|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:33 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | . מסוכנת זה השם השני שלי אחרי שבעה הנוכחים.. פייי איזה כיף יש לי מעריץ סמוי... חתימה אחרי שאשתוף ידיים מהפפריקה
האמת אני מפחד להתעסק עם מסוכנות כל הכבוד ככה צריך _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
את אוהבת שבנים מפחדים ממך? חחחלא.. אבל אם הוא בוחר לפחד אני אדרבן אותו .. בשביל שירגיש גבר..;) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
אני מרגיש גבר גם שאני מפחד 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:33 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  | חחחחחחחחח
מי מאשים??
קח לעצמך קרדיט!! עד כדי כך גרוע?? אויש... כנראה שבסוף אצטרך לקבוע תור אצל המנתח פלסטי _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) דווקא לפי מה שהבנתי, מאוד אכזבת אותם שהורדת את התמונה.
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 28/08/2015 14:31:38
|
| אבל שימחתי את אבא שבשומיים... רק לו אני דופקת חשבון... ועזוב אם לא אהבת עדיף להוריד... אחרי הכל אין עוד מעריץ סמוי כמוך
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:36 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | חחחחחחחחח
מי מאשים??
קח לעצמך קרדיט!! עד כדי כך גרוע?? אויש... כנראה שבסוף אצטרך לקבוע תור אצל המנתח פלסטי _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) דווקא לפי מה שהבנתי, מאוד אכזבת אותם שהורדת את התמונה.
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 28/08/2015 14:31:38 אבל שימחתי את אבא שבשומיים... רק לו אני דופקת חשבון... ועזוב אם לא אהבת עדיף להוריד... אחרי הכל אין עוד מעריץ סמוי כמוך _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
אוו אלה מילים שהכי אהבתי !
כולם פה מעריצים : )
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:39 |
|
| |
יייוו שאנל, הזכרת לי נשכחות אחלה תמונות..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:39 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  | חחחחחחחחח
מי מאשים??
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 28/08/2015 14:31:38 אבל שימחתי את אבא שבשומיים... רק לו אני דופקת חשבון... ועזוב אם לא אהבת עדיף להוריד... אחרי הכל אין עוד מעריץ סמוי כמוך _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
כולם פה מעריצים : ) |
| תודה תודה הוסמקתי לי לתומי
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:43 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
כולם פה מעריצים : ) תודה תודה הוסמקתי לי לתומי _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
אין על מה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:43 |
|
| |
תמרוש..ראיתי ליל שימורים....
מה יהיה איתך?..בסוף הצלילות תיהיה ממך והלאה..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:45 |
|
| |
לא ניראה לי, שפעם צלילות הייתה החלק החזק אצלי,
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:48 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  | _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
כולם פה מעריצים : ) תודה תודה הוסמקתי לי לתומי _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
אין על מה. |
| מה יהיה שמייח? נוסע לאומן? הולך שם שמיח
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:48 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | יייוו שאנל, הזכרת לי נשכחות אחלה תמונות.. |
| תודה! אחלה טריפ לחודש אילול... מתי היית שם
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:50 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
כולם פה מעריצים : ) תודה תודה הוסמקתי לי לתומי _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
אין על מה. מה יהיה שמייח? נוסע לאומן? הולך שם שמיח _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
איך הבנת שאני קשור? חח
האמת השנה לא יודע אם יצא לי ללכת.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:51 |
|
| |
אני נמצאת שם כמעט כל שנה, אבל בחורף ומשוטטת לי ברחבי אוקראינה על מזחלות וכרכרות סוסים..
|
|
|
|
|