|
|
| נשלח ב-31/8/2015 12:00 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | שאנל את הולכת עם עקבים בשבתות/פגישות? |
| לא יכולה ללכת עם נמוך אני. מרגישה גמדה חחח אני תמיד יוצאת מהבית 1.80 4 עקב סנטים ולפעמים קצת יותר שאני יוצא. עם אחותי שהיא באותו הגובה שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 12:00 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | פששש שאנל
ירבו כמותך!
צריך להתחיל לברך את הבנות ב'ישמיך אלוקים כשרה רבקה רחל לאה ושאנל שששה לעשות רצון בעלה'
נשלח מהאנדרואיד שלי
אפאפאפא מה יעשו בני ישראל 1.70 ומטה? לא יקבלו צדיקה כמוני? וזה לא עניין צדיקה ... זה סטטיסטיקה לקבלת בניין עדי עד..:) |
|
למה שלא יקבלו? 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 12:01 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | אני הולכת עם עקבים., (לא גבוהות )..מצוגעת על הלוק הזה!!! |
| חחח כנל על אחויתך ..;) פיגורה משתנה פלאים ..:) מרגישה אישונת..;)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 12:01 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | שאנל את הולכת עם עקבים בשבתות/פגישות? לא יכולה ללכת עם נמוך אני. מרגישה גמדה חחח אני תמיד יוצאת מהבית 1.80 4 עקב סנטים ולפעמים קצת יותר שאני יוצא. עם אחותי שהיא באותו הגובה שלי |
|
ואם את נפגשת עם בחור שאומרים לך שהוא 1.75 את הולכת עם עקבים לפגישה?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 12:03 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | אני הולכת עם עקבים., (לא גבוהות )..מצוגעת על הלוק הזה!!! צדיקולה את שילוב מעניין מאוד, של בחורה עדינה מאוד, וגבוה וחזקה מצד שני, תרכובת מעניינת.
חן חן ..ואתה עוד לא מכיר. כלום..חחח סתםםם |
|
זה בסדר, זה משעשע
בכיף, וחוץ מזה גם אם תהי גבוה מאוד וחזקה וליד בחור עם כל זה העדינות שלך תמיס אותך כמו חמאה : )
|
|
|
|
|
|
| |
זה הבנה?! זה מראה עינים! אותה בחורה, תהיה נאה יותר על עקב מאשר על הרצפה, עובדה. העובדה הזו כוללת הבנה בנושאים נשיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | שאנל את הולכת עם עקבים בשבתות/פגישות? לא יכולה ללכת עם נמוך אני. מרגישה גמדה חחח אני תמיד יוצאת מהבית 1.80 4 עקב סנטים ולפעמים קצת יותר שאני יוצא. עם אחותי שהיא באותו הגובה שלי
ואם את נפגשת עם בחור שאומרים לך שהוא 1.75 את הולכת עם עקבים לפגישה? |
| זה לא קורה.. אבל זה קרה פעם שאני הייתי 1.70 (גבהתי רק בגיל 20!!!!!) שבחור היה 1.75 בערך וחשבתי שהוא גבוהה לא מזמן עברתי ליידו ואוי פס אני גבוהה יותר! וכעע אני אלך עם פיתה..;(
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 12:04 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | אני הולכת עם עקבים., (לא גבוהות )..מצוגעת על הלוק הזה!!! חחח כנל על אחויתך ..;) פיגורה משתנה פלאים ..:) מרגישה אישונת..;) |
|
חחח הכי כיף להרגיש ככה ליידי:)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 12:05 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | שאנל את הולכת עם עקבים בשבתות/פגישות? לא יכולה ללכת עם נמוך אני. מרגישה גמדה חחח אני תמיד יוצאת מהבית 1.80 4 עקב סנטים ולפעמים קצת יותר שאני יוצא. עם אחותי שהיא באותו הגובה שלי
ואם את נפגשת עם בחור שאומרים לך שהוא 1.75 את הולכת עם עקבים לפגישה? זה לא קורה.. אבל זה קרה פעם שאני הייתי 1.70 (גבהתי רק בגיל 20!!!!!) שבחור היה 1.75 בערך וחשבתי שהוא גבוהה לא מזמן עברתי ליידו ואוי פס אני גבוהה יותר! וכעע אני אלך עם פיתה..;( |
|
ללכת עם פיתה לא מוציא אותך פיתה...
אבל טוב... במילא הצהרת שבשביל הבעל ... אז... אין נפק"מ :)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 12:06 |
|
| |
מה הגובה של הגברים פה? :|
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 31/08/2015 12:06:03
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 12:06 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | שאנל את הולכת עם עקבים בשבתות/פגישות? לא יכולה ללכת עם נמוך אני. מרגישה גמדה חחח אני תמיד יוצאת מהבית 1.80 4 עקב סנטים ולפעמים קצת יותר שאני יוצא. עם אחותי שהיא באותו הגובה שלי
ואם את נפגשת עם בחור שאומרים לך שהוא 1.75 את הולכת עם עקבים לפגישה? זה לא קורה.. אבל זה קרה פעם שאני הייתי 1.70 (גבהתי רק בגיל 20!!!!!) שבחור היה 1.75 בערך וחשבתי שהוא גבוהה לא מזמן עברתי ליידו ואוי פס אני גבוהה יותר! וכעע אני אלך עם פיתה..;(
ללכת עם פיתה לא מוציא אותך פיתה...
אבל טוב... במילא הצהרת שבשביל הבעל ... אז... אין נפק"מ :) |
| חח צלם ושמור
|
|
|
|
|