|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:27 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | | מה לדעתך גובה חצאית צריכה להיות? מה סגנון הלבוש שאתה מעדיף? _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
תוקן על ידי שאנל22 ב- 31/08/2015 11:05:40
לאורך החצאית יש הגדרות הלכתיות.
אין כאן שאלה של עדיפות.
יש הלכה. מה שעומד בגדרי ההלכה הוא מעולה, ומה שלא - לא!
(כמובן שבתוך מסגרת ההלכה אפשר לעשות כל מיני דברים, במצב של היום אין הרבה לאן לסטות בתוך מסגרת ההלכה, כיוון שיש דברים שבהגדרתם הפשוטה הם בתוך מסגרת ההלכה, אבל בהגדרה המעמיקה יותר, הם לא. כיוון שהגדרת ההלכה הפשוטה זה כביכול לתת מידות ומיקומים, אבל המעמיקה היא פשוט לא לחשוף ולא למשוך. וד"ל)
היום יש בנות שמבינות בהלכה לא בגלל שצריך אלא בגלל למצוא דרך היתר לכל הדברים... כמה נכון ככה כואב אבל יש דברים שקשה לעמוד .. כגון מה? הלוואי אזכה ללכת הכל אחרי ההלכה... הלוואי _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
| מה עם כל המרבה שיחה עם האישה?? זה לא הלכה?
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:28 |
|
| |
אם השיחה ממש ממש זורמת וטובה, והיא מספיק בוגרת בשביל לא להפגע (כבר אמרת, "שהכל מושלם" חוץ מזה) אז הייתי מעלה בצורה עדינה את הנושא, ומנסה לברר האם יש סיכוי שכנשואה החצאיות יצמיחו כמה סנטימטרים נוספים. אם היא לא תסכים בשום פנים ואופן, יוצא שתי סיבות להפסיק את השידוך...הראשונה היא שחצאית מעל הברך זה פרוץ מבחינתי (מוכן לסלוח לבחורה שכרווקה נתפתתה טיפה לקצר, וגם לא יותר מידיי כמובן) והסיבה השניה, היא שזה כנראה סימן שהבחורה לא מספיק רוצה אותי (כמובן אחרי שמובן לה כמה חשוב לי העניין) ובאמת כדאי להנשא לבחורה שלא מספיק רוצה את הבחור?! :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:29 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אם השיחה ממש ממש זורמת וטובה, והיא מספיק בוגרת בשביל לא להפגע ( כבר אמרת, "שהכל מושלם" חוץ מזה) אז הייתי מעלה בצורה עדינה את הנושא, ומנסה לברר האם יש סיכוי שכנשואה החצאיות יצמיחו כמה סנטימטרים נוספים.
אם היא לא תסכים בשום פנים ואופן, יוצא שתי סיבות להפסיק את השידוך...הראשונה היא שחצאית מעל הברך זה פרוץ מבחינתי (מוכן לסלוח לבחורה שכרווקה נתפתתה טיפה לקצר, וגם לא יותר מידיי כמובן) והסיבה השניה, היא שזה כנראה סימן שהבחורה לא מספיק רוצה אותי (כמובן אחרי שמובן לה כמה חשוב לי העניין) ובאמת כדאי להנשא לבחורה שלא מספיק רוצה את הבחור?! :)
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
בדכ זה בא עם עוד כמה דברים..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:30 |
|
| |
ונועם, התכוונתי בצחוק לגמרי...אם לא הייתי מהפלאפון- הייתי מוחק אם זה רצונך. פשוט הסתכלתי לרגע על השם שלך ואמרתי לעצמי, זה נשמע כמו חשבון של 2 אנשים, נועם+שלום שיעשע אותי, סליחה אם לך זה גרם תחושה שונה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:30 |
|
| |
צדיקונת אני 17.6 וחצי ואצלי זה ההיפך.. ברור ירא שמיים אבל רוצים שיהיה יותר גבוהה ממני... אבא שלי 1.95 ואחי הקטן כבר 1.87 והיום בן 17.... אני לא רוצה נמוך ממני אבל לפעמים הגבוהים מרוב הגובה אין חמצן שם למעלה.... וחייכנית מה קשור היום אפשר ללבוש סטייל בגדר ההלכה... כנסי לאתרים של שאנל וגוצ׳י ואחיות אולסן... הבגדים שם יותר צנועים מגאולה אז יש פול סגנונות
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:32 |
|
| |
חחח שאנל תודי שאין על הגובה שלנו!!!
פיייי משפחה גבוה יש לך...בטח בית מיוחד תקרה גבוה וזה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:33 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | מה לדעתך גובה חצאית צריכה להיות? מה סגנון הלבוש שאתה מעדיף? _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
אין כאן שאלה של עדיפות.
(כמובן שבתוך מסגרת ההלכה אפשר לעשות כל מיני דברים, במצב של היום אין הרבה לאן לסטות בתוך מסגרת ההלכה, כיוון שיש דברים שבהגדרתם הפשוטה הם בתוך מסגרת ההלכה, אבל בהגדרה המעמיקה יותר, הם לא. כיוון שהגדרת ההלכה הפשוטה זה כביכול לתת מידות ומיקומים, אבל המעמיקה היא פשוט לא לחשוף ולא למשוך. וד"ל)
היום יש בנות שמבינות בהלכה לא בגלל שצריך אלא בגלל למצוא דרך היתר לכל הדברים... כמה נכון ככה כואב אבל יש דברים שקשה לעמוד .. כגון מה? הלוואי אזכה ללכת הכל אחרי ההלכה... הלוואי _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) מה עם כל המרבה שיחה עם האישה?? זה לא הלכה? _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
את מדברת לעניין, אבל שלנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:35 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אם השיחה ממש ממש זורמת וטובה, והיא מספיק בוגרת בשביל לא להפגע (כבר אמרת, "שהכל מושלם" חוץ מזה) אז הייתי מעלה בצורה עדינה את הנושא, ומנסה לברר האם יש סיכוי שכנשואה החצאיות יצמיחו כמה סנטימטרים נוספים. אם היא לא תסכים בשום פנים ואופן, יוצא שתי סיבות להפסיק את השידוך...הראשונה היא שחצאית מעל הברך זה פרוץ מבחינתי (מוכן לסלוח לבחורה שכרווקה נתפתתה טיפה לקצר, וגם לא יותר מידיי כמובן) והסיבה השניה, היא שזה כנראה סימן שהבחורה לא מספיק רוצה אותי (כמובן אחרי שמובן לה כמה חשוב לי העניין) ובאמת כדאי להנשא לבחורה שלא מספיק רוצה את הבחור?! :) נשלח מהאנדרואיד שלי |
| לא לא.. אבל מגניב שיש עדיין בחורים שאומרים ״היא לא רוצה אותי״ כל מה שאני מכירה אומרים ״שלא תפספס שלמות כמוני״ ..ו.. אני הייתי שמחה שמישו יעיר לי .. רק שזה לא קרה ;) ומקווה שלא יקרה שהכל ינעם לו בשלמות..;) . ואחותי לא מזמן יצאה עם בחור הוא שאל אותה אם זה האורך של החצאית שלה או שיש לה יותר קצרות.. כשהיא שאלה מדוע הוא אמר ככה אחיות שלי לובשות!! מסכנה הצדיקה הזו..;) חח יש לו מזל אני לא הייתי שם במקומה
תוקן על ידי שאנל22 ב- 31/08/2015 11:41:05
Nobody perfect....I'm nobody ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:37 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | | מה לדעתך גובה חצאית צריכה להיות? מה סגנון הלבוש שאתה מעדיף? _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
אין כאן שאלה של עדיפות.
היום יש בנות שמבינות בהלכה לא בגלל שצריך אלא בגלל למצוא דרך היתר לכל הדברים... כמה נכון ככה כואב אבל יש דברים שקשה לעמוד .. כגון מה? הלוואי אזכה ללכת הכל אחרי ההלכה... הלוואי _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) מה עם כל המרבה שיחה עם האישה?? זה לא הלכה? _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
את מדברת לעניין, אבל שלנו? |
| אתה אומר מה קשה לא לעבור על הלכה עם הצניעות.. אז אני עונה שכמו שלכם קשה בדברים ספציפיים לנו קשה בצניעות... אבל סתור רווקה ונשואה זה שונה.. שאת מבינה שבעלך יאהב אותך גם בלי זה זו וזה... אתה מסכים לוותר על זה!
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:38 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | |
|
| ברוך שעשני כרצונו כבר אמרתי בבוקר ואומר שוב..;) לא.. אנחנו תחת כיפת השמיים..;) גם ככה אם יורד גשם הם לא מרגישים זאת..;)
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:40 |
|
| |
אם לדוגמא היית הולכת עם מעל הברך, ורצה הגורל נפגשת עם בחור שכמו המתואר במקרה הנ'ל- מפריע לו שאשתו תלך עם מעל הברך, אבל כמו שציינת- הכל כל כך מושלם חוץ מזה: היית מוכנה להאריך בשבילו או לא? את לא מוכרחה לענות בכנות, פשוט ממש מסקרן אותי אם זה מעצבן את הבחורה, או שאם היא רוצה את הבחור היא תבין אותו... (אני בטוח שזה שונה מבחורה לבחורה ומבחור לבחור הכל לפי המקרה לפרטי פרטיו, אבל עדיין אפשר בטח לתת פרטים כלליים) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:42 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | |
ברוך שעשני כרצונו כבר אמרתי בבוקר ואומר שוב..;) לא.. אנחנו תחת כיפת השמיים..;) גם ככה אם יורד גשם הם לא מרגישים זאת..;)
נזכרתי בך אתמול ...נתקלתי בטיטולים למבוגרים וזה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:44 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | מה לדעתך גובה חצאית צריכה להיות? מה סגנון הלבוש שאתה מעדיף? _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
אין כאן שאלה של עדיפות.
היום יש בנות שמבינות בהלכה לא בגלל שצריך אלא בגלל למצוא דרך היתר לכל הדברים... כמה נכון ככה כואב אבל יש דברים שקשה לעמוד .. כגון מה? הלוואי אזכה ללכת הכל אחרי ההלכה... הלוואי _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) מה עם כל המרבה שיחה עם האישה?? זה לא הלכה? _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
את מדברת לעניין, אבל שלנו?
אתה אומר מה קשה לא לעבור על הלכה עם הצניעות.. אז אני עונה שכמו שלכם קשה בדברים ספציפיים לנו קשה בצניעות... אבל סתור רווקה ונשואה זה שונה.. שאת מבינה שבעלך יאהב אותך גם בלי זה זו וזה... אתה מסכים לוותר על זה! _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
כל מילה נוספת מיותרת.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:45 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | צדיקונת אני 17.6 וחצי ואצלי זה ההיפך.. ברור ירא שמיים אבל רוצים שיהיה יותר גבוהה ממני... אבא שלי 1.95 ואחי הקטן כבר 1.87 והיום בן 17.... אני לא רוצה נמוך ממני אבל לפעמים הגבוהים מרוב הגובה אין חמצן שם למעלה.... וחייכנית מה קשור היום אפשר ללבוש סטייל בגדר ההלכה... כנסי לאתרים של שאנל וגוצ׳י ואחיות אולסן... הבגדים שם יותר צנועים מגאולה אז יש פול סגנונות _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
פייי איזה גבוהות יש כאן.
טוב אבל אין בנות מעל 190, זה עוד לא ראיתי חח
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 31/08/2015 11:45:41
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 11:47 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | צדיקונת אני 17.6 וחצי ואצלי זה ההיפך.. ברור ירא שמיים אבל רוצים שיהיה יותר גבוהה ממני... אבא שלי 1.95 ואחי הקטן כבר 1.87 והיום בן 17.... אני לא רוצה נמוך ממני אבל לפעמים הגבוהים מרוב הגובה אין חמצן שם למעלה.... וחייכנית מה קשור היום אפשר ללבוש סטייל בגדר ההלכה... כנסי לאתרים של שאנל וגוצ׳י ואחיות אולסן... הבגדים שם יותר צנועים מגאולה אז יש פול סגנונות
אני יודעת(= אני מדברת על החצאית הקצרה שלא עפ"י ההלכה...
|
|
|
|
|