|
|
| נשלח ב-4/9/2015 01:36 |
|
| |
עצבנית, כי יש אנשים מעצבנים...לא מכירה? חח ואת התחרפנת לגמרי היום..כנראה מישהו פישל במשמרת...;) סתםם את צודקת החיים יפים, צריך להנות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2015 01:38 |
|
| |
| uניק כתב: |  | גם לכם/ן קורה כזו סיטואציה?! אני חוזרת עכשיו מחתונה של חברה כולי מבואסת.... נמאס לי לבוא לחתונות שכל הגברים נמצאים אצל הנשים. א"א לרקוד ככה(ולכל מי שתהה לגבי הרוחניות ה"ירודה" שלי-אני באמת לא רוקדת לפני גברים למרות החצאית הקצרה שלי:) ) איך אפשר למגר את התופעה הזו?!
גברים אצל הנשים?????
את מתכוונת לנשואים שחושבים שמותר להם?:)
לאו דווקא, הרוב היה רווקים שמנסים להשיג את היפיפיה/החתיכה התורנית.
תוקן על ידי uניק ב- 04/09/2015 01:35:47
רק לחשוב על הזולות הזא..אני מתבאס..
מהריקודים כבר שכחתי..
|
|
|
|
|
|
|
| |
יוניק באת לטום משמים את!כמה יתפלל כמה!!
תתפלל עלי התפילות שלך נענות!!
ויוניק זה מוכר ומגעיל ומעצבן! זה ממש נורא! הייתי פעם באיזה חתונה שהזמר אמר את זה ברמקול כל אחד יחזור למעבר למחיצה עד שלא זזו כולם לא המשיך....בבקשת משפחות של החתן והכלה כמובן
|
|
|
|
|
| |
| פרוזן כתב: |  | עצבנית, כי יש אנשים מעצבנים...לא מכירה? חח ואת התחרפנת לגמרי היום..כנראה מישהו פישל במשמרת...;) סתםם את צודקת החיים יפים, צריך להנות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
פרוזןןןן..
את האדוווום עכשיו!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2015 01:40 |
|
| |
מכירה ת'תופעה..זה תלוי בישיבות. ויוניק, את לא חייבת להתיחס לכל מה שאומרים פה, את מכירה את עצמיך ויודעת מי את?! ומה את?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2015 01:41 |
|
| |
זה לא חתונה ראשונה שאני נמצאת שזה המצב לצערינו. מה קורה עם טום? אין לי כח לקרוא.....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2015 01:42 |
|
| |
איזה בלאגן השארת פהההה אני לא מוצאת.. תגיד מי בכלל לקח אותך לכזה תפקיד חשוב?!..חוסר אחריות;) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2015 01:43 |
|
| |
חחח שאלה טוב..
טום מה קורה איתך?
עושה פה בלאגן אל תשאלי!!
|
|
|
|
|
| |
| uניק כתב: |  | זה לא חתונה ראשונה שאני נמצאת שזה המצב לצערינו. מה קורה עם טום? אין לי כח לקרוא..... |
|
טןם ציפה למשהו שפוי...
|
|
|
|
|
| |
זה לא דבר שפוי.
|
|
|
|
|
|
| |
| uניק כתב: |  | גם לכם/ן קורה כזו סיטואציה?! אני חוזרת עכשיו מחתונה של חברה כולי מבואסת.... נמאס לי לבוא לחתונות שכל הגברים נמצאים אצל הנשים. א"א לרקוד ככה(ולכל מי שתהה לגבי הרוחניות ה"ירודה" שלי-אני באמת לא רוקדת לפני גברים למרות החצאית הקצרה שלי:) ) איך אפשר למגר את התופעה הזו?!
גברים אצל הנשים?????
את מתכוונת לנשואים שחושבים שמותר להם?:)
לאו דווקא, הרוב היה רווקים שמנסים להשיג את היפיפיה/החתיכה התורנית.
תוקן על ידי uניק ב- 04/09/2015 01:35:47
|
| חברה מתחשבת יש לך..:) סטלה לילה עם ישראל. צדיקונת את יודעת שג׳וני ווקר זה גם אלכוהול ... פעם הבאה קחי שלוק שלוק ולא לרוקן את הכל בשוט אחד.. טום הישאר בעמדתך . ויונית/ק חזרה אלייך מצדיעה לך שהצלחת לרקוד בחצאית קצרה ... פעם שעברה ניסיתי... בשפגט השני חזרתי הביתה עם המפה של שולחן הכבוד..:) לילה מושלם עם ישראל.. רק שס וגימל.. לא נשכח לא נסלח גוש קטיף והשומרון... הר הבית בידינו. אנחנו על המפה ונישאר עם המפה..;) סטלילה
|
|
| נשלח ב-4/9/2015 01:44 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | חחח שאלה טוב..
טום מה קורה איתך?
עושה פה בלאגן אל תשאלי!! |
|
אני מאכזב...עושה בלאגאן...
אוייי כמה טוב לב כלפיייך..
יש לך מזל..שנפלת עלי היום..ולא על שמח..