הבוקר במייל:-) אהבתי את דוד הלר בדקה 5:20.
תוקן על ידי אידי ב- 19/10/2014 12:44:48 |