|
|
| נשלח ב-31/8/2015 17:50 |
|
| |
חחחח ..לא אוהבת להסתובב שם..מלחיץ אותי..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 17:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 18:39 |
|
| |
נחל צבי נחלת צבי משהו כזה אם זכרוני אינו מטעה בי... ומשו קטן... הבוקר קצת הגזמתי אם המילים ויצאתי לפחות בעיניי סוג של ״צדיקה״ ולא בקטע בריא... אז רק הסבר קטן.. שיגיע האחד קודם שבשבילו אסכים להוריד את כל הבעיות הצניעות שקיימות בי.. הבעיה שלא קיים אדם עדיין שמנסה לקבל פחות ולא יותר... אם יהיה אסכים לוותר על הכל... לא עכשיו להפוך אותי לשרה אימנו כי אני אפילו לא אשתו של לוט.... אז סליחה ותודה .
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 18:42 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | נחל צבי נחלת צבי משהו כזה אם זכרוני אינו מטעה בי... ומשו קטן... הבוקר קצת הגזמתי אם המילים ויצאתי לפחות בעיניי סוג של ״צדיקה״ ולא בקטע בריא... אז רק הסבר קטן.. שיגיע האחד קודם שבשבילו אסכים להוריד את כל הבעיות הצניעות שקיימות בי.. הבעיה שלא קיים אדם עדיין שמנסה לקבל פחות ולא יותר... אם יהיה אסכים לוותר על הכל... לא עכשיו להפוך אותי לשרה אימנו כי אני אפילו לא אשתו של לוט.... אז סליחה ותודה . _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
יש כבר רודפי שמלות שגרמו לך לכתוב את ההבהרה הזו? חחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 18:47 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | נחל צבי נחלת צבי משהו כזה אם זכרוני אינו מטעה בי... ומשו קטן... הבוקר קצת הגזמתי אם המילים ויצאתי לפחות בעיניי סוג של ״צדיקה״ ולא בקטע בריא... אז רק הסבר קטן.. שיגיע האחד קודם שבשבילו אסכים להוריד את כל הבעיות הצניעות שקיימות בי.. הבעיה שלא קיים אדם עדיין שמנסה לקבל פחות ולא יותר... אם יהיה אסכים לוותר על הכל... לא עכשיו להפוך אותי לשרה אימנו כי אני אפילו לא אשתו של לוט.... אז סליחה ותודה .
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 21:19 |
|
| |
האמת אני לא מכיר שמות של רחובות...רק אזורים, היו לי חברים שלמדו שם וביקרתי לא מעט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 23:07 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | האמת אני לא מכיר שמות של רחובות...רק אזורים, היו לי חברים שלמדו שם וביקרתי לא מעט. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
שלמדו שם???
בחבד או במגדל אור??
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 23:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 23:21 |
|
| |
האמת יש לי המון חברים שלמדו שם גם בחבד, אבל אני מכיר אותם בלי קשר למגדל העמק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 23:25 |
|
| |
ערב טובה..
אין לי כח מחר ללכת לעבודה מה עדיף , להיות חולה במצב קל עד לא מורגש או להודיע שאני מתחתנת?
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 23:29 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | ערב טובה..
אין לי כח מחר ללכת לעבודה מה עדיף , להיות חולה במצב קל עד לא מורגש או להודיע שאני מתחתנת?
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע |
|
מתחתנת..זה לא להודיע שהמצב אנוש?:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 23:32 |
|
| |
בעיקרון זה להודיע על מוות איטי ביסורים קשים..
אבל לפחות נשמע קצת הספדים, מה??? היא???
מתחתנת? אחח איזה בחורה חרוצה וטובה הייתה.. תמיד התנדבה לעשות כל מה שרצו
היה לה הרבה זמן פנוי.. אוחח אני מתרגשת..
ניראה לי נלך על מתחתנת...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 23:40 |
|
| |
אני מוכן להספיד..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 23:51 |
|
| |
אני מסננת.. אז אם אתה ממש רוצה, אני צריכה לקרוא את הנאום מראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 23:58 |
|
| |
מוכן..
|
|
|
|