בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול-טוק 5 - שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2015 22:57 לינק ישיר 

tamar8 כתב:
משקיע האח..
יכול להגיד גם אמאאאאא
מוכן?
לא מפונקים ... פולנים...;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

טום888 כתב:
אני שים את נתחי הדג..שמן זית,אוקיי אתה צריך 2 פלפלים חריפים חתוכים לרצועות..2 פלפלים מתוקים... 10 שיני שום. כף כמון כף פפריקה אדומה.. כוסברה חתוכה קצוץ.. ומלח כמובן...:) אתה שופך לתוך מחבת שמן זית..מטגן בתוכו את הפלפלים שם את התבלינים את השום.. אחר י טיגון של כמה דקות שהעסק מטוגן כבר. אתה שופך לסיר חצי כוס מים..עם השיני שום..ומכניס את הדג..אם צריך להוסיף עוד מים תוסיף.. מערבב טוב.סוגר את הסיר , נותן לו 10 דקות מימנימום בישול..ובתאבון...:)

אחח..מתכונים!!!!! הערתם אותי...
טום מזה 10 דקות, כאילו נעעעעעעע?

דדווח על תוכן פוגעני

tamar8 כתב:
חחחחח
ככה גברים כותבים מתכונים..
שהעסק מטוגן כבר..
אין, גדול!
חכי שאספר לשימן שזלזלת בגפילטע שלו...:) לא יהיה יותר צולנט!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 22:58 לינק ישיר 

לא מתחבר למתכון שלך מר טום 

דדווח על תוכן פוגעני

אפרת99 כתב:
אני שים את נתחי הדג..שמן זית,אוקיי אתה צריך 2 פלפלים חריפים חתוכים לרצועות..2 פלפלים מתוקים... 10 שיני שום. כף כמון כף פפריקה אדומה.. כוסברה חתוכה קצוץ.. ומלח כמובן...:) אתה שופך לתוך מחבת שמן זית..מטגן בתוכו את הפלפלים שם את התבלינים את השום.. אחר י טיגון של כמה דקות שהעסק מטוגן כבר. אתה שופך לסיר חצי כוס מים..עם השיני שום..ומכניס את הדג..אם צריך להוסיף עוד מים תוסיף.. מערבב טוב.סוגר את הסיר , נותן לו 10 דקות מימנימום בישול..ובתאבון...:)

10 דקות גבר במיטבח ???? מישו יודע את המס של אלו מהגינס??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

אפרת99 כתב:

תלוי כמובן בכמו..כמות לזוג..בישול בין 10 דקות רבע שעה גג..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 23:00 לינק ישיר 

שטח_סגור כתב:
לא מתחבר למתכון שלך מר טום 
הוא לא שלי.. חריימה לא אני המצאתי.. של חים כהן.. לא מתחבר...לא נורא לא חבל לי שתפסיד...:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 23:01 לינק ישיר 

ויש פה עוד גבר
שלא מתחבר למתכונים,
בעקרון, אני לא נושמת....
אייל שני גמר לי את החמצן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 23:02 לינק ישיר 

שאנל22 כתב:

10 דקות גבר במיטבח ???? מישו יודע את המס של אלו מהגינס??
זהו שאם תמצאי תעדכני אוי אשמח להכנס לספר..:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 23:07 לינק ישיר 

חחח 990
לא קלטתי, עכשיו אני מדמיינת אותו אומר את זה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 23:08 לינק ישיר 

שאנל22 כתב:
אני שים את נתחי הדג..שמן זית,אוקיי אתה צריך 2 פלפלים חריפים חתוכים לרצועות..2 פלפלים מתוקים... 10 שיני שום. כף כמון כף פפריקה אדומה.. כוסברה חתוכה קצוץ.. ומלח כמובן...:) אתה שופך לתוך מחבת שמן זית..מטגן בתוכו את הפלפלים שם את התבלינים את השום.. אחר י טיגון של כמה דקות שהעסק מטוגן כבר. אתה שופך לסיר חצי כוס מים..עם השיני שום..ומכניס את הדג..אם צריך להוסיף עוד מים תוסיף.. מערבב טוב.סוגר את הסיר , נותן לו 10 דקות מימנימום בישול..ובתאבון...:)אחח..מתכונים!!!!! הערתם אותי...טום מזה 10 דקות, כאילו נעעעעעעע? 10 דקות גבר במיטבח ???? מישו יודע את המס של אלו מהגינס??

זה 10 דקות זמן בישול הוא יכול לצאת לכדורגל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 23:10 לינק ישיר 

יותר זמן באגים..מזמן תקין
באתר הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 23:12 לינק ישיר 

טום888 כתב:
אני שים את נתחי הדג..שמן זית,אוקיי אתה צריך 2 פלפלים חריפים חתוכים לרצועות..2 פלפלים מתוקים... 10 שיני שום. כף כמון כף פפריקה אדומה.. כוסברה חתוכה קצוץ.. ומלח כמובן...:) אתה שופך לתוך מחבת שמן זית..מטגן בתוכו את הפלפלים שם את התבלינים את השום.. אחר י טיגון של כמה דקות שהעסק מטוגן כבר. אתה שופך לסיר חצי כוס מים..עם השיני שום..ומכניס את הדג..אם צריך להוסיף עוד מים תוסיף.. מערבב טוב.סוגר את הסיר , נותן לו 10 דקות מימנימום בישול..ובתאבון...:)אחח..מתכונים!!!!! הערתם אותי...טום מזה 10 דקות, כאילו נעעעעעעע? תלוי כמובן בכמו..כמות לזוג..בישול בין 10 דקות רבע שעה גג..

עדיין זה כלום, מיני' 25 דקות.הוא עוד לא תופס צבע ב10 דקות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 23:14 לינק ישיר 

רגע פרוזן, אז בסוף נפל האסימון?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 23:16 לינק ישיר 

אפרופו מטבח- גברים שאוהבים ת'קטע, אלופים במטבח פי כמה מנשים. כמה שפים יש לעומת שפיות? טבחים? אישה מטבע הדברים מבלה שם, אבל לא אומר שיש לה את זה,מכירה כמה ששונאות ת'קטע גבר שנמצא שם יש לו את זה בד"כ בענקק, ואוכל צריך לבוא מאהבה.. כמה ישותר טעים יותר...
לא מדברת על הדיסלקטים שיש להם מתכונים מיוחדים להם: תוציא 10 ביצים, אופס...נשברו 4... תכניס תכניס לקערה צריך סה"כ 2.. תוציא ת'קליפות מהעקרה, זה לא כלול במתכון..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול-טוק 5 - שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 369 370 371 ... 674 675 676 לדף הבא סך הכל 676 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.