|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:47 |
|
| |
שבוע טוב אנשים:)
שאנל וואי מה נסגר איתך?מי אוכל את זה?..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:48 |
|
| |
אם זו אני קונים לה בגד לחג.. אם זאת מישי אחרת הנערף תסתדר לבד
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:48 |
|
| |
וייי תמר גם אצלינו ככה..רק באים לפה..מממ מה יש לקחת מהארון....
חצופים אלה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:49 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | לכל האנשים שיש להם בבית אח סורר ומורה.. שמציע לכם 100 ג׳ובות על אכילת פלפל שאטה שיצרו אנשי הקאסאמים.. אל תסכימו לא שווה הכסף..
וסתם אני רושמת לכם לפ שתחשבו שאני לא רואה אקס פאקטור וזה..;) שבוע טוב לכל עייפי הנפש! אין לי קיבה יותר נשרפה בשעת טיפשות
והיא יותר מתאימה למאסטר שף....ולא לאקס פקטור..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:50 |
|
| |
בלי ראות ומערכת עיכול היא מתאימה יותר לאומלל נולד.. ובגלל שהיא גם מקשיבה לאחים שלה היא גם מעומדת לאודישן לתוכנית הטפשה התורנית..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:50 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | אם זו אני קונים לה בגד לחג.. אם זאת מישי אחרת הנערף תסתדר לבד |
|
ואם יקנו לך בגד לחג זה מה ישגרום לך להיות ילדה טובה, פיתרון קל.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 22:55 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | בלי ראות ומערכת עיכול היא מתאימה יותר לאומלל נולד.. ובגלל שהיא גם מקשיבה לאחים שלה היא גם מעומדת לאודישן לתוכנית הטפשה התורנית.. |
|
תמר..
זה נשמע שאת פליטת הישרדות...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 23:01 |
|
| |
| tamar8 כתבה: |  | שאנל.. כניצולה מרובת אחים אל תסכימי לשום דבר שהם מצעים אף פעם.... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 23:02 |
|
| |
 מה אתה יודע...
אם אחים כמו שלי. אני לא פליטה, אני ניצולה....
ושמח, רק בשביל אני וכתבת, אין כמו אחים שלי בעולם!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 23:07 |
|
| |
יש לי שגאות הקלדה... כתבתי, שרק בשביל שאתה תבין, אני אומרת שאין כמו אחים שלי, עכשיו הבנת?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 23:09 |
|
| |
תמר במצב הזה את יצאת טיפשה.. אני חשבתי על מנעול לארון הנעליים... ולקבל מאח שמלמד את התימנים את מקצוע הקמצנות מאה שקלים חדשים בעד פלפל ... זה זכיה בלוטו פלוס מספר נוסף
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 23:12 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | תמר במצב הזה את יצאת טיפשה.. אני חשבתי על מנעול לארון הנעליים... ולקבל מאח שמלמד את התימנים את מקצוע הקמצנות מאה שקלים חדשים בעד פלפל ... זה זכיה בלוטו פלוס מספר נוסף |
|
כולם מסביבך קמצנים??..חברה..אח..:)
|
|
|
|
|