איזה חם היה היום... איזה חום? היה ג׳וק בפינה ריססתי עליו k2000 והדפוק צועק לי ״עודדדדדדד ! תשפריצי לי עוד מהדבר המרענן הזההההההה״ בזכותו תיהיה לי שינה מתוקה כעמבה... לילה טוב ילדים בוקר טוב לסמולטוקים...
נשלח ב-1/9/2015 23:25
כי לא אתן שיתפתח פה דיון על מה שהייתם רוצים שיתפתח. יש עיקר ויש תפל. הסדרה הזו גאונית ביותר, וכל כך נצפית בעולם לא בגלל התועבות שבה, אלא בגלל הסיבות הראשונות שכתבתי. ועדיין אין פה משום הצטדקות כמובן, זה חטאי וזה פשעי, ואני שמח שלא יותר מזה.
990, ככה נח לך לחשוב.. ברור שזו הפקה מטורפת!!! עם עלילה מטורפת עוד יותר. וכן, אולי זה אמור לבחון לעומק את נושא הפולטיקה (בחיי, שהמילה פולטיקה מסמיקה לעומת הסידרה הזו) \אבל היא בוחנת לעומק עוד רבדים עד כמה תוכל לסבול גילוי עריות ושפיכות דמים.. צר לי.. אבל בסוף שם הסידרה הזו כשלה.. וחבל שאנשים שמעריצים ואתה , לא שמים לב מה ניכנס להם בדלת צדדית מאד מאד רחבה..
נשלח ב-1/9/2015 23:26
uניק כתב:
לא רק שלא הפסדתי..
הרווחתי זמן...שבזבזתי על ליטר של דמעות..סדרה מעבר למומלצת..
990, ככה נח לך לחשוב.. ברור שזו הפקה מטורפת!!! עם עלילה מטורפת עוד יותר. וכן, אולי זה אמור לבחון לעומק את נושא הפולטיקה (בחיי, שהמילה פולטיקה מסמיקה לעומת הסידרה הזו) \אבל היא בוחנת לעומק עוד רבדים עד כמה תוכל לסבול גילוי עריות ושפיכות דמים.. צר לי.. אבל בסוף שם הסידרה הזו כשלה.. וחבל שאנשים שמעריצים ואתה , לא שמים לב מה ניכנס להם בדלת צדדית מאד מאד רחבה..
אני מאמין...שנוח להם להתפס על העלילה..כדי להצדיק את המשיכה לחלק הנורא שם..
נשלח ב-1/9/2015 23:28
990, תרגיש בנוח גם אני צפיתי בה. ובהתחלה אהבתי אותה..
ואני רחוקה מרחק רב מלהיות צדקת..
האמת שאני כ"כ נסתרת שאפילו אלוקים לא יודע עד כמה.. וזכותך לאהוב ולהעריץ רק ביקשת שנרחיב.. אל תתלונן..
נשלח ב-1/9/2015 23:33
ביקשתי להרחיב כי חשבתי שזה יתפתח בכיוון של התוכן של הסדרה, כמו למשל הז'אנר, או אופי של דמויות ממנה, או תככים משם. בחיי לא דמיינתי שהדיון ייסוב לכיוונים שהוזכרו פה. לא בפורום 'בחדרי'
אין ספק שכיוני המחשבה שלך מקוריים ביותר.. חשבת שננתח יחד דמוית, ועלילות מהסדרה אבל לא חשבת שנביע ביקורת נגד 2 הבעיות הכה מחרידות ומרכזיות ב בסידרה הזו?
נשלח ב-1/9/2015 23:36
כן. לא כי אני לא מכיר בקיומן, אלא בגלל שזה פורום חרדי. סליחה שחשדתי בכשרים