בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול-טוק 5 - שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2015 12:07 לינק ישיר 

בסד

אביה,זה בהחלט מינוס גדול...איזה קרציות אלה...ככה לחסום עובדים...להיות מול מחשב בלי קצת אנושיות?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 12:08 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
פשיייי פשייי איזה סלב בא לבקר :) אל תזלזלי, סלב כמוני לא בא כל יום. זהו,שהרבה מאוד חושבים שבזמן האחרון שהתפנה לך משומה אתה מתכנן איזו הצעת נישואין אני לא צריך זמן לתכנן כזה דבר. עם השנים כבר יש לי תוכניות מגירה לרגע הזה. יופי לך.כולם פה נרגעו? מי שלא נרגע מוזמן לבוא לבקר, נעשה יוגה ביחד. לבקר במקדש הטיבטי מהפעם הקודמת..? את מתבלבלת בין הקאריביים לטיבט.
לא התלבלבתי.לך תקרא את ההודעות מלפני חודש ותזכר.היה שם משו עם זה שהייתי באמצע להכין שם אוכל ואתה באת והפרעת אז צעקתי עליך :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 12:11 לינק ישיר 

אביה12 כתב:
פשיייי פשייי איזה סלב בא לבקר :) אל תזלזלי, סלב כמוני לא בא כל יום. זהו,שהרבה מאוד חושבים שבזמן האחרון שהתפנה לך משומה אתה מתכנן איזו הצעת נישואין אני לא צריך זמן לתכנן כזה דבר. עם השנים כבר יש לי תוכניות מגירה לרגע הזה. יופי לך.כולם פה נרגעו? מי שלא נרגע מוזמן לבוא לבקר, נעשה יוגה ביחד. לבקר במקדש הטיבטי מהפעם הקודמת..? את מתבלבלת בין הקאריביים לטיבט. לא התלבלבתי.לך תקרא את ההודעות מלפני חודש ותזכר.היה שם משו עם זה שהייתי באמצע להכין שם אוכל ואתה באת והפרעת אז צעקתי עליך :)
אין לי כוח לדפדף יומיים אחורה, אז חודש וחצי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 12:14 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בסד

אביה,זה בהחלט מינוס גדול...איזה קרציות אלה...ככה לחסום עובדים...להיות מול מחשב בלי קצת אנושיות?
תאמת אני די מבינה אותם..זו חברה ויש הרבה מידע חסוי..עשו שם מבחן אמינות חופר ברמות.היו שם מליון שאלות על עצמי אם אני מהמרת,לוקחת סמים,גונבת,משקרת,אם הייתי בכלא ואם ניסיתי להתאבד.שסימנתי על הכל איקס אחד גדול חשבתי לעצמי שאם חשבתי שאני חננה,עכשיו זה וודאי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 12:16 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
פשיייי פשייי איזה סלב בא לבקר :) אל תזלזלי, סלב כמוני לא בא כל יום. זהו,שהרבה מאוד חושבים שבזמן האחרון שהתפנה לך משומה אתה מתכנן איזו הצעת נישואין אני לא צריך זמן לתכנן כזה דבר. עם השנים כבר יש לי תוכניות מגירה לרגע הזה. יופי לך.כולם פה נרגעו? מי שלא נרגע מוזמן לבוא לבקר, נעשה יוגה ביחד. לבקר במקדש הטיבטי מהפעם הקודמת..? את מתבלבלת בין הקאריביים לטיבט. לא התלבלבתי.לך תקרא את ההודעות מלפני חודש ותזכר.היה שם משו עם זה שהייתי באמצע להכין שם אוכל ואתה באת והפרעת אז צעקתי עליך :) אין לי כוח לדפדף יומיים אחורה, אז חודש וחצי...
..עלק אני מוזרה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 12:26 לינק ישיר 

בסד

חחחח מה אכפת להם אם נסית להתאבד?בין כה המידע ילך לאבדון לקבר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 12:28 לינק ישיר 

חייכנית... נעלבתי וזה אין יחס לפניני החכמה שלי הנמרחות על דפי הפורום.... ואין חייכנית שתבוא ותגיד חטאתי בדברי... אביה !! סכינים בגב סכינים בגב....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 12:30 לינק ישיר 

בסד

חחחח שאנל את כ"כ מוכשרת שאני ממש מתביישת להגיב...

אני קצת עמוסה אבל נמצא זמן לקרוא את הסיפור על התימני

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 12:33 לינק ישיר 

לאל היושב בשמים הפתרון,אבל לזו היושבת בארץ נראה ששאלו אתזה כדי לדעת אם להכין סביבת עבודה נטולת חפצים חדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 12:33 לינק ישיר 

שאאאנל כיף לראות אותך פה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 12:45 לינק ישיר 

אביה, חברה שאין בה גישה לאינטרנט?...מוזר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 12:47 לינק ישיר 

פרוזן כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

כל התוכנות שם מתנהלות דרך האינטרנט,רק ששאר האתרים חסומים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 12:49 לינק ישיר 

פרוזן כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אז איך תעשי השבוע  ספונגה בסוף?
עם קרוקס או בלי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 12:50 לינק ישיר 

בסד

קיצער רוצים אותך נטו עבודה...
זה בלתי אפשרי.אדם הוא ייצור שאוהב חברה.ועם בנאדם עובד עם מחשב הוא מחפש חברה במחשב...
אם זה מתנהל עם גבולות העובד דווקא ייתן יותר מאשר כשהוא מדוכא ומשועמם מול המחשב....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 12:52 לינק ישיר 

הבנתי אביה..וזה קצת מוזר שחוסמים את הגישה לאינטרנט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול-טוק 5 - שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 358 359 360 ... 674 675 676 לדף הבא סך הכל 676 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.