בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול-טוק 5 - שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/8/2015 14:28 לינק ישיר 

בסד

למה?
היה כייף להיפגש עם חברות ...
ללמוד בלי דאגות קשות כמו מי יהיה החתן שלי?איך אתקדם בעבודה?איזה קורס אעשיר את עצמי השנה?

אין כמו להיות ילדה ופשוט ליהנות ממה שיש....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/8/2015 15:26 לינק ישיר 

חייכניתוש אם לא הייתי מנצלת תזמן של התיכון/סמינר הייתי בוכה על זה (באמת)!

אבל מי שמיצה את כל הזמן אז יש לו חוויות נעימות אבל זהו,ממשיכים הלאה...
אולי זה רק אני..לא בקטע של להתקע בעבר...ושלא תחשבי יש לי זכרונות או או זכרונות טובים! אבל זהו עברתי....להיות ילדה זה כולל ה כ ל  ואני כבר לא שם...

הזדקנתי מה לעשות?:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2015 16:24 לינק ישיר 

יתהפך העוחם אני לא חזור בבית ספר...הרבה יותר קשה מאוניברסיטה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2015 16:45 לינק ישיר 

IAF990 כתב:
יתהפך העוחם אני לא חזור בבית ספר...הרבה יותר קשה מאוניברסיטה

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא הגזמת... אלא, אם כן סבלת מרורים בביה"ס...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2015 16:48 לינק ישיר 

אם יש תקופה שהייתי חוזרת איליה.. זה היסודי... אמא כמה אני מתגעגעת..:) ומה יש לכם איך אפשר לא לאהוב ללמוד? בעצם אני חוצפנית בכלל שאני אומרת את זה חחחח ... אם הייתי שומעת את עצמי לפני כמה שנים.. הייתי חושבת שאני על יותר מידי רסקיו..;)

Nobody perfect....I'm nobody ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/8/2015 16:54 לינק ישיר 

כמה אתם מסוגלים לאכול?

וואי אכלתי שני מלאווחים, אני מפוצץץץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2015 16:56 לינק ישיר 

קרה לי משהו מוזר ודווקה היום שהיה לנו דיבור על זה... הלכתי עם אחותי שיש לה יום הולדת היום לקבר שמעון הצדיק. בקיצור אני נכנסת על המדרכה אני קולטת שש בנות מעורטלות בשאלים וכיסוי עד לעיניים.. פחדתי שזה ערביות אז הלכתי הצידה פתאום אחת צורחת ״טעעעטטטטטעעעעעעע״ אני שמעתי אללה וואקבאר..:) עכשיו הן ישבו בכניסה ובנים עוברים שם ממולם ורגליהם פתוחות לרווחה שכל דחפין יכול לראות את כל החורים בגרביון וצבע ההלבשה תחתונה... לקחתי את ילדת מומולדת ונכנסתי למקום... פתאום אחת מאחרי דופקת לי בגב... סליחה זה אייפון ביד? אמרתי לה אכן! היא אומרת אץ יכולה לכבות אותו או להכניס אותו לתיק!! אבל לא להוציא אותו בבקשה כי יכול להיות שבגללך התפילות שלנו לא תתקבלנה! נעלבתי מעט אבל עשיתי זאת... יצאתי את המקום וחציתי את הכביש ממולם חיכיתי לאבא שיאסוף אותנו... והמראה לא היה כזה מלבלב.. על המדרכה ברגליים מפוסקות צורחות טעטעעעעעעעע וגברים חייבים לעבור ליידם בשביל לצאת.... עכשיו עם כל הכבוד ... מה הצניעות שלהם עוזרת? שהן מכשילות גברים חופשי על הבר וגברים דופקים להם שישתקו את השירה שלהן ״אבא תחזק אותי לגמרי ״ צוחקות בקול ומה הן יושבות על הכביש???? בקיצור התבלבלתי והמראה הזה לא יורד לי מהראש...;(

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/8/2015 17:05 לינק ישיר 

קשה להבין ראש של בנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2015 17:05 לינק ישיר 

איזה יום טראומתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2015 17:13 לינק ישיר 

שאנל22 כתב:
קרה לי משהו מוזר ודווקה היום שהיה לנו דיבור על זה... הלכתי עם אחותי שיש לה יום הולדת היום לקבר שמעון הצדיק. בקיצור אני נכנסת על המדרכה אני קולטת שש בנות מעורטלות בשאלים וכיסוי עד לעיניים.. פחדתי שזה ערביות אז הלכתי הצידה פתאום אחת צורחת ״טעעעטטטטטעעעעעעע״ אני שמעתי אללה וואקבאר..:) עכשיו הן ישבו בכניסה ובנים עוברים שם ממולם ורגליהם פתוחות לרווחה שכל דחפין יכול לראות את כל החורים בגרביון וצבע ההלבשה תחתונה... לקחתי את ילדת מומולדת ונכנסתי למקום... פתאום אחת מאחרי דופקת לי בגב... סליחה זה אייפון ביד? אמרתי לה אכן! היא אומרת אץ יכולה לכבות אותו או להכניס אותו לתיק!! אבל לא להוציא אותו בבקשה כי יכול להיות שבגללך התפילות שלנו לא תתקבלנה! נעלבתי מעט אבל עשיתי זאת... יצאתי את המקום וחציתי את הכביש ממולם חיכיתי לאבא שיאסוף אותנו... והמראה לא היה כזה מלבלב.. על המדרכה ברגליים מפוסקות צורחות טעטעעעעעעעע וגברים חייבים לעבור ליידם בשביל לצאת.... עכשיו עם כל הכבוד ... מה הצניעות שלהם עוזרת? שהן מכשילות גברים חופשי על הבר וגברים דופקים להם שישתקו את השירה שלהן ״אבא תחזק אותי לגמרי ״ צוחקות בקול ומה הן יושבות על הכביש???? בקיצור התבלבלתי והמראה הזה לא יורד לי מהראש...;(

הרגותי מצחוק!!! אם הן עם חצאיות ארוכות אז איך ראו? וגרביונים עם חורים בעעע דוחה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2015 17:17 לינק ישיר 

החצאיות הכפלים הללו הרחבות שיש רוח עושה להן סגנון מרילין מונרו..;) זה היה אחד הרגעים המלחיצים שקרו לי בחיי כבר תרמתי לפורום מנורות לכניסה שתוכלו לראות שאתם חופרים פה בחצות לייל.. והבטחתי ספר תהילים

תוקן על ידי שאנל22 ב- 31/08/2015 17:18:06

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/8/2015 17:21 לינק ישיר 

חחח אני מנסה לדמיין את זה ..אין הורג!!!! הייתי מתפוצצת מצחוק אחכ!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2015 17:24 לינק ישיר 

עכשיו בראש שלי כל שניה מישו בא לירות בי אני בלחץ מערבים רצח! מאז הדקירה במגדל העמק אני לא מבקרת את דודה שלי!! אז בכלל שם??? עכשיו שהיא נגעה לי בגב אני כבר הרגשתי דם וזה... רק נתתי יד לאחותי ואמרתי לה שהארון הראשי שלי אני מורישה לה הנעליים לקטנה יותר התיקי מותגים לגדולה הגיטרה לאח ודירבאלאק מישו נוגע לי באייפון לקבור אותו איתי..;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/8/2015 17:28 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחחחחחחח לויכולה איתך!!!

אם את כ"כ מפחדת ,מה את הולכת לשמעון הצדיק בתוך הערבים?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2015 17:44 לינק ישיר 

אבא הבטיח לי מזומנים ... בשביל מזומנים לפני ראש השנה אני מסכימה גם לעשות שבת אצל הפאטמה ההיא שתלתה שם כביסה..;) (אני בחובות כבר אצל אחים שלי מהסיילים בחול..;)) ואבא שלי עם השגעונות שלו... אמרתי לו כולה 1.76 עכשיו מה עשית אותי ראמבו...

תוקן על ידי שאנל22 ב- 31/08/2015 17:45:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול-טוק 5 - שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 506 507 508 ... 674 675 676 לדף הבא סך הכל 676 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.