בית פורומים בחדרי חרדים צפון

כך ר' נחמן מסר בחלום!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/10/2014 20:59 לינק ישיר 
כך ר' נחמן מסר בחלום!!!

ביום שישי האחרון (ער"ש פ' נח) אני קם בשעה 5 לפנות בוקר מחלום שבו מתגלה אלי ר' נחמן מברסלב ואומר לי כי בשבת הבאה פרשת לך לך בזמן תפלת מנחה תתחיל הגאולה השלימה ומסגד כיפת הזהב שבהר הבית יקרוס, והוא ציווה עלי לפרסם זאת בשמו, אני קמתי שתפתי פנים חשבתי ואמרתי לעצמי זה סתם חלום וחזרתי לישון, אלא ששוב החלום חוזר על עצמו, שוב קמתי חשבתי קצת על החלום והרגעתי את עצמי שזה סתם חלום, ושוב חזרתי לישון ושוב החלום חזר על עצמו בפעם השלישית, אלא שהפעם ר' נחמן הוסיף ואמר לי כי כל מה שאמר יקרה רק אם איזה יהודי שגר בחצור יעמוד באיזה נסיון ולא יעבור איזה עבירה מסוימת אך אם יעבור 'דברי אינם' כלשונו והגאולה לא תבוא בעת זאת. הוא גם מסר לי סימן להוכחה שבבית הכנסת העתיק שעל יד מירון אם אני ירים איזה שבר של עמוד שנפול על הריצפה אני ימצא שתי מטבעות זהב עתיקות ואם אני יחפור שם יותר עמוק 'כמחצית מעובי העמוד' אני ימצא שרידי כתב יד של תלמוד ירושלמי שנכתב לפני 1400 שנה ע"י "ר' יודן החזן" ושמו נמצא על הכתב יד, ר' נחמן הורה לי לפרסם זאת בכל מקום אפשרי וכך אני עושה אלא שאת הסימן איני יכול לבדוק אני גר רחוק ממירון ואיני יודע באיזה בית כנסת מדובר אם יש מי שיודע שיגיד לי.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים צפון > כך ר' נחמן מסר בחלום!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext