| נשלח ב-28/8/2015 14:53 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  | _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
אוו אלה מילים שהכי אהבתי !
כולם פה מעריצים : ) תודה תודה הוסמקתי לי לתומי _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
אין על מה. מה יהיה שמייח? נוסע לאומן? הולך שם שמיח _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
איך הבנת שאני קשור? חח
האמת השנה לא יודע אם יצא לי ללכת. |
| ברור... צריך מטוס.. למה להתעייף... למה מה מניע אותך? האוקראיניות? באמת פישלו השנה
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:55 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | אני נמצאת שם כמעט כל שנה, אבל בחורף ומשוטטת לי ברחבי אוקראינה על מזחלות וכרכרות סוסים.. |
| פצ׳י מו לא בקיץ? פגשת את שולה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:55 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | ברור... צריך מטוס.. למה להתעייף... למה מה מניע אותך? האוקראיניות? באמת פישלו השנה _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
הייתי שם כמה פעמים, פשוט השנה לא ארגנתי לזה כסף 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:56 |
|
| |
היא מאכילה אותי כל פעם תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה...
כאילו השאריות..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 15:14 |
|
| |
נגמרה ההפסקה, אפשר לחזור לכיתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 15:14 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  | | ברור... צריך מטוס.. למה להתעייף... למה מה מניע אותך? האוקראיניות? באמת פישלו השנה _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
הייתי שם כמה פעמים, פשוט השנה לא ארגנתי לזה כסף  |
| אם לא הייתי קמצנית הייתי נותנת לך.. אבל בחייאת... בגלל כסף אתה מוותר?? כסף יש הרבה בעולם... הזדמנות כזו יש רק אחת...! אם הייתי בן הייתי רצה לשם ברגל.... מסיבה 24/7 פלוס טיהור כללי... יש יותר טוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 15:15 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | היא מאכילה אותי כל פעם תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה...
כאילו השאריות.. |
| לפחות לך היא מביאה... ממני היא רק לוקחת...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 15:19 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | ברור... צריך מטוס.. למה להתעייף... למה מה מניע אותך? האוקראיניות? באמת פישלו השנה _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
הייתי שם כמה פעמים, פשוט השנה לא ארגנתי לזה כסף אם לא הייתי קמצנית הייתי נותנת לך.. אבל בחייאת... בגלל כסף אתה מוותר?? כסף יש הרבה בעולם... הזדמנות כזו יש רק אחת...! אם הייתי בן הייתי רצה לשם ברגל.... מסיבה 24/7 פלוס טיהור כללי... יש יותר טוב? |
| זה המשפט הכי מצחיק
לא רק בגלל כסף, ארגנתי לזה כסף הרבה פעמים, אבל השנה היו הרבה הוצאות, אז לא יצא לי.
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 28/08/2015 15:23:24
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 15:20 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  | | ברור... צריך מטוס.. למה להתעייף... למה מה מניע אותך? האוקראיניות? באמת פישלו השנה _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
הייתי שם כמה פעמים, פשוט השנה לא ארגנתי לזה כסף אם לא הייתי קמצנית הייתי נותנת לך.. אבל בחייאת... בגלל כסף אתה מוותר?? כסף יש הרבה בעולם... הזדמנות כזו יש רק אחת...! אם הייתי בן הייתי רצה לשם ברגל.... מסיבה 24/7 פלוס טיהור כללי... יש יותר טוב? זה הפשט הכי מצחיק
לא רק בגלל כסף, ארגנתי לזה כסף הרבה פעמים, אבל השנה היו הרבה הוצאות, אז לא יצא לי. |
| היו הרבה פגישות היית צריך לקנות המון בקבוקי קולה דיאט קטן עם שתי קשים..;)
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 15:22 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | ברור... צריך מטוס.. למה להתעייף... למה מה מניע אותך? האוקראיניות? באמת פישלו השנה _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
הייתי שם כמה פעמים, פשוט השנה לא ארגנתי לזה כסף אם לא הייתי קמצנית הייתי נותנת לך.. אבל בחייאת... בגלל כסף אתה מוותר?? כסף יש הרבה בעולם... הזדמנות כזו יש רק אחת...! אם הייתי בן הייתי רצה לשם ברגל.... מסיבה 24/7 פלוס טיהור כללי... יש יותר טוב? זה הפשט הכי מצחיק
לא רק בגלל כסף, ארגנתי לזה כסף הרבה פעמים, אבל השנה היו הרבה הוצאות, אז לא יצא לי. היו הרבה פגישות היית צריך לקנות המון בקבוקי קולה דיאט קטן עם שתי קשים..;) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
חח לא, על שתיה אני משלם בכיף : )
הוצאות אחרות שאני לא יכול להגיד בפורום הכללי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 15:30 |
|
| |
תירוצים תירוצים... אבל שוין אתה מפסיד.. שמעתי השנה יש שניצלים חינם... זה טוב לפיגורה..:)
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 15:32 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | תירוצים תירוצים... אבל שוין אתה מפסיד.. שמעתי השנה יש שניצלים חינם... זה טוב לפיגורה..:) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
תודה שאת מדרבנת אותי חח
ברור שזה טוב לפיגורה, תלוי לפי הרמת כשרות של השניצלים ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 15:41 |
|
| |
השבת חבר של אחי בא להתארח.. הוא זכור לטובה אצלי למה השירה והזימרה שלו זה משו... כל פעם בשיר להתענג בתענוגים הוא נתקע חצי שעה.. במשפט ולשדך הבנות.. ולשדך הבנות... אבא שלי אומר בסדר הבנתי..! חחח שיהיה אחלה שבת שבעולם... שבת מנוחה שמחה עונג ומשפחה.. במיוחד ליושבי הפורום הזה ... צדיקונת טום רציף אליפלת כיפה קטנה 990 שמייח תמר ליטאי נועם שלום אביה..ולכל מי ששכחתי.. סליחה זה היה בכוונה ... אחלה שבת שבעולם... :-* וסופשבוע פורה
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 15:48 |
|
| |
שבת שלום שאנל : )
|
|
|
|
|