לא יכולה ללכת עם נמוך אני. מרגישה גמדה חחח אני תמיד יוצאת מהבית 1.80 4 עקב סנטים ולפעמים קצת יותר שאני יוצא. עם אחותי שהיא באותו הגובה שלי
ואם את נפגשת עם בחור שאומרים לך שהוא 1.75 את הולכת עם עקבים לפגישה? זה לא קורה.. אבל זה קרה פעם שאני הייתי 1.70 (גבהתי רק בגיל 20!!!!!) שבחור היה 1.75 בערך וחשבתי שהוא גבוהה לא מזמן עברתי ליידו ואוי פס אני גבוהה יותר! וכעע אני אלך עם פיתה..;(
דיייייייייייי רק בגיל 20??????? שיואוו אני גבהתי ס"מ אחד שנה שעברה:)
אני שונאת את זה שצריך להפגש עם מישהו בגובה שלי אז אני צריכה ללכת עם פיתה:/ ואז בפגישה אני רואה שאני עוקפת אותו עוד עם הכובע....
נשלח ב-31/8/2015 12:07
שאנל22 כתב:
שאנל את הולכת עם עקבים בשבתות/פגישות?
לא יכולה ללכת עם נמוך אני. מרגישה גמדה חחח אני תמיד יוצאת מהבית 1.80 4 עקב סנטים ולפעמים קצת יותר שאני יוצא. עם אחותי שהיא באותו הגובה שלי
ואם את נפגשת עם בחור שאומרים לך שהוא 1.75 את הולכת עם עקבים לפגישה? זה לא קורה.. אבל זה קרה פעם שאני הייתי 1.70 (גבהתי רק בגיל 20!!!!!) שבחור היה 1.75 בערך וחשבתי שהוא גבוהה לא מזמן עברתי ליידו ואוי פס אני גבוהה יותר! וכעע אני אלך עם פיתה..;(
ללכת עם פיתה לא מוציא אותך פיתה...
אבל טוב... במילא הצהרת שבשביל הבעל ... אז... אין נפק"מ :)
חח צלם ושמור
עין רואה ואוזן שומעת.... ו... כל מעשיך....
כך שאין צורך לצלם...:P
אתה באמת שואל או שאתה רוצה שאענה בצירוף הנתונים?
(לא הספיק לך השם שהעלתי לא מזמן...? <שותק>
נשלח ב-31/8/2015 12:13
איזה נתונים? אתה לא יודע מי אני, אבל אתה מוזמן לכתוב לי בפרטי...
נשלח ב-31/8/2015 12:14
צדיקונת כתב:
שאנל את הולכת עם עקבים בשבתות/פגישות?
דיייייייייייי רק בגיל 20??????? שיואוו אני גבהתי ס"מ אחד שנה שעברה:)
אני שונאת את זה שצריך להפגש עם מישהו בגובה שלי אז אני צריכה ללכת עם פיתה:/ ואז בפגישה אני רואה שאני עוקפת אותו עוד עם הכובע....
עד 18 הייתי 1.68 .. התחלתי כושר יומי ועכשיו בגיל 21 אני 1.76 פלוס.. תפסתי את עצמי בידיים והופס !! כעעע מבינה אותך סיס אבל אמן אלו יהיו בעייותינו
נשלח ב-31/8/2015 12:15
איזה כושר עשית?...ז"א שיש לי סיכוי לגבוה עוד?:)
נשלח ב-31/8/2015 12:15
לא ידעתי שאם עושים כושר מקבלים גובה.
נשלח ב-31/8/2015 12:16
שמח_תמיד כתב:
איזה נתונים? אתה לא יודע מי אני, אבל אתה מוזמן לכתוב לי בפרטי...
אני יודעת מי אתה ... ונועם .. כל נתיבותיך שלום ! הירגע ..;)