|
|
| נשלח ב-2/8/2015 02:11 |
|
| |
990, נורא כייף להרגיש נאור, ומבין במוזיקה ולהגיד שזה לא מוזיקה אני לא יודעת מה ההשכלה המוזיקלית שלך אבל, לי שי, וכן, זה כן מוזיקה... נכון, יש מוזיקה יותר טובה ממנה, ואז? יש אלפי/מליוני אנשים שאוהבים אותה אתה יכול לזלזל בהם כה? אתה יודע שמוזיקה ערבית למשל, נחשבת מוזיקה משובחת. אני לא אוהבת אז היא לא מוזיקה מבחינתי? מה זה ההתנשאות הזאת.. נכתב ע"י אשכנזיה טהורה , שלא מכירה את קובי אפללו. אבל בהחלט שומעת את אייל גולן וכדו
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 02:13 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | יודעת, סמים...יש בהם קלים וחמודים כאלה...אנשים יגידו שהם דבר נהדר ברגע הנכון. אבל כל פיכח ופיקח יסכים שבסמים- לא נוגעים כי בבסיסם הם דבר רע (להוציא מקרים רפואיים) כנ'ל מוזיקה מזרחית (שאלוקים יסלח לי שקראתי לזה מוזיקה). ואם יש שיר שחורג מהקטגוריה, כנראה שהוא כבר פחות מזרחי. ולגבי האשכנזיות, אם לא עניין האנונימיות הייתי מונה כאן בשמותיהם אינספור ספרדים שרק ידרבנו ויחזקו את מה שכתבתי. קיצוני אבל קולע, צריך להיות רק מספיק בוטה ואמיץ כדי להודות בזה. (אפשר אפילו לאהוב את הז'אנר, אבל אני לא מוכן לקבל שזה "טוב") נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
שאני שומע אותך..
אני מתחיל לשיר את השיר של עוזי חיטמן..
ויש כאלה שלוקחים מונופול על המוזיקה..יודעים מה יותר טוב ממני מה טוב בשבילי...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 02:13 |
|
| |
990 לא מסכימה איתך אבל יו נואו כל אחד ומה שוא חושב...
אבל קצת הגזמת אולי אפילו הרבה שהשוות את המוזיקה המזרחית לסמים...!!
וכל אחד אוהב משהו אחר..לי אין בעייה להודות שמזרחי כבד אני שונאת!!!! אבל הקליל יש מאוד יפים!!!
הכללת ...לא אהבתי...
ותמרוש..תרימי תכנפיים של המזגן למעלה..שלא יהיה עליך...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 02:15 |
|
| |
שימי על 27..זה יקרר בקטנה..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 02:16 |
|
| |
יקרר בקטנה, עכשיו ללכת לחפש את השלט בכל הבית.. בעעעעעעעעעעע
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 02:17 |
|
| |
בשביל זה יש את "אמר ר' בנימין"...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 02:17 |
|
| |
לא יודעת, יש לי כמה גיסות עם גנים אמירקאים עליהם הסגולה הזאת לא עובדת אלוקים יודע, איפה הן מנחיות דברים בסיסים...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 02:29 |
|
| |
אז תשאלי אותו איפה הן שמו..:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 02:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 02:32 |
|
| |
מכיון שהוא עבר הרבה השלט הזה, בשביל להשתמש בו צריכים לעבור את ריקוד השלטים זה אומר 2 דפיקות על השולחת, זריקה על הספה, קפיצה מקומה שניה, ותחנונים מרובים פלוס 4 פרק י תהלים, לאור כל הנל, הוא סובל מקשיי שמיעה, ולמעשה הוא כבד שמיעה לחלוטין, כך שדיבורים, לא עוזרים.. והולכים לישון עם מזגן מכובה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 02:35 |
|
| |
תמר יש מזגנים שאפשר להפעיל אותם גם בלי שלט, תנסי לפתוח את המכסה ולראות אם יש כפתורים. חבל להתייאש מראש ולקום דביק כמו טופי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 02:41 |
|
| |
להתחיל להגיע עד למעלה?
אני נעדרת כל חוש טכני.. חבל שאני אפתח את הפלורסנט במקום את הממזגן
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 02:42 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 02:43 |
|
| |
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 02:44 |
|
| |
ומעניין לעניין באותו עניין, אני רוצה להתנצל על המילים שכתבתי על המוזיקה המזרחית... אף מילה מהדברים שנאמרו לא היו צריכים להיאמר, וסליחה על זה מכולם. מיותר לציין שהכבוד שאני רוחש לכל אחד/ת פה לא מושפע בכהוא זה מהעדפות מוזיקליות. הכל בגדר נושא לסמול טוק. שנסחפתי איתו יותר מידיי. המשך סמילטוק מהנה ;) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|