|
|
| נשלח ב-19/10/2014 00:40 |
|
| |
כן גם אני אהבתי את הרעיון של תמרור שהרי הוא היה זה שממן את הפרויקט ולא מידי הבין בתחום וזה יכול להיות מרתק שהוא יגלה שזו הנוסחה השלמה אוי אוי אוי זה יהיה עצוב אם היא לא תתיחס לזה ביוזבד
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2014 14:46 |
|
| |
זה נראה לי העתק של התליון
(ניתן להינות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2014 14:50 |
|
| |
מדהים העובדה שהוא מחביא סוד בקשר לאבקה.. לגמרי שכחתי מזה. אגב, אולה יודע עכשיו שלבסטיאן יש סוד שהוא צריך להשמיד. הוא יכול לנחש את ההקשר על פי השתלשלות האירועים....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2014 14:50 |
|
| |
אולה? נו, ומזה יעזור?
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2014 16:21 |
|
| |
כשכל כך הרבה אנשים זה כבר לא סוד
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2014 19:21 |
|
| |
אבל הוא לא יודע את הנוסחה המלאה, רק לשלוואן יש אותה
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2014 19:39 |
|
| |
אבל דברנו על זה שיכול להיות שיש שם את הנוסחה המלאה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2014 20:33 |
|
| |
לא נראה לי, בוודאות
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2014 15:37 |
|
| |
אולה לא יודע את הנוסחא. הוא עלול להבין שבסטיאן מסתיר סוד בנושא. זה כל מה שציינתי. מה אולה יכול לעשות עם המידע... זה כבר עניין אחר... התחיל להתגבש לי וליקוואל תסריט בנושא.... אבל קודם הכהן.... :-)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2014 16:00 |
|
| |
חברה, אני לא חושבת שבסטיאן השאיר את הנוסחא נגד רצון המלך - איפה מצינו שהמלך השמיד את הנוסחא, אם הוא הכין ממנה תליונים? אני חושבת שבדיוק כמו שלדוד הי'ה את המחברת, והיא ענין שלו - הוא לא התכוון להביא אותה לאף אחד, ומה שקרה אח"כ פשוט התגלגל, אך זה הי'ה אמור להיות ענין שלו בלבד. ככה גם בסטיאן, מסתבר שחוץ מלממן הוא רצה גם לראות איך זה הולך, ואולי דווקא הוא הי'ה זה ששיכתב את הנוסחא בזמן שהאחרים עסקו ביצור, וכך זה נשאר הסוד שלו בלבד - מה שיכול גם להסביר את מה שחשב כתליון עצמי. בלי קשר לשנים האחרים שלא ידע על קיומם. וכשהתקימה השיחה שלו עם המלך, בה ראה בטעות רמז לעסוק באבקה הזו שוב, הוא החליט להשמידה בלי לתת פתח להיכנסותם של האחרים לסוד המפחיד הזה.
מילכה - סביר להניח, שגם אם מי'ה לא תרצה לעסוק שוב באבקה, יוסף דיאלידאן לא יניח לה כל כך מהר להעביר אותו מהענין...:)
ומה קשור לאולה הצדיק התמים? לא מאמינה שעלה לרגע במחשבתכן שהבחור האיכותי הזה יחשוב חלילה לעסוק באבקה ההרסנית!
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2014 16:41 |
|
| |
טוב תמרור, סיכום מצוין מנוסח יפה, בהיר וברור אין לי מה להוסיף על זה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2014 17:00 |
|
| |
המחברת לא היתה קשורה לנוסחה. אחרת- הוא בחיים לא היה מפקיד אותה בידי אחיה. היו בה דברים אחרים שקשורים לאלכימיה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2014 17:28 |
|
| |
בדיוק מה שבאתי לכתוב. דיאלידאן חושב שאולי זה יעזור כמדומני. זה לא אומר שזה נכון. אולי יהיה שם גם עקרונות שיכולים להוביל לזה. לא את הנוסחה עצמה.
אני גם מאמינה שזו הנוסחה השלמה. וזה לא ממש נאמנות, אבל הכי הכי טבעי בעולם. בכל מקרה, מצויין אח"כ אם הוא השמיד את זה או לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2014 17:30 |
|
| |
כתוב שהוא רצה לשלוח את אולה כדי להשמיד ובסוף מתחרט ואומר לו שלא ייגע בזה ורוצה לנסוע בעצמו רק שזה מאוד רחוק אז עוד לא יצא לו
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2014 17:34 |
|
| |
הוא לא רוצה ליסוע בעצמו, הוא אומר לאולה שיביא את זה, ואז הוא בעצמו ישמיד
|
|
|
|