| נשלח ב-3/9/2015 04:01 |
|
| |
| uניק כתב: |  | | אני הולכת עם חצאיות קצרות ובאמת אני גם שואפת להקים בית טוב.אבל, זה לא אומר שאני עכשיו(או אחרי החתונה) משנה את הלבוש שלי....אומרים שאחרי החתונה , הזוג או שהוא עולה ברוחניות(מיעוט) או שיורד ברוחניות(המצוי ביותר)ככה שאם אתה בונה על כך שעכשיו תעשה/תראה מה שבא לך ואחרי החתונה תתנהג אחרת-תדע שזה לא עובד ככה. אדם לא יכול לשנות את המהות שלו אם הוא לא עבד לפני כן על כך.....קח את זה לתשומת לבך. תוקן על ידי uניק ב- 02/09/2015 22:41:57 עצוב על מצבך שעכשיו, ושאת לא חושבת אפילו שזו טעות. חולק על הפרשנות בייחס לעתיד (לא יודע איפה את מסתובבת... חבל מאד...) בהחלט שיותר מאוחר קשה לשנות, אבל דווקא אני מזדהה חלקית עם מה שהוא כתב.
אני בחורה טובה אבל מודרנית! אני בשוק מהמסקנות שהסקת עלי.... |
|
סורי, אני לא הסקתי מסקנות. הגבתי למה שאת כתבת.
אמרת שאת הולכת עם חצאיות קצרות (לא ממש כתבת את האורך, ולא מדדתי, אבל/ו..) שנינו מבינים את הכיוון...
הודעת שאת לא הולכת לשנות את זה.
הזדהית שאחרי החתונה הרוב (ולפי אופן הביטוי נראה שהשלמת שזה מה שהולך להיות גם אצלך) יורדים ברוחניות.
אז כן, אני עצוב שזה המצב. לא עצוב ברמה האישית כלפייך, אלא סתם על צורת הסתכלות והשקפת העולם.
קל להכליל את זה תחת הקטגוריה "אני מודרנית", באט... לא כאן המקום להרחיב.
וסה"כ נראה שאת בעלת השקפה שונה במקור מ-990, ולכן חלקת עליו במה שהוא אמר. אבל כן, ניתן לשנות, וגם לאחר החתונה. בפרט אם רוצים להשקיע, ולהשקיע גם ברוחניות. את צודקת שזה לא הולך ברגע, את צודקת שזה קשה להתרגל ואז לשנות, אבל עדיין.
נ.ב. מקווה שלא לקחת את זה אישי, כי זה ממש לא הייתה הכוונה שלי, אלא נטו ענייני :)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2015 07:38 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | | אני הולכת עם חצאיות קצרות ובאמת אני גם שואפת להקים בית טוב.אבל, זה לא אומר שאני עכשיו(או אחרי החתונה) משנה את הלבוש שלי....אומרים שאחרי החתונה , הזוג או שהוא עולה ברוחניות(מיעוט) או שיורד ברוחניות(המצוי ביותר)ככה שאם אתה בונה על כך שעכשיו תעשה/תראה מה שבא לך ואחרי החתונה תתנהג אחרת-תדע שזה לא עובד ככה. אדם לא יכול לשנות את המהות שלו אם הוא לא עבד לפני כן על כך.....קח את זה לתשומת לבך. תוקן על ידי uניק ב- 02/09/2015 22:41:57 עצוב על מצבך שעכשיו, ושאת לא חושבת אפילו שזו טעות. חולק על הפרשנות בייחס לעתיד (לא יודע איפה את מסתובבת... חבל מאד...) בהחלט שיותר מאוחר קשה לשנות, אבל דווקא אני מזדהה חלקית עם מה שהוא כתב.
אני בחורה טובה אבל מודרנית! אני בשוק מהמסקנות שהסקת עלי....
סורי, אני לא הסקתי מסקנות. הגבתי למה שאת כתבת.
אמרת שאת הולכת עם חצאיות קצרות (לא ממש כתבת את האורך, ולא מדדתי, אבל/ו..) שנינו מבינים את הכיוון...
הודעת שאת לא הולכת לשנות את זה.
הזדהית שאחרי החתונה הרוב (ולפי אופן הביטוי נראה שהשלמת שזה מה שהולך להיות גם אצלך) יורדים ברוחניות.
אז כן, אני עצוב שזה המצב. לא עצוב ברמה האישית כלפייך, אלא סתם על צורת הסתכלות והשקפת העולם.
קל להכליל את זה תחת הקטגוריה "אני מודרנית", באט... לא כאן המקום להרחיב.
וסה"כ נראה שאת בעלת השקפה שונה במקור מ-990, ולכן חלקת עליו במה שהוא אמר. אבל כן, ניתן לשנות, וגם לאחר החתונה. בפרט אם רוצים להשקיע, ולהשקיע גם ברוחניות. את צודקת שזה לא הולך ברגע, את צודקת שזה קשה להתרגל ואז לשנות, אבל עדיין.
נ.ב. מקווה שלא לקחת את זה אישי, כי זה ממש לא הייתה הכוונה שלי, אלא נטו ענייני :) |
|
בדור שלנו...ובציבור שלנו..הכל הפך להיות עניין סטיגמתי וחיצוני,המדד ליראת שמיים,ממזמן נמדד לפי אורך החצאית לשיעור חזון איש, או האם האבא יושב ולומד, ולא עובד חס ושלום,ואכן מתחיל לקום דור,שפורק מעליו אט אט את כל חוקי החומות,שאצלהם הכל שחור ולבן,ורואה מחוץ לקופסא,ואני מאמין שהיא התכוונה והגדירה רוחנית וכו, היא התכוונה על הרוחניות שמגדירים ברחוב איך היא צריכה להיות, על ידי תקנוני סמינרים שמתחרים על שמם,דהיינו..סטיגמות, מה שבטוח שמבט אמיתי הוא המבט הכי ישר ונכון...ומבט אמיתי שמבטא את האני..ובוחן אותו לו יש סיכויים באמת להשיג רוחניות,מה שאין לומר על אברך פרומר שבשם ההשקופה..מלכלך על הגדול ההוא וכו...כי זה גם הפך לרוחניות...
תוקן על ידי טום888 ב- 03/09/2015 07:41:51
תוקן על ידי טום888 ב- 03/09/2015 07:44:02
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2015 14:53 |
|
| |
טום, זה לא היה דייט. זה היה ארוע חטיפה המוני באישון לילה... איפה כל העוגיות? אה?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2015 22:57 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | טום, זה לא היה דייט. זה היה ארוע חטיפה המוני באישון לילה... איפה כל העוגיות? אה? |
|
זהו..שהאחיין החמוד שלך..גם קפץ עליו רוגזו של שדוכים...והוא בררן לא קטן מסתבר...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2015 23:04 |
|
| |
את,את שמתלבטת ...מבינה אותך אבל פליזזזז בשבילי משהו קטנטן!!!
פליזזז
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2015 23:05 |
|
| |
הכל בסדר צדי?????
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2015 23:07 |
|
| |
צדי תקרא לאמא שלך....:)
חחח מעולה!!!
אי יא יא....איזה עולם איזה עולם!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2015 23:11 |
|
| |
אמא שלי לא צדיקונת..היא צדיקה..:))))
איזה עולם??
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2015 23:12 |
|
| |
הוא באמת בשידוכים והאבא של כל הבררנים.. אבל את העוגיות שלי הוא זולל... העיקר
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2015 23:14 |
|
| |
אהה....הוא זלל יותר מדוייק..
כן היה כייף לראות אותו..אתמול..בורר שקד שקד..בשביל לאכול רק מהשוקולד..
יש לו דרישות לינוקא!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2015 23:14 |
|
| |
מממ היה היום הרבה דברים אבל אולי יקרה עוד משהו...הלוואי שיקרה חחחחח
|
|
|