|
|
| נשלח ב-31/8/2015 10:48 |
|
| |
חחח רעיון לפעם אחת...אני לא סובלת לתת תירוצים..מידי דוגרית...וגאה בזה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:04 |
|
| |
דף 500! קונגרג׳ליישן .. בוקר אור צדיקונת 990.. צדיקונת.. את מעדיפה גבר גבוהה ממך וההורים חושבים שזה מיותר? מה הגובה שלך ? ו990.. מה לדעתך גובה חצאית צריכה להיות? מה סגנון הלבוש שאתה מעדיף? צדיקעס ? את רק שחור לבן?
תוקן על ידי שאנל22 ב- 31/08/2015 11:05:40
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:09 |
|
| |
אני לובש רק שחור לבן, להוציא טיולים, לא משנה בארץ או בחו"ל. ובחיי שאין לי מושג מה זה אומר סגנון לבוש... אורך החצאית מבחינתי צריך להיות על הברך (לא מעל, והלוואי שאפילו תכסה) בזמן עמידה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:14 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אני לובש רק שחור לבן, להוציא טיולים, לא משנה בארץ או בחו"ל. ובחיי שאין לי מושג מה זה אומר סגנון לבוש... אורך החצאית מבחינתי צריך להיות על הברך (לא מעל, והלוואי שאפילו תכסה) בזמן עמידה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| על הברך בזמן עמידה? אז בישיבה מה יהיה..;) התכוונתי סגנון לבוש.. ג׳ינס כן לא . ירושלמי /חצאיות כפלים/ מודרנית ... זה סגנון
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:16 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | מה לדעתך גובה חצאית צריכה להיות? מה סגנון הלבוש שאתה מעדיף? _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
תוקן על ידי שאנל22 ב- 31/08/2015 11:05:40 |
|
לאורך החצאית יש הגדרות הלכתיות.
אין כאן שאלה של עדיפות.
יש הלכה. מה שעומד בגדרי ההלכה הוא מעולה, ומה שלא - לא!
(כמובן שבתוך מסגרת ההלכה אפשר לעשות כל מיני דברים, במצב של היום אין הרבה לאן לסטות בתוך מסגרת ההלכה, כיוון שיש דברים שבהגדרתם הפשוטה הם בתוך מסגרת ההלכה, אבל בהגדרה המעמיקה יותר, הם לא. כיוון שהגדרת ההלכה הפשוטה זה כביכול לתת מידות ומיקומים, אבל המעמיקה היא פשוט לא לחשוף ולא למשוך. וד"ל)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:19 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | | מה לדעתך גובה חצאית צריכה להיות? מה סגנון הלבוש שאתה מעדיף? _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
אין כאן שאלה של עדיפות.
(כמובן שבתוך מסגרת ההלכה אפשר לעשות כל מיני דברים, במצב של היום אין הרבה לאן לסטות בתוך מסגרת ההלכה, כיוון שיש דברים שבהגדרתם הפשוטה הם בתוך מסגרת ההלכה, אבל בהגדרה המעמיקה יותר, הם לא. כיוון שהגדרת ההלכה הפשוטה זה כביכול לתת מידות ומיקומים, אבל המעמיקה היא פשוט לא לחשוף ולא למשוך. וד"ל) |
|
היום יש בנות שמבינות בהלכה לא בגלל שצריך אלא בגלל למצוא דרך היתר לכל הדברים... אבל יש דברים שקשה לעמוד .. הלוואי אזכה ללכת הכל אחרי ההלכה....
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:20 |
|
| |
כתבתי שהייתי שמח לחצאית שמכסה לגמרי את הברך, ואז בזמן ישיבה זה ממש על הברך ובסך הכל יוצא צנוע ועדין. אבל מה לעשות שאני לא מקבל הצעות כאלה? הורדתי את הרף כי אני לא לומד בחברון. ואין לי מושג אם בעד או נגד ג'ינסים או חצאיות קפלים (אם לחצאית יש קפלים שתלך לחדר כושר) אני שופט כשאני רואה בפועל. לא יודע לקרוא לזה בשמות. אני מניח שעם בד מסויים אפשר לעשות בגד צנוע ומבד צנוע בגד פרוץ. הכל לפי הסגנון של הבחורה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:22 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | מה לדעתך גובה חצאית צריכה להיות? מה סגנון הלבוש שאתה מעדיף? _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
אין כאן שאלה של עדיפות.
(כמובן שבתוך מסגרת ההלכה אפשר לעשות כל מיני דברים, במצב של היום אין הרבה לאן לסטות בתוך מסגרת ההלכה, כיוון שיש דברים שבהגדרתם הפשוטה הם בתוך מסגרת ההלכה, אבל בהגדרה המעמיקה יותר, הם לא. כיוון שהגדרת ההלכה הפשוטה זה כביכול לתת מידות ומיקומים, אבל המעמיקה היא פשוט לא לחשוף ולא למשוך. וד"ל)
היום יש בנות שמבינות בהלכה לא בגלל שצריך אלא בגלל למצוא דרך היתר לכל הדברים... כמה נכון ככה כואב אבל יש דברים שקשה לעמוד .. כגון מה? הלוואי אזכה ללכת הכל אחרי ההלכה... הלוואי _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:23 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | כתבתי שהייתי שמח לחצאית שמכסה לגמרי את הברך, ואז בזמן ישיבה זה ממש על הברך ובסך הכל יוצא צנוע ועדין. אבל מה לעשות שאני לא מקבל הצעות כאלה? הורדתי את הרף כי אני לא לומד בחברון. ואין לי מושג אם בעד או נגד ג'ינסים או חצאיות קפלים (אם לחצאית יש קפלים שתלך לחדר כושר) אני שופט כשאני רואה בפועל. לא יודע לקרוא לזה בשמות. אני מניח שעם בד מסויים אפשר לעשות בגד צנוע ומבד צנוע בגד פרוץ. הכל לפי הסגנון של הבחורה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| תרצה תקבל בעזרת השם... היא הלכה לחדר כושר אמרו שהיא מקרה אבוד... כי אמא שלה זה קורדרוי.. ואם נגיד אתה יוצא עם בחורה שהחצאית מעל הברך (הבטיחו שזה מתחת אבל היא אוי אברוך התכווצה במכונה) אבל יש כימייה והכל... היית ממשיך? מעיר לה על החצאית? רומז לה משהו?
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:24 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | |
|
אני בטוח שכתבת את זה מתוך אמוציונליות בלתי נשלטת...
א) כי אין לי מושג על מי אתה מדבר בנוסף אלי כשכללת את זה בביטוי "אתם".
ב) כי גם אילו התשובה חיובית, לא ממש ציפית לאישור כאן...
העולה מהדברים שברור שכתבת את זה בתור 'יציאה' או/ו 'חשש', ולא מתוך מחשבה מחושבת...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:26 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | |
| לטנגו צריך 2 ! ונועם בחור טוב שמגיע לו יותר טוב.. ככה נראה אם טעיתי אז שיקח את הברכה ויברח..:)
|
|
|
| |
בסד
שאנל מזה משנה מה הוא אומר? משנה מה ה' אומר על מעשינו.... לפניו נצטרך לתת דין וחשבון מתישהו...
|
|
|
|
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | דף 500! קונגרג׳ליישן .. בוקר אור צדיקונת 990.. צדיקונת.. את מעדיפה גבר גבוהה ממך וההורים חושבים שזה מיותר? מה הגובה שלך ? ו990.. מה לדעתך גובה חצאית צריכה להיות? מה סגנון הלבוש שאתה מעדיף? צדיקעס ? את רק שחור לבן?
תוקן על ידי שאנל22 ב- 31/08/2015 11:05:40 |
|
כמעט כמוך..1.74...ההורים בדיעה העיקר שהוא בן אדם טוב עם יר'ש....מה לעשות ככה זה דור של פעם...
|
|
|
|
|