אני מחפש שדכן שהוא מקושר ומקבל רשימות של בחורים מישיבות שונות, תודה
עבור קרובת משפחה שלי, צעירה, ליטאית, אשכנזיה, בחורה מלומדת, פקחית, מרשימה, ויש לה מישרה נחשבת.
היות והיא כל כך מבריקה אז קשה לה למצוא את המתאים. אז חשבתי שהיא צריכה למצוא שדכן או שדכנית שיש להם מאגר ומקורות של יודעי דבר בתוך הישיבות, שדכן שמגיע לבחורים מבריקים ומוצלחים שלא הכי פונים לשדכנים, היות ושמם הולך לפניהם.
תוכלו גם להשאיר מס' של שדכנים רציניים שיש להם מאגר גדול של בנות מצוינות, ובכלל, שדכנים ושדכניות מסורות ורציניות, ותהיו שותפים לבניית בתים נאמנים בישראל, אמן ואף אני אתרום את חלקי בהמשך. תודה רבה
רציף אתה רציני??? אחרי ששגעת אותנוט עם מאורי וה30 שקל הוראת קבע אתה מספר לנו על ספידדייט חרדי חינם ??? ילא תן פרטים נמצא לך שדכנים אבל להסתיר בפורום כאלה דברים נו נו נו
נשלח ב-31/10/2014 00:44
טום888 כתב:
רציף אתה רציני??? אחרי ששגעת אותנוט עם מאורי וה30 שקל הוראת קבע אתה מספר לנו על ספידדייט חרדי חינם ??? ילא תן פרטים נמצא לך שדכנים אבל להסתיר בפורום כאלה דברים נו נו נו
שבוע טוב, חברים, הבאתי לכם לעיל את כל הפרטים הידועים לי כפי שסיפר לי ידיד שלי שהיה בספידייט, בחינם, בירושלים.
והנה המס' לגיל הצעיר יותר, שושי ; 054-8009020 נעמי ; 058-4212130
לגיל המבוגר יותר, בתיה ; 052-6696504
(ידיד שלי לא ידע לפרט באיזה גילאים השדכניות מטפלות -בדיוק)
אבקש למי שישתתף בספידייט הזה, שיכיר טובה, ויעשה חסד עם המוני המבקרים בפורום, וידווח מה היה.
וכן למי שיש מס' של שדכנים שיש להם רשימות של תלמידי ישיבות או בנות סמינרים, או שדכנים מעולים למגזר החרדי, שיואיל בטובו להשאיר כאן את המס' שלהם לטובת הכלל, ויזכו לרוב טובה וברכה. יישר כוח ! בהצלחה !
יישר כוח רציף בעייזר ה אעלה השבוע כמה מספרים של שדכנים אבדוק את העניין של הספידדייט גם אם לא יצא משהו ובעייזר ה אעדכן באשכול עלילותיו של טום באירוע הספידייט
נשלח ב-2/11/2014 11:06
טום888 כתב:
יישר כוח רציף בעייזר ה אעלה השבוע כמה מספרים של שדכנים אבדוק את העניין של הספידדייט גם אם לא יצא משהו ובעייזר ה אעדכן באשכול עלילותיו של טום באירוע הספידייט
חח מחכים בשקיקה :) זה יכול להיות מאוד מרתק. (ואולי תיפגוש שמה את אופק..בעצם, אופק היא בקבוצת גיל מבוגרת יותר.) בהצלחה !