טום,אני מתפללת שגם אם זה לא יהיה האחד-גם אז לא אתבלבל.
למה לי?!
אין שמחה כהתרת הספקות,ואם אין ספק-השמחה בכלל מושלמת.
לומר "לא" בלב שקט רגוע והעניין חתום בשלווה,זה גם דבר שמצריך תפילה.
להיפך ארועים כאלה גם מחזקים שלא תלכי משוחדת אחרי פלוסים חיצוניים
אלא על הפנים של הבחור
את זה את יכולה לקחת ולמנף מהתמונה העצובה הזאת
נשלח ב-19/10/2014 14:06
רציף כתב:
אני_הקטנה כתבה:
שמחה פנימית מקרינה..
וזה יופי בעיניי שמדבר אלי....
יש כאלה שאין להם כל כך שמחה,
ויש להם דברים אחרים באישיות שכובש, כמו ; עדינות, פקחות, טוב לב, ענווה
זה סה"כ חיזק לי את שגדלתי עליו "אל תסתכל בקנקן",ובלאוו הכי זה היה גם חזק מלכתחילה. סואו?? קיבלתי חיזוק על הערכים החיוניים שחשובים בזוגיות. חוצמזה?נאדה.
וכן,זה ידוע ששמחה היא שורש המידות הטובות,ועצבות....
נשלח ב-19/10/2014 14:16
ומי אמר לך שמה שגדלת עליו מספיק לך לאתגרי החיים הבאים אולי יהיה לך בחור שעוד יותר יהיה לך קשה איתו ואז התוספת הזאת תיתן את האפקט זה ממש לא נאדה אני אומר את זה מנסיוני האישי
נשלח ב-19/10/2014 14:21
שומדבר בעתיד לא ידוע, אבל לגבי המצב הנוכחי זה לא בדיוק מסוג הפגישות המחשלות,שנותנות כלים לחיים וכו'.
וזה לא הדבר היחיד שגדלתי עליו בחיים,אלא שזה התאים למצב בו פוגשים בנ"א שהיופי החיצוני עלול לגרום לך לא לבדוק אותו היטב.
נשלח ב-19/10/2014 14:24
זה הקושי בכל נסיון בחיים שאת הפירות ממנו קוטפים אחרי זמן וכרגע מה שנותר זה להתחשל ולהאמין זה לא קל ספרי לי....אבל זו הדרך היחידה
נשלח ב-19/10/2014 16:30
היום בגדול הדבר העיקרי שאני רואה גבר אמתי עם לב זהב כל השאר כבר נסתדר.....
שמחה באה ממילוי חסרון השמח בחלקו תמיד שמח כי תמיד מרגיש ממוצה וממלא את חסרונו וממילא כמה שתהיה עדין וטוב ומתחשב אם כל הזמן תחיה בתחושת חוסר בבית ואי סיפוק הבית לא יעמוד איתן לא בימי חסד ולא בימי הסתר
נשלח ב-21/10/2014 17:15
טום888 כתב:
שמחה באה ממילוי חסרון השמח בחלקו תמיד שמח כי תמיד מרגיש ממוצה וממלא את חסרונו וממילא כמה שתהיה עדין וטוב ומתחשב אם כל הזמן תחיה בתחושת חוסר בבית ואי סיפוק הבית לא יעמוד איתן לא בימי חסד ולא בימי הסתר