|
|
| נשלח ב-4/9/2015 03:08 |
|
| |
אז המבט שיש לי על הפנים עכשיו, זה המבט שיש לאמא כשהיא רואה שהתינוק שלה שפך קמח על כל הבית... מההההה לעזאזללל קרהה פההה בשעות האחרונות?!?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2015 09:16 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אז המבט שיש לי על הפנים עכשיו, זה המבט שיש לאמא כשהיא רואה שהתינוק שלה שפך קמח על כל הבית... מההההה לעזאזללל קרהה פההה בשעות האחרונות?!?! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
990 תחסוך לך את המבט הזה..
כשהילד שלך ישפוך קמח..
מה קרה?
היה לילה מכושף:)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2015 09:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2015 11:01 |
|
| |
חחחח ההשפעה שלי כ"כ חזקה שגם אחרי שאני הולכת יש עלי 2 עמודים:)
איזה כיף לי!!! פייי איזה לילה היה לי...ישנתי כזה חזק ועשיתי איזה מאתים בטן גב...לוברור אולי הכדורים שהבאתם לי מורעלים....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2015 11:35 |
|
| |
מה זה 200 בטן גב?
תרגיל התעמלות חדש?
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 04/09/2015 11:56:16
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2015 16:00 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | חחחח ההשפעה שלי כ"כ חזקה שגם אחרי שאני הולכת יש עלי 2 עמודים:)
איזה כיף לי!!! פייי איזה לילה היה לי...ישנתי כזה חזק ועשיתי איזה מאתים בטן גב...לוברור אולי הכדורים שהבאתם לי מורעלים.... |
|
אוייי צדיקונת מתי תתבגרי...
2 עמודים שבהם דנים,אם לנהביא לך את האדום לפני הכחול..הם לא מקור לגאווה..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:37 |
|
| |
שבוע מקסים...לכל עייפי הנפש...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:39 |
|
| |
לילה אלולי קריר.. פתיח צונן לשבוע חדש..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:40 |
|
| |
הודעה חשובה
לכל האנשים שיש להם בבית אח סורר ומורה.. שמציע לכם 100 ג׳ובות על אכילת פלפל שאטה שיצרו אנשי הקאסאמים.. אל תסכימו לא שווה הכסף..
וסתם אני רושמת לכם לפ שתחשבו שאני לא רואה אקס פאקטור וזה..;) שבוע טוב לכל עייפי הנפש! אין לי קיבה יותר נשרפה בשעת טיפשות
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:41 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | לכל האנשים שיש להם בבית אח סורר ומורה.. שמציע לכם 100 ג׳ובות על אכילת פלפל שאטה שיצרו אנשי הקאסאמים.. אל תסכימו לא שווה הכסף.. וסתם אני רושמת לכם לפ שתחשבו שאני לא רואה אקס פאקטור וזה..;) שבוע טוב לכל עייפי הנפש! אין לי קיבה יותר נשרפה בשעת טיפשות _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
| את יכולה לתרגם לעברית?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:41 |
|
| |
שאנל.. כניצולה מרובת אחים אל תסכימי לשום דבר שהם מצעים אף פעם....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:44 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  | | לכל האנשים שיש להם בבית אח סורר ומורה.. שמציע לכם 100 ג׳ובות על אכילת פלפל שאטה שיצרו אנשי הקאסאמים.. אל תסכימו לא שווה הכסף.. וסתם אני רושמת לכם לפ שתחשבו שאני לא רואה אקס פאקטור וזה..;) שבוע טוב לכל עייפי הנפש! אין לי קיבה יותר נשרפה בשעת טיפשות _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) את יכולה לתרגם לעברית? |
| לא אני מדברת רק אמהרית
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:45 |
|
| |
מאוחר מידיי תמר.. לא יכולת להגיע היום שניה לפני צאת השבת? שעוד הייתה לי קיבה ושתי ראות? שבוע טוב מתוקה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:46 |
|
| |
איך מטפלים בילדה שובבה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:47 |
|
| |
יראה לך? זה בדיוק הזמן שכל האחים עושים קניות בארון נעליים שלי, לנשים שלהם, זה זמן קריטי מאאאאאד! אז עכשיו תתחילי להסתובב עם מחולל חמצן ורוצי, לשמור על ארון הנעליים בפעם הבא תלמדי לקח!!!
|
|
|
|
|