|
|
| נשלח ב-23/7/2015 00:05 |
|
| |
חח כמעט שכחתי להוסיף "אבל היי, העיקר שאני גם מכבדת את מי שכן אוהב שוקולד" ;)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 00:15 |
|
| |
אתה יודע כמה אנשים לא אוכלים או אוהבים שוקולד?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 00:30 |
|
| |
ידעתי שיהיו כאלה ואחרים שיצאו נגד זה וזה לגיטימי לגמרי..לא כולם מסכימים עם כולם...
אין עניין לרדת על האחר בגלל דיעות חלוקות...וכן אני מכבדת את כולם אבל בכל אופן אנחנו יהודים מאמינים שהולכים לפי דרך התורה ..ולכן יש כמה אפשרויות מלכתחילה שמותר לצאת לחול ..כל השאר יעשו מה בא להם וישאלו או שלא את הרב שלהם...
לקחת את זה למקום שלא התכוונתי ..
תוקן על ידי צדיקונת ב- 23/07/2015 00:31:47
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 00:40 |
|
| |
אתם מכירים את המשפט 2 יהודים 3 דעות?! ככה זה גם פה! יש מיליון דעות לכאן ולשם חלק אוהבים לטוס חלק לא אני אישית טסה הרבה ועדיין אחד החלקים הכי אוהבים עליי זה לחזור לארץ... יש מספיק מה לראות פה בארץ אני בטוחה שרובינו לא ראו אפילו חצי ממה שיש למדינה הזאת להציע...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 00:41 |
|
| |
אני באמת לא מבין את ההתנפלות עליה..היא סוברת כך זכותה..והאמת שיש פגם בכך ,שחול נחשבת באופן גורף עדיפה מהארץ..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 00:42 |
|
| |
תודה:)
טום ודי התכוונתי בדיוק למה שכתבתם..אולי לא הבהרתי תעצמי מספיק טוב..אי דונט נואו..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 00:47 |
|
| |
אגב יש שני אתרי טבע בגולן..שדורגו כמה שנים טובות בעשרים מקומות הכי יפים..על ידי נשיונל גיאוגרפיק..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 00:49 |
|
| |
הקייץ מוקדש לארצינו..
חופשת סקי בשוויץ..כבר מתוכננת לחנוכה..:)
חציו לה..חציו לכם..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 00:49 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אכן כן דיווח למדריך צמוד גם בלילה..
יושנים במיטות בצורת ריש.
יחסים פעמיים בחודש, פגישה אחת לפני חתונה כן אמת לאמיתה..
וגם זה שהוא הולך לפניה..
אם הנשים סובלות שם?
אלה שנפתחו והפכו למודרניות כן
אלה שנשארו מקובעות..לא
החוזרות בשאלה שם ,שרה ארנפלד את הסיפור שלה אני מכיר, היא הייתה מקוקלת בסתר..ולכן התקנות האלה גרמו לה למה שגרמו
האם כל חסידי גור עומדים בתקנות היום?לא..יש להם בגלל התקנות האלה, בעיות להשתדך עם חסידויות אחרות ,שנרתעות מהם.אז יש ריכוך בעמדות ..אבל אלו התקנות ..
אז לא פלא שיש הכי הרבה סטיות שם.
הזוי. פשוט סטיה.
לדעתי הפך הצניעות והתורה. מה מדריך צריך לדעת מה הולך בין גבר לאשתו בלילה?מה צנוע בזה בדיוק? מה הקשר בכלל לערב מישהו חיצוני? איך הם יבנו את הקשר שלהם בינהם אם הם צריכים לרוץ לגננת בענינים שבינו לבינה? כבר אין רגשות? רצונות? הכל דוך? הכל לפי הספר?
וכמדומני היה שם בכתבה שהסטייפלר אמר שמי שהולך לפי התקנות האלו יירש גיהנם. לא פלא.
אכן כן הסטייפלער אמר כך..(ולא מהכתבה אלא מידיעה.)
קיצוניות תמיד מובילה לחטא..
ושמעתי עוד ביטוי ,מאחד הגדולים שאמר
שבניהם הם בהגדרת התלמוד בני אנוסה..
זה אבל רק משמועה ,לכן לא אצטט למי מיוחסת אמירה זאת... |
|
אם אני זוכר את המכתב טוב אז גם את ההגדרה הזו נתן הסטייפלער
כמובן אבל שזה דובר על מי שבאמת שומר על התקנות של הבית ישראל כמו במקור, קשה לומר שיש היום רוב חסידים ששומרים על כך בקנאות כמו הזקנים (שממילא כבר רוב התקנות לא שייכים בהם).
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 00:51 |
|
| |
מה זה קשור עכשיו לשיחה?!?,!?!??
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 00:53 |
|
| |
| זלמן808 כתב: |  | אכן כן דיווח למדריך צמוד גם בלילה..
יושנים במיטות בצורת ריש.
יחסים פעמיים בחודש, פגישה אחת לפני חתונה כן אמת לאמיתה..
וגם זה שהוא הולך לפניה..
אם הנשים סובלות שם?
אלה שנפתחו והפכו למודרניות כן
אלה שנשארו מקובעות..לא
החוזרות בשאלה שם ,שרה ארנפלד את הסיפור שלה אני מכיר, היא הייתה מקוקלת בסתר..ולכן התקנות האלה גרמו לה למה שגרמו
האם כל חסידי גור עומדים בתקנות היום?לא..יש להם בגלל התקנות האלה, בעיות להשתדך עם חסידויות אחרות ,שנרתעות מהם.אז יש ריכוך בעמדות ..אבל אלו התקנות ..
אז לא פלא שיש הכי הרבה סטיות שם.
הזוי. פשוט סטיה.
לדעתי הפך הצניעות והתורה. מה מדריך צריך לדעת מה הולך בין גבר לאשתו בלילה?מה צנוע בזה בדיוק? מה הקשר בכלל לערב מישהו חיצוני? איך הם יבנו את הקשר שלהם בינהם אם הם צריכים לרוץ לגננת בענינים שבינו לבינה? כבר אין רגשות? רצונות? הכל דוך? הכל לפי הספר?
וכמדומני היה שם בכתבה שהסטייפלר אמר שמי שהולך לפי התקנות האלו יירש גיהנם. לא פלא.
אכן כן הסטייפלער אמר כך..(ולא מהכתבה אלא מידיעה.)
קיצוניות תמיד מובילה לחטא..
ושמעתי עוד ביטוי ,מאחד הגדולים שאמר
שבניהם הם בהגדרת התלמוד בני אנוסה..
זה אבל רק משמועה ,לכן לא אצטט למי מיוחסת אמירה זאת...
אם אני זוכר את המכתב טוב אז גם את ההגדרה הזו נתן הסטייפלער
כמובן אבל שזה דובר על מי שבאמת שומר על התקנות של הבית ישראל כמו במקור, קשה לומר שיש היום רוב חסידים ששומרים על כך בקנאות כמו הזקנים (שממילא כבר רוב התקנות לא שייכים בהם). |
|
זלמן???? לברך מחייה המתים????:)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 00:53 |
|
| |
זלמן????????????..
ואוואוואואוואואאואואואואו
מקורה?..איזו התפעה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 00:54 |
|
| |
צדיקונת...את באמת ממגנטת וויקים חזרה...:)
נמנה אותך לשרת הקליטה לפורום...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 00:56 |
|
| |
whattttttt
צדיקונת??? את חיה עוד??. חשבתי ממזמן את כבר עם איזה שלישיה שמקפצת לך בין הרגלים וערימות של בישולים בגז ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 00:58 |
|
| |
חחח איפה הלוואי!!!!
יאאא איזו הפתעה!
מקורה איתך?..מחדש?וואוווו:)
|
|