בית פורומים שידוכי חרדים

אני מחפש שדכן שהוא מקושר ומקבל רשימות של בחורים מישיבות שונות, תודה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/11/2014 11:54 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

קמתי....אבל את האמת?החיים האלה נראים לי מפחידים מדי...אני מרגישה שלא בטוח שיהיה לי כוח להתמודד איתם אחרי החתונה...

החיים מפחידים, מפחיר להתחתן,
- לכולנו - איפשהוא.

מפחיד יותר להשאר לבד.

גם תלוי את מי את בוחרת בתור בן זוג,
יש אנשים שאת יכולה לזהות בוודאות ;
איתו, יהיה לי טוב.

מסכים אתך שאת טיפוס מורכב,
ואת אמורה למצוא איש נוח
ולא עקשן, כן נראה לעניות דעתי.

העלת נושא כבד,
אולי תפתחי על זה אשכול ?....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2014 13:07 לינק ישיר 

בס"ד

ה' יעזור...........
אתה מומחה בפתיחת נושאים...אתה מוזמן

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/12/2014 15:53 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

ה' יעזור...........
אתה מומחה בפתיחת נושאים...אתה מוזמן

את מומחית לא פחות ממני,
לך יש קושי,
ואת תדעי לתאר זאת הכי טוב.

מצד שני, יתכן שיש לך פחד
כמו שיש לכולנו.

חוץ מזה שאת פקחית
ותדעי לקלוט עם מי יש לך עסק
(חוץ מזה
שאת חוקרת לא קטנה, נראה לי)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2014 18:49 לינק ישיר 

חייכנית תנסי לצמצם ולהגיע מפיל לנמלה...ז"א את אומרת בכללי מפחיד אותי להתחתן תנסי לפשט טת זה מה מפחיד אותך בזה?להיות עם משהו זר?להתחיל חיים חדשים?שותפות?מחויבות?בגרות?קושי כלכלי ?וכן הלאה עד שתגיעי לנקודה שהכי מפחידה אותך ומול זה תתחילי להתמודד,לנסות להתגבר על הפחד ולעבוד על עצמך בתחום הזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2014 21:14 לינק ישיר 

צדיקונת כתב:
חייכנית תנסי לצמצם ולהגיע מפיל לנמלה...ז"א את אומרת בכללי מפחיד אותי להתחתן תנסי לפשט טת זה מה מפחיד אותך בזה?להיות עם משהו זר?להתחיל חיים חדשים?שותפות?מחויבות?בגרות?קושי כלכלי ?וכן הלאה עד שתגיעי לנקודה שהכי מפחידה אותך ומול זה תתחילי להתמודד,לנסות להתגבר על הפחד ולעבוד על עצמך בתחום הזה...

בואי נגיד שיש מצב שקשה להגדיר מה בדיוק מפחיד.... אבל עדיין ניתן מעט לתאר...

בהחלט שכל שינוי במצב של אדם, גם אם זה רק מקום מגורים, או מקום לימודים, או מקום עבודה, הוא דבר שיש להתרגל אליו...

כל שכן שינוי סטטוס - שאינו מלווה רק בשינוי של הת.ז. אלא פשוט לחיות עם אדם אחר, שלרוב הוא גם שונה מאיתנו ולא מחייב כלל שהוא יחשוב כמונו או שמסקנותיו יהיו כשלנו, בין אם בתאוריה ובין אם למעשה...

כל שכן וכל שכן כשכל הדברים הללו מצטרפים להם יחדיו זהו שינוי בעל משמעות כבדה וכבירה, שבהחלט יכולה להפחיד או להלחיץ... ובפרט שמי כמונו יודע כמה לא ממש צולחים את הצעד הזה בהצלחה, לפחות לא בנסיון הראשון ( :P ), אז בהחלט שזה עלול להפחיד ולהלחיץ....

החכמה היא להמשיך הלאה ולסמוך על הסייעתא דשמיא. אמן כיה"ר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2014 21:23 לינק ישיר 

נועם_ושלום כתב:

בואי נגיד שיש מצב שקשה להגדיר מה בדיוק מפחיד.... אבל עדיין ניתן מעט לתאר...

בהחלט שכל שינוי במצב של אדם, גם אם זה רק מקום מגורים, או מקום לימודים, או מקום עבודה, הוא דבר שיש להתרגל אליו...

כל שכן שינוי סטטוס - שאינו מלווה רק בשינוי של הת.ז. אלא פשוט לחיות עם אדם אחר, שלרוב הוא גם שונה מאיתנו ולא מחייב כלל שהוא יחשוב כמונו או שמסקנותיו יהיו כשלנו, בין אם בתאוריה ובין אם למעשה...

כל שכן וכל שכן כשכל הדברים הללו מצטרפים להם יחדיו זהו שינוי בעל משמעות כבדה וכבירה, שבהחלט יכולה להפחיד או להלחיץ... ובפרט שמי כמונו יודע כמה לא ממש צולחים את הצעד הזה בהצלחה, לפחות לא בנסיון הראשון ( :P ), אז בהחלט שזה עלול להפחיד ולהלחיץ....

החכמה היא להמשיך הלאה ולסמוך על הסייעתא דשמיא. אמן כיה"ר.

כל החיים זה לא נודע אז..תפחד לחיות?..

יש קטעים מהחיים שנזרקים למים ומתחילים לשחות אבל צריך כלים בשביל לשחות בזרם הנכון....

ו...לגבי המשפט שהדגשתי...רוב האנשים חיים ביחד עד 120 (או עד שאחד הולך לא עלינו...) נכון שהיום גרושים יותר נפוץ מפעם אבל לא להיסחף....למה לחשוב על גירושים בזמן שאנחנו בחיפושים אחרי הבחור הראשון שבעזה יהיה עד 120...???? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2014 21:30 לינק ישיר 

שני השורות הראשונות שכתבת היו טמונים בתוך דברי, אם לא שמת לב....

לגבי ההמשך שלך, זה בהחלט נכון... רק ביארתי מאין יכול לבוא תחושת החשש וכו'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2014 21:40 לינק ישיר 

הבנתי מאיפה החשש יכוללנבוע ולכן ייעצתי לה לפרק אותו לגורמים כדי שיהיה לה קל להשתלט ולהתמודד עם הפחד..להגיע לשורש הבעייה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2014 21:47 לינק ישיר 

מעולה.

נקווה שלא יהיו בעיות.... סה"כ כל מי שיש לו קרוב/ה שסיים פרק א' יש מצב שיש לו את החשש... יש אצלך חייכנית?

טוב, לא נחפור ככה ברבים... :)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אני מחפש שדכן שהוא מקושר ומקבל רשימות של בחורים מישיבות שונות, תודה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.