הושע נא אותי הרווק. בודד כמו מקק . גלמוד נאנק. דחוי
ונזרק . הדוף ונאנק . חתונתי לא תרחק . טובתי תחזק.
יגוני לך אצעק . כבר לא גיבור וחזק . ליבי נסדק. מעלה
אבק. נאנק מן הדחק . סבלי נא יומתק . עצוב ומאופק .
פגישותי סרק סרק . צעיר כבר לא, וחסר ברק. קולי
בדמע נחנק. רוצה להזמין כבר סנדק. שמחה תשיב
ממרחק. תוהה עד אנה אזעק .
אני והיא הושיעה נא !
הושע נא אותי הרווקה. בבדידות מחכה. גמורה
מהמצוקה . דרכי ארוכה. הדין עלי מצדיקה. ובמטרתי
עוד דבקה . אבל כבר מרגישה את החריקה. יודעת אם
זה לא זה תוך דקה . כאובה ובעצבנות לוקה . מה , אני
כזאת דפוקה ? נמאס להעביר פגישות בשתיקה . סובלת
ומבכי חנוקה. ענני אלוקי השקיקה. פדני מן המועקה.
צרותיי עושות אותי מחוקה. רפא המכה. שדכניות לרוב ,
אך בלי שום הברקה . תשיב אותי האבודה .
אני והוא הושיעה נא !
נשלח ב-15/10/2014 13:16
דודכהן822 כתב:
הושע נא אותי הרווק. בודד כמו מקק . גלמוד נאנק. דחוי ונזרק . הדוף ונאנק . חתונתי לא תרחק . טובתי תחזק. יגוני לך אצעק . כבר לא גיבור וחזק . ליבי נסדק. מעלה אבק. נאנק מן הדחק . סבלי נא יומתק . עצוב ומאופק . פגישותי סרק סרק . צעיר כבר לא, וחסר ברק. קולי בדמע נחנק. רוצה להזמין כבר סנדק. שמחה תשיב ממרחק. תוהה עד אנה אזעק . אני והיא הושיעה נא ! הושע נא אותי הרווקה. בבדידות מחכה. גמורה מהמצוקה . דרכי ארוכה. הדין עלי מצדיקה. ובמטרתי עוד דבקה . אבל כבר מרגישה את החריקה. יודעת אם זה לא זה תוך דקה . כאובה ובעצבנות לוקה . מה , אני כזאת דפוקה ? נמאס להעביר פגישות בשתיקה . סובלת ומבכי חנוקה. ענני אלוקי השקיקה. פדני מן המועקה. צרותיי עושות אותי מחוקה. רפא המכה. שדכניות לרוב , אך בלי שום הברקה . תשיב אותי האבודה . אני והוא הושיעה נא !
אהבתי! הלוואי בעז"ה את כ ו ל ם!
נשלח ב-15/10/2014 14:12
נשלח ב-15/10/2014 15:21
דודכהן822 כתב:
הושע נא אותי הרווק. בודד כמו מקק . גלמוד נאנק. דחוי ונזרק . הדוף ונאנק . חתונתי לא תרחק . טובתי תחזק. יגוני לך אצעק . כבר לא גיבור וחזק . ליבי נסדק. מעלה אבק. נאנק מן הדחק . סבלי נא יומתק . עצוב ומאופק . פגישותי סרק סרק . צעיר כבר לא, וחסר ברק. קולי בדמע נחנק. רוצה להזמין כבר סנדק. שמחה תשיב ממרחק. תוהה עד אנה אזעק . אני והיא הושיעה נא ! הושע נא אותי הרווקה. בבדידות מחכה. גמורה מהמצוקה . דרכי ארוכה. הדין עלי מצדיקה. ובמטרתי עוד דבקה . אבל כבר מרגישה את החריקה. יודעת אם זה לא זה תוך דקה . כאובה ובעצבנות לוקה . מה , אני כזאת דפוקה ? נמאס להעביר פגישות בשתיקה . סובלת ומבכי חנוקה. ענני אלוקי השקיקה. פדני מן המועקה. צרותיי עושות אותי מחוקה. רפא המכה. שדכניות לרוב , אך בלי שום הברקה . תשיב אותי האבודה . אני והוא הושיעה נא !
נשלח ב-16/10/2014 19:50
נשלח ב-16/10/2014 19:52
אדם_ה1 כתב:
מאיפה מצאת את הצילום הזה?
מי כתב את הנוסח הזה?
נשלח ב-16/10/2014 23:23
זה לא באמת שייך לאיזה נוסח זה סתם קטע ישן שהעלו אותו גם כאן ממזמן