חחח איזה וורט תוך פגישה אחת נגמר הכל.... אוקי אז בוא שמע את הסיפור... אני כזה יושבת מחכה לבחור(בד"כ מחכים לי..אבל פה נפלתי על טיפוס מאחר כרוני שאיחר לי ביותר מחצי שעה...) וסוקרת את כל המלון...היה מצחיק לראות מהצד את המפגשים.. הגיע אחד ליטאי מלא,הסתכל עלי והתלבט אם לשאול לשמי...בסוף החליט שלא... פתאום אני רואה בחורה מלאה באה לקראתו...אמרתי לעצמי שיוא השדכנים האלו סוף סוף דואגים למצב "טקו"... אחר כך אני רואה איזה אחת שעוד שנייה נופלת עם העקבים... ועוד אחת מחפשת את הבחור בנרות.. ו...פתאום מתיישבים מולי אורחי המלון-קבוצת בחורים רוסים,שלא יודעים עברית... אני מחייכת ותוקעת את מבטי בנעליים המוזרות שלהם... אח"כ עסוקה בפלאפון לדסקס עם חברה...מסיימת שיחה-נגמרה הסוללה. אז אחד מהרוסים שכנראה הייתי מוצאת חן בענייו החל לקרוא לי...אני עשיתי עצמי חרשת... אז הוא נפנף בידו וקרא לי "מדאם" "מדאם" "דו יו ספיק אינגליש?" אמרתי לו "יאס סום סום"(כן קצת) אז הוא התחיל לשאול שאלות..ואני מתוך שעמום ונימוס עניתי... הוא כזה מתרגש ואני לא כזה שומעת אותו(הזמר הכרפד התחיל לשיר...) אז הוא מציע באנגלית רצוצה "אפשר לשבת לידך",תוך כדי שהוא קם ובא לכיוון הספה שלידי... ואני התחלתי להילחץ...וזעקתי תוך כדי נפנוף ידיים "נוא נוא מי בוי פרנד ניד טו מיט אויז מי נאו" ("לא לא החבר שלי צריך להפגש איתי עכשיו") הוא לא ממש הבין אבל הספיק לו ניפוף הידיים שלי כדי להבין שהוא צריך לעוף... חחח התחלתי להתפקע מצחוק...זה מה שהיה חסר לי שהייתי מדברת איתו והבחור היה מגיע ורואה אותי ככה... חחח אחרי שהבחור הגיע ראיתי את הרוסי בא לפטרל ולראות עם מי נפגשתי...ונעץ בי מבטים והבחור החבדניק לא מבין מה קורה כאן חחחח
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/11/2014 15:39:36
נשלח ב-20/11/2014 15:34
רציף כתב:
חייכנית770 כתבה:
בס"ד
בזכותך ובזכות רציף קיבלתי החלטה להיפגש רק כדי לאמן את השרירים שלי...למרות שידעתי מראש שלא ממש נתאים... חכה אסיים לעשות פה סדר במשרד ואספר לך חחח
חייכנית, שימחת אותי שאת יוצאת לשידוכים :) :) כל הכבוד לך ! את בחורה חזקה
"בזכותך ובזכות רציף קיבלתי החלטה להיפגש רק כדי לאמן את השרירים שלי...למרות שידעתי מראש שלא ממש נתאים..."
עם כל הכבוד לאימון השרירים אם
לך צד שזה לא יתאים אז לא נפגשים !!!
נשלח ב-20/11/2014 21:55
אהה סרבת לפגוש גר אחד ,הביאו לך קבוצה של רוסים
נשלח ב-20/11/2014 22:27
חייכנית770 כתבה:
רציף כתב:
חייכנית770 כתבה:
בס"ד
בזכותך ובזכות רציף קיבלתי החלטה להיפגש רק כדי לאמן את השרירים שלי...למרות שידעתי מראש שלא ממש נתאים... חכה אסיים לעשות פה סדר במשרד ואספר לך חחח
חייכנית, שימחת אותי שאת יוצאת לשידוכים :) :) כל הכבוד לך ! את בחורה חזקה
טום, אני זקוק לשדכנים מקושרים, שיש להם רשימות של בחורים. אני די סומך עליך, אתה נשמע בחור טוב, אז אני הולך צעד אחורה.
אספר בינתיים מה שמישו סיפר לי לגבי הספידייט הדתי חרדי, שיהיה לכם רקע מה שקורה פחות או יותר.
המארגנות הן נשים, יש שמה גם חרדיות, ובעיקר גרושות.
בהתחלה יש שיעור, כשהבנים בצד אחד, והבנות בצד שני, בלי מחיצה.
מגיעים 32 בנים, ו 32 בנות. ובהמשך מתיישבים למפגש של 5 דקות, 5 בנים מול 5 בנות ומשוחחים קצת, וחוזר חלילה.
הכל חינם, אוכל בשפע, המפגש בירושלים. יש מפגשים מותאמים לגילאים שונים. מסתבר שאם יהיה שידוך אז משלמים. אמרו לי שיהיה מפגש ביום שני הקרוב.
לא הייתי במקום, אני לא לוקח אחריות על מה שתואר לעיל.
לי לא נראה מפגש כזה. נראה שזה לא לאנשים עדינים, מסיבות מובנות.
המפגשים במרכז אלול זה הרבה יותר סולידי, כמובן.
במוצ"ש אביא לכם את המס' של מארגנות הספידייט.
שבת שלום ומבורך
רציף, יישר כח על השיתוף, תודה.
הזכרת את המפגשים במרכז אלול. על מה מדובר? שם היית? לאיזו קבוצת גיל המפגשים במרכז אלול מיועדים?
תודה רבה.
בקשר למפגשים במרכז אלול, תיראי את האשכול - נדבן אחד הקדיש דירה וכו' מה שקורא שמה זה ככה.
לרוב, זה מפגשים לכל הגילאים, אני מפרסם את המפגשים באשכול ; נדבן אחד הקדיש דירה וכו' מחיר הכניסה הוא ; 25 ש"ח לאירוע רגיל, 35 ש"ח לאירוע מיוחד. זה יותר קהל של חוזרים בתשובה, וקהל מזרחי. ויש גם מכל הסיגנונות של שומרי מצוות.
הסיכוי שתמצאי מישהו מתאים באירוע כזה - הוא מוגבל, אז אני ממליץ ללכת על המסלול של תשלום ; 148 ש"ח מראש ל 2 הצעות הכולל מפגש, כשאת בוחרת אם ההצעה מתאימה לך, והמפגש נערך במקום שתבחרי, או בביתו של השדכן והשדכנית משה ורות נהורי, מול שוק מחנה יהודה, ירושלים, יש לו היצע ענק ומגוון. לפעמים ההצעה מתאימה יותר, לפעמים ההצעה מתאימה פחות, השדכן מסור ורציני, ודי מהר יש פגישה. יש מסלול לא מומלץ במיוחד של 40 דולר לחודש, שמאפשר כניסה לכל האירועים. השיעורים מרתקים, וזו מקום מיוחד לבלות בו, וגם יש הפתעות נחמדות מדי פעם. והכל בנפרד וסולידי, כשהשדכן והשדכנית מתאימים בין הבאים על סמך התאמה בסיסית, ואז יוצאים למפגש של רבע שעה, מומלץ שתדגישי מה חשוב לך ותוודאי שיש איזשהיא התאמה, כאמור, הכי מומלץ לתאם עם השדכן פגישה דרך הטלפון