|
|
| נשלח ב-2/9/2015 21:15 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחח לשמוע ברייל, סורי, זה נשמע לעיססות של בנאדם שאוכל חסההה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2015 21:21 |
|
| |
לא יודעת איך נשמע אדם שאוכל חסה... אני רק יודעת שבליל הסדר בזמן הכזית יש פרצי צחוק לא נשלטים אצלינו זה קשור?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2015 21:26 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | לא יודעת איך נשמע אדם שאוכל חסה...
אני רק יודעת שבליל הסדר
בזמן הכזית
יש פרצי צחוק לא נשלטים אצלינו
זה קשור? |
|
בזמן הכזית או שתיית ארבעת הכוסות? :)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2015 21:30 |
|
| |
תיראה, אנחנו משפחה עם הפרעות.. לא יכולה להגידר זמן מדויק של פרצי צחוק לא נשלטים. ומכיון שהזיכרון שלי לא ממש מפותח מאמינה שאחרי ה 4 כוסות העניין הופל לפרץ צחוק אחד מתמשך...
תוקן על ידי tamar8 ב- 02/09/2015 21:30:54
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2015 21:40 |
|
| |
זה בזמן הכזית שצריך לאכול אותו תוך כדי אכילת פרס....=)))
חחחחחחח נכון?
גם אצלנו, אותו סיפור....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2015 21:49 |
|
| |
אוי זה נורא... הבעיה הכי גדולה בפסח שאחרי ליל הסדר את לא מסוגלת לאכול כלום במשך שנתיים אף פעם לא הבנתי את אלה שמתלוננים על רעב בפסח:) אאכלתם 6 קילו קמח 2 ק"ג חסה וליטר יין אתם רעבים? יש שוקלד רוזמרי.. מטומטמים!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2015 22:02 |
|
| |
שאנל, יש הבדל בענייני יראת שמים לגבי שניהדברים. סרט, זה אדם שחוטא. וחוסר צניעות, זה חוטא ומחטיא. פשוט כמו מתמטיקה... ולגבי להעיר לבחורה בפגישה... אני אפילו לא רוצה להתחיל... אין לבחור שום בעלות על בחורה או זכות להעיר לה על הלבוש שלה אלא אם מדובר על פגישה טרום אירוסין ממש, וגם זה צריך להיעשות בכפפות של משי, אבל בהחלט ניתן לשוחח (דברנו על זה בזמנו, הכוונה שהכל מושלם חוץ מזה). לגבי 'להעיר לבחור'- אם הכל מושלם חוץ מזה שהבחור לא צנוע (או לצורך העניין אולי לא מסודר, או לא מתלבש בצורה מכובדת) בהחלט קנית לעצמך את הזכות לשוחח איתו על הנושא ולבדוק האם יש סיכוי שזה ישתנה כבעל לאישה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2015 22:19 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | שאנל, יש הבדל בענייני יראת שמים לגבי שניהדברים. סרט, זה אדם שחוטא. וחוסר צניעות, זה חוטא ומחטיא. פשוט כמו מתמטיקה... ולגבי להעיר לבחורה בפגישה... אני אפילו לא רוצה להתחיל... אין לבחור שום בעלות על בחורה או זכות להעיר לה על הלבוש שלה אלא אם מדובר על פגישה טרום אירוסין ממש, וגם זה צריך להיעשות בכפפות של משי, אבל בהחלט ניתן לשוחח (דברנו על זה בזמנו, הכוונה שהכל מושלם חוץ מזה). לגבי 'להעיר לבחור'- אם הכל מושלם חוץ מזה שהבחור לא צנוע (או לצורך העניין אולי לא מסודר, או לא מתלבש בצורה מכובדת) בהחלט קנית לעצמך את הזכות לשוחח איתו על הנושא ולבדוק האם יש סיכוי שזה ישתנה כבעל לאישה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| ראשית כל רציתי לשאול אם כבודו מקפיד עלי בצורה זו או אחרת מפאת שמזמן ״מתלהב מתחיל״ כבודו מנסה לדלג על זו שהצטרפה לחמשת האימהות ב״צידקותה״ אם כן אז באמת סורי מכל הלב זה בהחלט לא הייתה הכוונה הכל נאמר בהומור אפילו לא טיפת ציניות או העלבה. עכשיו לנושא שלנו. אתה צודק בהחלט לא קשור אישה צריכה להסתכל על עצמה ולשפוט אם היא סבבה ולא לחכות לנסיך . בהקשר לסרט אתה צודק מליון אחוז אבל איך בן אדם שרואה אישה שעלי כותרת רק על גופה ולא מזיז לו אבל פתאום הוא מזמר על צניעות מול הבחורה.. זה מעצבן אופן המחשבה של הבחור... לא קשור למה מחטיא את מה ... ואתה צודק שאסור להעיר חחחח מסכן האחד! אבל זה מגניב שבחור יגיד לבחורה ״יפה לך גם ביותר ארוך״ היא תבין והוא יהיה מבסוט ו וואלה זה מגניב . מקווה שעניתי על הכל ובכל אופן סליחה אם היה על מה . פייי נשברו לי השיניים באצבעות מהחפירה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2015 22:20 |
|
| |
תמר, מה הקשר פסח?? עכשיו זה ראש השנה!!!
ואת לא תגידי על אנשים מטומטמיים, שמעתתתת
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2015 22:27 |
|
| |
אז לא הבנת לחלוטין! הסיבה שהייתי רוצה את אשתי צנועה, זה לא כדי שאני עצמי לא אכשל בה במראות אסורים חחחח... ולא כדי שאנשים אחרים לא ייכשלו בה... אלא כדי שהצביון, והצורה של הבית תהיה של יראת שמים...משהו בסיסי, לא פרום בכלל. וצניעות זה א.ב. לגבי סרטים/סדרות- אחרי החתונה מחליפים את התכנים שנכנסים הביתה בתכנים כשרים יותר יחסית. (למשל ליטר של דמעות ;) ) ככה המצב לפחות בסובבים אותי שהתחתנו (משפחה+חברים) לכן לא מפריע לי בכלל בחורה שכרווקה רואה סרטים/סדרות, או שכרווקה (כבר אמרתי) התפתתה לקצר החצאית. כי מובן לי שכולנו בני אדם, ולכל אחד/ת הצורך ל"עגל פינה" פה ושם, וזה בסדר כל עוד זוכרים שאין שום היתר, מודעים לחומרת המצב, ושואפים לחזור למוטב בנקודת זמן ידועה וקבועה מראש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2015 22:30 |
|
| |
לא ענית אם יש על מה לסלוח .. אני די עקשנית שנושא זה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2015 22:31 |
|
| |
אין כזה דבר שבחור/ה שהיו רגילים לראות/ללכת בסגנון מסוים ישנו את ההרגל הזה אחרי החתונה בלי סיבה.
תוקן על ידי uניק ב- 02/09/2015 22:31:47
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2015 22:37 |
|
| |
unik את צודקת ב100%! הסיבה היא שהבחור/ה במהותם כן (!) יראי שמים, אלא שחוו איזו מעידה זמנית (זה כולל קיצורי חצאיות, סרטים, וכו') והרצון לבית איכותי ויציב מבחינה רוחנית, זה זה סיבה גדולה ומספקת ביותר כדי לגרום שינוי! ראיתי את זה קורה אצל כמה וכמה זוגות. שאנל, לא נוח לי לדבר על מה פוגע בי או איך אני מושפע מכל מילה שכל אחד מחברי הפורום כותב. תודה,שלום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2015 22:40 |
|
| |
דמיונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2015 22:41 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אז לא הבנת לחלוטין! הסיבה שהייתי רוצה את אשתי צנועה, זה לא כדי שאני עצמי לא אכשל בה במראות אסורים חחחח... ולא כדי שאנשים אחרים לא ייכשלו בה... אלא כדי שהצביון, והצורה של הבית תהיה של יראת שמים...משהו בסיסי, לא פרום בכלל. וצניעות זה א.ב. לגבי סרטים/סדרות- אחרי החתונה מחליפים את התכנים שנכנסים הביתה בתכנים כשרים יותר יחסית. (למשל ליטר של דמעות ;) ) ככה המצב לפחות בסובבים אותי שהתחתנו (משפחה+חברים) לכן לא מפריע לי בכלל בחורה שכרווקה רואה סרטים/סדרות, או שכרווקה (כבר אמרתי) התפתתה לקצר החצאית. כי מובן לי שכולנו בני אדם, ולכל אחד/ת הצורך ל"עגל פינה" פה ושם, וזה בסדר כל עוד זוכרים שאין שום היתר, מודעים לחומרת המצב, ושואפים לחזור למוטב בנקודת זמן ידועה וקבועה מראש. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| חחח אז שניה.. אתה רוצה את אשתך צנועה רק בגלל זה? אוקי . חחח ליטר של דמעות? אוי אברויך אצלינו זה רק דוד החקיין ומה שמו אוחיון חחחח . וברור נובדי פורפקט אבל מיי ניים איז נובדי..;)
|
|
|
|
|